24. syyskuuta 2014

A Touch of Bling

Olin jo melko vakuuttunut, ettei meidän häissä tulla näkemään glitteriövereitä (jotka yleensä ovat mieleeni lähes asiassa kuin asiassa :D), kunnes kuvaan tuli taas kerran Etsy ja sieltä napattu inspis. Rusetin malliin taitelluista serveteistä kirjoittelinkin jo aiemmin, mutta rusetin sitominen keskeltä on mietityttänyt. Nämä voisivat olla yksi varteenotettava vaihtoehto:Hintakaan ei noilla päätä huimaa, postikuluineen Etsystä tilattuna 100 kappaletta maksaa sellaiset viitisenkymppiä. Nyt sitten arvon tilatako vai eikö tilata! Toisaalta jos nuo eivät jostain syystä olisikaan omaan käyttöön sopivat, niin hääkirppiksellä rinkulat todennäköisesti menisivät myös hyvin kaupaksi.

Mitä sanotte, jees vai yök?

Anna

8 kommenttia:

 1. Oih, mulle kelpaisi noi lautaset katelautasiksi! Ja servettirenkaille ehdottomasti JEES!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo lautaset on ihanat! :) Hitsi, kai ne rinkulat on tilattava, meni syteen tai saveen! :D

   Poista
 2. Jos itse oot sitä mieltä että jees, niin anna mennä! Pinterest+Etsy on niin vaarallinen yhdistelmä! Mäkin oon niin monesta asiasta ollut sitä mieltä että ei tuu meidän häihin ja sitten oon löytänyt jonkun upean idean ja oma mielipide onkin alkanut horjumaan :D

  Pinterestissä varsinkin tulee sellanen ideoiden overload että joutuu välistä vetämään happea, että mitä kaikkea sitä voikaan yksiin häihin ympätä!
  Servettirenkaat on kyllä nätit, tilaa ihmeessä jos siltä tuntuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Pinterestin häämaailmaan uppoutuu kyllä helposti tuntikausiksi! :D Överit siinä hommassa on kyllä enemmän sääntö kuin poikkeus... Vaan on sieltä paljon hyvää inspistäkin onneksi löytynyt. :) Niinku nyt esimerkiksi nuo servettirenkaat, hahah!

   Poista
 3. Sievät! Varmasti menevät hääkirppiksella, käytti niitä sitte itse tai ei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, uskon kans että menevät kyllä kaupaksi ennemmin tai myöhemmin. :)

   Poista
 4. Ihanan näköiset! Jos haluat vielä säästää ja jaksat tehdä hieman itse, niin Sinellistä saa tuollaista samannäköistä glittertavaraa leveässä rullassa suht edullisesti. Minä hyödynsin sitä häissämme ja on helppokäyttöistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtavaa, suurkiitos vinkistä! :) Juhlacenteristä löytyi tosi edullisesti (9m pitkä / 12cm leveä rulla 16€!) vastaavanlaista joten laitoin tilaukseen. Onkohan tuon kiinnittämiseen kaikista kätevintä kuumaliima, vai miten askartelit siitä? :)

   Poista