21. elokuuta 2014

Mitä tähän mennessä tehtynä?

Jannican viimeisimmän postauksen innoittamana rupesin minäkin kirjoittamaan listaa siitä, mitä häiden eteen on jo tehty (to do -lista varmaan ehtii paisua vielä moneen kertaan ja moninkertaiseksi joten niihin "mitä vielä tekemättä" kohtiin en nyt puutu...). Hurjaa, että meidän kihlauksesta ja sen myötä hääsuunnittelujen aloituksesta on ehtinyt pyörähtää jo puoli vuotta, enää kaks samanlaista jäljellä ja sitten onkin häät jo ovella! :D Kääääks! Nämä jutut olen saanut vetää to do -listalta tähän mennessä pois:

Kirkko varattu 
(29.8.2015 klo 15 se on menoa!!)

Juhlapaikka varattu
(pitäis vielä tiedustella jos saatais mennä laittamaan paikkoja jo torstai-iltana/perjantaiaamuna)

Kaasot & bestmanit pyydetty
(Miikakin sai viimein pyydettyä omansa, meillä on kyllä niiin huippu porukka! :))

Oma puku hankittu
(hyvässä jemmassa Torniossa kotikotona, muutostyöt tehdään ensi kesänä)

Valokuvaaja varattu
(Jukka Alasaari, jonka tämänkesäisiä töitä olen innosta kihisten seurannut)

Pitopalveluille tarjouspyynnöt tehty
(...ja melko varma fiilis siitä, mikä valitaan!)

Koristeiden hankkiminen aloitettu
(okei, muutama pullo, liitutaulu ja pari muuta härpäkettä ei vielä paljon tee, mutta jotain kuitenkin!)

Bändin perään kyselty
(ei vaan vieläkään olla osattu päättää halutaanko bändiä vai ei :S)

Sormusasiat kunnossa
(en tiiä voiko tätä laskea kummoiseksi saavutukseksi, kun meidän "sormusasiat" käsittää molempien kihlat ja minun perintövihkisormuksen :D)

Pinterestissä/Ebayssa/Etsyssä kulutettu aikaa häähommat mielessä luvattoman paljon
(enää ei tarvis muuta kuin ryhtyä tuumasta toimeen, ja kaivaa rahat jostain kaikkiin näihin ideoihin...)

 photo 10550890_10152161060271691_1193058407495652459_n.jpg
(Riemuidiootti sulhasineen heinäkuisissa serkkuni häissä)

Apuva, eipä oo vielä paljon konkreettista toimintaa tapahtunu... :D Seuraavaksi missioksi ajattelin ottaa Ebayn käytön harjoittelun, ekana lähtee tilaukseen kankaiset servetit kunhan vaan onnistun löytämään mieleiset. Ja se pitopalvelu pitäis päättää ASAP, ensi viikolla otan ja tartun toimeen!

Mites muut ensi kesän morsmaikut, onko jo paljon tehtynä vai vieläkö riittää hommia? :)

Anna

4 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa, että mielestäni teillä on hyvin homma hanskassa!

  Meillä on häät teitä ennen ja aloitimme suunnittelun "myöhään". Jotain on varattu kuten kirkko, juhlapaikka (josta myös ruoka), kuljetukset ja bändi. Kaasoista ja bestmaneista kysytty 5/6, sormusasiat puolitiessä, juomapuolella maistelut aloitettu :) ja koristelut ajatuksentasolla vasta. Muutama juttu on mikä kaihertaa kun ei ole vielä ehtinyt / halunnut tarttua toimeen: hääpuku ja valokuvaaja. Hääblogin sentään perustin henkiseksi tueksi: ihanapaivahaablogi.blogspot.fi :)

  Tsemppiä ja kiitos blogistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinhän teilläkin on hommat kasassa! :) Minusta tuntuu, että nuo koristelut hahmottuvat pitkälti aika loppuvaiheessa. Pitäisi vaan ottaa ja kokeilla kotona esimerkiksi jotain kattausjuttuja! Hääblogi on kyllä kiva apu häiden suunnitteluun, ja tässä "maailmassa" tuntuu pyörivän niin ihanaa ja tsemppaavaa porukkaa että vertaistukea löytyy rutkasti! :) Tsemppiä myös sinne!

   Poista
 2. Minkä kokoiset kankaiset servetit ajattelit tilata? :) Haluaisin meidän häihin kans kankaiset, ja haaveissa olis taitella ne taskuksi johon sitten sujautetaan ainakin bingolaput :D Pitäisi vaan jostain ebaysta löytää ne sopivat valkoiset servetit, usein nuo postarit vaan tuntuu olevan niin kauhean isot :/ Olis huippua jos löytäis jostain käytetyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika isot pitäis olla, kun kokeilin sellaisella "tavallisen" kokoisella servetillä sitä taittelutapaa jonka haluaisin toteuttaa ja näytti surkean kokoiselta väkerrykseltä! :D Sellaiset taskut olis varmasti tosi kivat! Ebayssa noita ois kyllä vaikka minkälaisia, mutta tosiaan joissakin postikulut nousee älyttömästi moneen kymppiin... Etsinnät jatkuvat. :) FB-hääkirppiksellä oon muuten joskus nähnyt valkoisia käytettyjä kangasservettejä myytävänä!

   Poista