9. tammikuuta 2015

Love, love me do...

Voi juku, mikä ylläri olikaan kun eilen klikkasin Facebookin etusivulta Love Me Do -häämessujen vuoden hääblogi -äänestykseen, ja bongasin sieltä kaikkien upeiden ehdokkaiden joukosta oman pikku blogini! :) Ei jukra! Muista blogeista olen lukenut, että tuohon äänestykseen pääsi ehdokkaaksi lukijoiden ehdotuksesta, kuinka siistiä että joku siellä ruudun toisella puolella on oikeasti sitä mieltä että meikän sepustuksissa on ainesta tuollaiseen kunniamainintaan. :) Kiitos tuhannesti, ja paljon onnea myös kaikille kollegamorsiamille jotka ovat kisassa mukana!

 photo haablogi2015_levea.jpg

Suosikkiehdokastaan voi äänestää täällä, klikklik sinne vaan! :)

Me ollaan Miikan kanssa suunniteltu jo syksyllä viikonloppumatkaa Turkuun tuolle viikonlopulle. Miika opiskeli meidän ekan opiskeluvuoden (ja niin ikään ekan seurusteluvuoden!) Turussa ja minä Vaasassa, joten tuosta kaupungista on paljon ihania muistoja. :) Ajateltiin ajella lauantaiaamuna Turkuun, nakata tavarat hotelliin ja suunnata messuilemaan. Messujen lisäksi ohjelmassa olisi leffaa, syömistä (saa suositella hyviä turkulaisia ravintoloita!) ja hotelliyöstä ja -aamiaisesta nauttimista. Rennon mukava ystävänpäiväviikonloppu tulossa siis, vaikka vähän kyllä jännittääkin kuinka sujuukaan miehen kanssa häämessuilu... ;D 

 photo IMG_2409_1s.jpg

Ja vielä yksi kihlakuva... Tykkään näistä vaan niiiin paljon! :)

Ketäs muita on tulossa Turkuun tuona viikonloppuna, entä onko joku menossa huomenna Helsinkiin Wanhan sataman häämessuille? :)

Anna

4 kommenttia:

 1. Onnea kanssaehdokkaalle!! (: Täällä ollaan tulossa Turkuun, kivaa päästä näkemään kaikkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin onnea myös sulle! :) Nähdään Turussa, jee!

   Poista
 2. Onnea täältäkin! Samassa veneessä ollaan :D Tulen itsekkin messuille, huisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuu, onnea myös sulle ja nähdään messuilla! :)

   Poista