4. syyskuuta 2014

I'm off to...

...Side, Turkey!

Vihdoin, koko vuoden 2014 mittaisen työputken jälkeen minäkin oon lomani ansainnut ja suuntaan viikoksi nauttimaan auringosta, nollaamaan päätä ja rentouttamaan toimistotyön kiristämiä niskoja. :) Lauantaina lennetään 13-henkisellä porukalla Sideen viettämään anopin synttäreitä. Totaalirentoutuminen täältä tullaan!

(Kuva viimejouluiselta Thaimaan reissulta)

Sillä välin kun meikäläinen lomailee, teillä on vielä mahdollisuus osallistua sankoin joukoin Save the Date -häämessujen lippuarvontaan. Joku toope ei tajunnut arvontaa aloittaessaan että reissussahan sitä siihen aikaan ollaan kun arvonnan pitäisi loppua, joten onnekseni (ja teidän onneksi? :)) sain luvan jatkaa sitä vielä viikolla. Eli 14.9. asti on aikaa osallistua kolmen lippupaketin arvontaan, ja voittajat julistan heti seuraavana päivänä. Nyt äkkiä hätistämään ne kaasot, sulhaset ja muut hääseurueen jäsenet osallistumaan ja kasvattamaan voittomahiksia!


Nyt meikä heittää vielä bikinit ja passin laukkuun (ei kai paljon muuta tarvitakaan?), nähdään reilun viikon kuluttua! :)

Anna

4 kommenttia:

  1. Oikein ihanaa ja hyvin ansaittua matkaa! :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti teet jonkinlanista matkapostausta - olen lähdössä samaiseen kohteeseen viikon päästä :)

    VastaaPoista