9. elokuuta 2014

Homma etenee

Nyt kun kaasoiluhommat ovat tältä kesältä purkissa, on ollut taas vähän aikaa ja tarmoa miettiä niitä omia häitäkin. Hääaiheinen Pinterest-tauluni on taas "kesätauon" jälkeen alkanut täyttymään inspiskuvista ja jotain konkreettistakin on tullut hankittua. Pitopalvelun suhteen ollaan tehty vähän mietintöjä (niistä lisää myöhemmin), ja soitinpa tässä yksi päivä myös paniikkipuhelun kirkkoherranvirastoon kun tajusin etten ikinä saanut vastausta sähköpostiini jossa ehdotin meille sopivaa vihkimisaikaa... Turhaa huolehdin, kirkko on edelleen varattu meille 29.8.2015 klo 15:00, iiks! :)

 photo P8020250.jpg 
 photo P8090294.jpg

Ihanilta tänä kesänä rouviintuneilta kaasoiltani "perin" parit hääjutut; Annilta kaksi isoa sinkkivatia ja Johannalta mm. kasan photobooth-propseja ja lyijykyniä. Sinkkivadit toimivat Annin ja Joelin häissä oluiden ja siidereiden tarjoiluastioina (jääpalojen kera tietysti), ja samaan käyttöön ne todennäköisesti menevät meilläkin. Pätkäkynät buukkasin Johannalta pöytiin tulevia hääpelejä ajatellen, kunhan vielä keksisi jonkun hauskan pelin tai tehtävän jota vieraat sitten voisivat illan mittaan täytellä! Bingo, avioliittoneuvot, suukkopeli, vai jokohan ensi kesälle on jotain ihan uusimpien häätrendien mukaisia ohjelmanumeroita keksittynä? ;)

 photo P8020248.jpg

Jotain ihan omin pikku kätösinkin ehdin tuossa viime viikonloppuna mökillä askartelemaan, nimittäin nuo yllä näkyvät kyltit. Näitä olisi ajatuksena käyttää STD- tai kutsukorttikuvissa, ja mikseivät nämä itse hääjuhlassakin toimisi. Tuota lankkua oli vielä hyvät pätkät mökin puuliiterissä, joten muitakin häihin tulevia kylttejä voisin yrittää askarrella samaan tyyliin. :) 

Anna

1 kommentti:

  1. Jos on tarvetta kartuttaa häiden koristelupuolta, voit käydä kurkkaamassa edun blogistani http://lupaanollasun15.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista