26. syyskuuta 2014

Infinity dress testissä

Tilailin syyskuun alussa Etsyn kautta sen blogissa aiemmin pohtimani infinity dressin kaasojen hääpukeutumista ajatellen. Etsyssä samantyyppisille mekoille löytyy vaikka kuinka paljon osumia, mutta pienen hinta- ja värivertailun jälkeen päädyin tilaamaan omani Craftingsg -nimisestä "putiikista". Paketti tuli Singaporesta tänne Vaasaan reilussa parissa viikossa, ja kuitattuani tullimaksut netissä sainkin pian hakea mekon postista. :)

 photo muok1.jpg 
 photo muok2.jpg

Mekon ideanahan on sen yläosan muunneltavuus: samaa mekkoa voi käyttää kymmenillä eri tavoilla. Pohjana kaikille näille muunnoksille on tavallinen, suora hameosa jonka jatkona on kaksi tuollaista pitkää "lärpäkettä" joita sitten punotaan ja sidotaan eri tavoilla. Eikä muuten oo vaikeaa, kun meikäläinenkin siinä kerta onnistui. ;) Lärpäkkeiden ja hameen lisäksi ainakin tällä valmistajalla mekon "lisäosaksi" tuli myös lyhyt tuubitoppi (jonka tietysti unohdin kuvata...), joka on kätevä peittävämmän mallisiin sidontoihin. 

Tässä muutamia malleja, joita testailin tänään omaksi huvikseni:

 photo muok12.jpg

Ristikkäistä...

 photo muok11.jpg 

...Siveellistä :D...

 photo muok10.jpg 

...Seksikkäämpää (tässä pitäisi tietysti olla erilaiset liivit alla)...

 photo muok7.jpg 

...T-paitahihat tuubitopilla...

 photo muok9.jpg 

...Ja ilman...

 photo muok8.jpg 

...Klassista...

 photo muok4.jpg 

...Pienellä twistillä...

  photo muok6.jpg

...Yksiolkaimista...

 photo muok5.jpg

...Tai vaikka kokonaan olkaimetonta.

 photo muok3.jpg

Monia, monia älyttömän kivoja vaihtoehtoja siis, ja värivalikoimaahan näissä on vaikka muille jakaa. :) Kuten sanottua, omissa testailuissani mekon alle puetut valkoiset olkaimettomat rintaliivit eivät olleet kovin hyvä vaihtoehto (varsinkaan näin vaalean värin kanssa), vaan parhaiten toimisivat varmaankin ne liimattavat "kanafileet" tai vaihtoehtoisesti syvään uurretut olkaimettomat liivit. Helmaosahan tässä tilaamassani mekossa oli maximittainen, mutta samalla idealla löytyy myös polvipituisia mekkoja. Lähinnä mielikuvitus on siis rajana mitä näihin infinity-mekkoihin tulee! :)

Anna

20 kommenttia:

 1. Paljonko tollanen mekko tullimaksuineen kustantaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. N. 70€ tuli posteineen ja tullimaksuineen hintaa. :)

   Poista
 2. Mitä mieltä olit tuosta kankaasta ja sen laadusta? Tässä vois nimittäin olla ideaa mun ja kahden toisen kaason asuiksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kangas oli kyllä oikein positiivinen yllätys! Se on spandexia, eli käyttäytyy kuin mikä tahansa paksu trikookangas ja laskeutuu tosi kauniisti. Eikä mun silmään kuitenkaan näytä mitenkään häiritsevästi trikoolta, jos ymmärrät mitä tarkotan. :D Näin vaaleissa väreissä joutuu tietysti vähän miettimään minkälaista alusvaatetta pukee alle mutta muuten ei mitään ongelmaa.

   Poista
 3. Vautsi miten unelma kroppa sulla on kyllä Puvulle! Näytit upealta kaikissa versioissa, mutta jostain syystä tai yksiolkaiminen saa mun äänet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Korppu! <3 Hehe, mulla tulikin tuosta yksiolkaimisesta erään tietyn hääbloggaajan puku vähän mieleen... ;)

   Poista
 4. Hei mahtavaa! Muakin kiinnostaa kankaan laatu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luepa ylempää kommentit! :) Meikä suosittelee!

   Poista
 5. Noi on niin ihania mekkoja! Mä joskus mietin noita kanssa kaasoille, mutta ilmeisesti olin unohtanut koko mekon olemassa olon! :D Nyt kun kaasoilla jo on mekot, tollasenhan vois tilata vaikka itselleen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla kans haluttais tilata itelle samanmoinen! :D Super näppärä ja monikäyttöinen mekko kyllä. Ja kaasoille mielestäni tosi kätevät kun koosta ja kropan mallista riippumatta käy kaikille. Ainoa vaan, että mun toiselle hujoppikaasolle pitäis jostakin taikoa semmoset 15cm lisää helmaa mutta eiköhän sekin singaporelaisilta onnistu! :D

   Poista
 6. Upea mekko! Mä itsekin oon tutkiskellut samalta myyjältä näitä mekkoja. Nyt näin sen melkein livenä ja voisimpahan laittaa tilaukseen jossain vaiheessa. Tahtoisin nimittäin itselleni samanlaisen ja ehkä sitten kaasoillekkin myöhemmin ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voin kyllä lämpimästi suositella! :) Tosi näppärä ja kaunis mekko, ja kyseisen myyjän kanssa sujui kaikki tosi hyvin!

   Poista
 7. Vitsi, nämä on kyllä niin hienoja ja tosiaan tuo värivalikoima on NIIN valtava! Katselin näitä myös samaiselta myyjältä jo omien häiden aikaan ja nyt uudemman kerran kun olin ystäväni häissä kaasona. Ostamatta jäi, kun kuitenkin jäi mieleeni pieni epäilyksen häivä ovatko niin hyviä ja helppoja pukea eritavoin, kuin annetaan ymmärtää. Mutta kiva kuulla, että ovat! Mahtavan hyvä tieto myös tulevaisuuteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! :) Kannattaa kyllä pitää mielessä kun tulevaisuudessa tulee tarvetta juhlamekolle!

   Poista
 8. ovatko nuo kuinka avonaisia selästä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei pue sitä "tuubia" alle niin mekko on auki vähän alle puoleen selkään. Tuubin avulla voi sitten säädellä avonaisuutta. :)

   Poista
 9. Voi ku kauniin näköistä! Tämä vain vahvistaa ajatustani siitä, että tällaiset mekot olis ihanat mun kaasoille :) Saas nähdä, mitä ne on itse mieltä ;) Kiitos tästä postauksesta ja hyvin havainnollisista kuvista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! :) Toivottavasti on teille soppelit!

   Poista
 10. Onko tässä mikä väri kyseiseltä myyjältä? :) koitan vähän arvioida kuinka paljon myyjän värit vääristää :D

  VastaaPoista