27. elokuuta 2014

Infinity dress kaasoille?

Viime päivinä olen pyöritellyt kovasti mielessäni kaasojen mekkoja. Mielikuva niistä on melko selkeä; vaaleansiniset mekot punaisilla vöillä/ruseteilla. Koska kaasoni ovat hyvin erilaisia vartaloltaan, eivät ihan prikulleen samanlaiset mekot ehkä kuitenkaan ole mielestäni kovin kiva idea, vaan tytöillä saisi mieluummin olla "oman malliset" mutta samoista materiaaleista väsätyt mekot. Yksi varteenotettava vaihtoehto tämän vision toteuttamiseen olisi ns. "Infinity dress", eli spandexkankainen mekko, jonka olkaimia ja pääntietä saa muunneltua kymmenillä eri tavoilla.


Tämän kuvan mekot ovat niiin ihanan näköiset! Kuitenkin olen tuon materiaalin suhteen hieman epäileväinen; kuinka juhlavalta spandexkangas voi muka näyttää livenä? Jos jollakulla on näistä kokemuksia, kuulisinkin mielelläni kuinka kyseinen mekko taipuu juhlakäyttöön! Ebaysta tilattuna näitä saa halvimmillaan n. kolmellakympillä, joten toisaalta yhden testikappaleen tilaaminenkaan ei maata kaataisi. :)

Anna

6 kommenttia:

 1. Pitsiä & minttua -blogin Kaisa taisi tehdä itselleen tuon infinity -mekon maistraattipäivää varten! Käy ihmessä kurkkimassa Kaisan ihanasta blogista kokemuksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun olikin nätti! :) Oon muistaakseni joskus ennenkin lukenut tuon postauksen. Oispa kätevää jos ois itekin noin taitava käsistään! Onneksi meille tumpeloille on Etsy... :D

   Poista
 2. Oooh, miten en oo koskaan kuullu tällaisesta mekosta? :O Tosi hauska idea! Täytyykin alkaa tutkia aihetta enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan huippu idea kyllä! Laitan sitten heti mekosta arvostelua kunhan se saapuu, tilasin yhden "testille". :)

   Poista
 3. Mua kiinnostaisi myös miten tämä mekko käyttäytyy luonnossa! Todella mielenkiintoinen idea kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postausta aiheesta tulossa kunhan mekko saapuu Singaporesta tänne perähikiälle! :D Toivotaan että on kiva. :)

   Poista