29. elokuuta 2014

Vuoden päästä lauantaina...

...Me mennään naimisiin! Tänään jotenkin iskeytyi konkreettisesti tajuntaan, että ihan ihan oikeasti tasan vuoden kuluttua astellaan alttarille ja ruvetaan mieheksi ja vaimoksi. Niiiin siistiä! :) Tajuntaan on iskeytynyt viime päivinä myös se, että oikeastaan meidän häät onkin ehkä enemmän syksy- kuin kesähäät, ja minä kun oon koko ajan ajatellut että me juhlitaan elokuun helteissä! :D No, kyllä tämä kynttilätunnelmointi viileään syysiltaankin passaa, kunhan ei vaan satais... Fingers crossed!


Tämän viikon "hääsaldona" on pitopalvelun buukkaaminen (tästä lisää myöhemmin!), infinity-mekon tilaaminen testille (olen tunnettu erittäin harkitsevana persoonana :D) ja huomenna mennään vielä ottamaan kihlakuvia ja tarkoituksena olis myös hahmotella vieraslistaa valmiiksi. Eiii huoono, niinku Uotisen Jorma sanois! 

Mitä ihaninta -1-hääpäivää myös kaikille muille 290815 avioituville! ;) 

Anna

12 kommenttia:

 1. Iik ja ihanaa - vuosi vaan! Teillähän on tosi mallillaan hääsuunnitelmat, tällä menolla saat ens kesänä keskittyä vaan hyvän rusketuksen hankkimiseen ;) Ja hei, kerrohan heti sitten kihlakuvauksesta!!
  -Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaan vuosi! Aika menee niiiin nopsaan! :) Toivotaan ettei paljon muuta tarvi ens kesänä tosiaan puuhata, veikkaan kyllä että kunhan nuo opinnot tuosta taas starttaa niin joutuu laittaan hääjutut prioriteettilistalla kakkoseksi... ;) Kihlakuvauksesta raporttia tulossa kunhan saan kuvat sähköpostiin, jee!

   Poista
 2. Hauskaa, -1-hääpäivä. :D Voin vannoa, että vuosi menee niin nopsaan! Mukavaa suunnitteluaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No ihan varmasti menee, ja nyt sitä "saakin" ihan tosissaan suunnitella kun juhlapäivä koittaa jo alle vuoden kuluttua. ;)

   Poista
 3. Tästä se lähtölaskenta alkaa! Vuosi kuluu taatusti nopeammin kuin uskotkaan. :) Ja älä niistä säistä huoli. Meidän hääpäivä oli 18.8. ja jos ei nyt ihan hellettä ollut niin melkein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vaan kuvitella, iiks! :) Toivotaan että meitäkin säät suosisi, tämmöiset kelit kuin nyt kävis enemmän kuin hyvin!

   Poista
 4. Vuosi menee nopsaan, usko mua!

  VastaaPoista
 5. Ihanaaaaa Anna ja M! Teidä kemut on varmasti niin teidän näköset ja oloiset. Odotan innolla mitä kaikkee vielä keksi(ttekään) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että onnistutaan omannäkösissä häissä, suunnitelmat ainaki käy kuumana ja ideoita riittää! :D Katotaan mikä päätyy toteutukseen asti ja mikä ei... ;)

   Poista
 6. Ihanaa! Nyt on edessä kiireinen ja varmasti ikimuistoinen vuosi, joka tosiaan kuluu kuin siivillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti! :) Toisaalta en malta odottaa ja toisaalta haikeaa että saa "vaan" tämän vuoden häähössöttää! :D

   Poista