21. syyskuuta 2014

Brunssilla

Saimme Miikan työkavereilta kihlajaislahjaksi jo talvella lahjakortin hotelli Astorin brunssille, mutta vasta nyt pääsimme siitä nautiskelemaan. Keväällä oli paljon kaikenlaisia kiireitä viikonloppuisin, ja kesän ajan brunssi oli tauolla joten aika tovi saatiin odotella! :D Toisaalta olikin aika kiva nyt "ihan tavallisena" syksyviikonloppuna käydä herkuttelemassa kaksistaan.

 photo muokattu1-1.jpg

Astor sijaitsee Vaasassa heti juna-aseman naapurissa, ja on siis pääasiassa hotelli mutta myös erittäin suosittu brunssipaikka. Kyselin vapaita 2 hengen pöytiä muistaakseni elo-syyskuun vaihteessa, ja ensimmäinen mahis oli nyt sitten tämä 20.9. jonka varasin saman tien. Aika ajoissa kannattaa siis tosiaan olla asialla jos Astorin brunssille mielii! Jos meidän häät juhlittaisiin Vaasassa, niin varaisin ehdottomasti itselle ja kaasoille tuolta pöydän hääaamulle, ja mikäpä ettei tuolla ihan mielellään hääyönkin viettäisi. :)

 photo muokattu6.jpg
 photo muokattu5-1.jpg
 photo muokattu2-1.jpg
 photo muokattu4-1.jpg
 photo muokattu7.jpg

Järjettömät ähkyt tuli tietysti vedettyä, kuten odotettua... :D Tarjolla oli niin montaa sorttia erilaisia herkkuja, että kaikkea pystyi ottamaan ihan vaan vähäsen ja silti mahat pinkeänä poistuttiin paikalta puolentoista tunnin syöpöttelyn jälkeen. Suolaiselta puolelta ihastuin mm. pekonitaateleihin (!!) ja jälkkäriosastolta maistuivat esim. kunnon vohvelit vaahterasiirapilla, joita Miika tuossa alimmassa kuvassa paistelee. Tuoreita hedelmiä ja tuoretta kahvia vielä päälle niin voi pojat.

 photo muokattu3-1.jpg

Tyytyväinen emäntä! :) 

Kiva lauantaipäivä jatkui yhdessä puutarhahommien ja kuntosalivisiitin merkeissä, ja illalla käytiin vielä testaamassa Pitkäkadulle avattu uusi pizzeria (oli muuten hyvä!). Tällaisia kaksistaan vietettyjä lauantaipäiviä saisi mielellään olla enemmänkin. Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikonloppu! :)

Anna

4 kommenttia:

 1. Tässä tulee nälkä, vaikka aamiainen on edessä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sama homma kun kattelin näitä kuvia nyt jälkeenpäin! :'D Tosin sitä jäätävää ähkyä mikä tuon jälkeen tuli en ehkä haluais kokea uudelleen ihan heti...

   Poista
 2. Oot oikeesti ihan US-KO-MAT-TO-MAN kaunis!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kiitos ihana! :) Piristit kuule meikäläisen aamua aika hyvin kun tähän viestiin heräsin!

   Poista