5. tammikuuta 2015

Meidän kihlakuvat

Nyt on melkeinpä pakko käyttää yhtä blogimaailman fraasia joka saa aina niskakarvani nousemaan pystyyn, meinaan täältä tulis pieni sneak peek meidän kihlakuvista! ;) Kuvien takana on ihana Makea Designin Janina, joka lienee useimmille tuttu suunnittelemistaan upeista kutsukorteista sekä muista graafisista töistään. Graafisen suunnittelun lisäksi Janina on siis älyttömän taitava myös valokuvauksen saralla, ja elokuun viimeisenä viikonloppuna (jolloin oli muuten tasan vuosi meidän häihin :)) hän kuvasikin kihlakuvamme Seinäjoella Törnävänsaaressa muutamassa erilaisessa ympäristössä. Tässä muutama kurkkaus mukavan kuvaushetkemme antiin! :)

 photo IMG_2337_1s.jpg 
 photo IMG_2301_1.jpg 
 photo IMG_2446_1.jpg 
 photo IMG_2466_1s.jpg 
 photo IMG_2371.jpg 
 photo IMG_2393_1.jpg 
 photo IMG_2211_1.jpg

Viimeinen kuva on ehdottomasti yksi suosikeistani, muutaman ihanuuden jätin vielä piiloonkin koska näitä tullaan käyttämään meidän save the dateissa ja kutsuissa, jotka tulevat niin ikään olemaan Janinan käsialaa. :) Jep, kaikkien pähkäilyjen jälkeen päädyttiin save the datetkin teettämään, ja - uskokaa tai älkää - Miika sai minut vakuuttuneeksi tämän asian suhteen! :D Tiedän, että tätä blogia lukee ainakin muutama meidän häävieraista, joten hyshys ja esittäkäähän sitten yllättynyttä kun std:t ja kutsut postiluukuistanne kolahtavat. ;)

Iso kiitos vielä Janinalle yli odotusten onnistuneesta kuvauspäivästä! :) 
Jos hääpotretit vaikka sään tai jännityksen takia epäonnistuisivatkin, niin ainakin meillä on nyt kasa ihania yhteiskuvia plakkarissa. 

Anna

(Kaikki kuvat ©Janina / Makea Design)

9 kommenttia:

 1. Oi että, olette kyllä mielettömän herttainen pariskunta! <3

  VastaaPoista
 2. Miten ihania kuvia tosiaankin! Ja ihana tuo viimeinen kuva, tunnelma oikein huokuu kuvasta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Paula! <3 Tuohon viimeiseen onnistui kyllä tunnelma tallentumaan tosi hyvin, taidettiin molemmat olla just purskahtamassa nauruun! :D

   Poista
 3. IHANIA <3 melkein tuli tippa linssiin. Todella onnistuneita!

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon! Blogisi on valittu ehdokkaaksi Love Me Do -häätapahtuman järjestämään Vuoden Hääblogi 2015 -äänestykseen. Äänestysohjeet, lisätiedot sekä ehdokastunnisteet blogiasi varten löytyvät osoitteesta http://www.lovemedo.fi/vuoden-haablogit-2015#
  Aurinkoa! t. Love Me Do -tiimi

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka ihania kuvia! Ootte komea pari!

  VastaaPoista