22. tammikuuta 2015

Hääkenkien metsästys on päättynyt?!

Huh, kaikkien niiden tuntien jälkeen joita olen jokaisessa mahdollisessa ja mahdottomassa nettikenkäkaupassa viettänyt, voin melko varmasti sanoa että the hääkengät ovat viimein löytyneet! :) Alusta alkaen mulla oli hyvä fiilis Ted Bakerin Anabila -kengistä, ja lopulta rohkaistuin sellaiset tilaamaan kokeiluun Zalandolta. Pieni epäilys oli kenkien värin suhteen koska myyntikuvassa ne näyttivät valkoiselta, mutta koska kuvateksti kovaa väitti niiden olevan vaaleanpunaiset niin päätin koettaa onneani. Ja vaaleanpunaisethan ne oli, eikä mitkään possut vaan sellaiset ihanan hempeän hienostuneen puuterivaaleanpunaiset - sanalla sanoen täydelliset! 

 photo ted-baker-anabila-brooch-trim-court-shoe.jpeg
(Noni, ja eiköhän vaan ne tässäkin kuvassa yhä näytä valkoisilta... :D)

Mulla oikein sydän hypähti ilosta ja leveä hymy nousi naamalle kun avasin kenkälaatikon, nämä lienee asioita joita voi vaan toinen kenkäfriikki ymmärtää?? :D Harmittavasti tilaamani koko oli hitusen verran liian nafti, joten kolmeseiskat lähti tilaukseen (luojan kiitos niitä oli vielä jäljellä). Jos ne vaan on sopivat, niin näillä mennään, hihiii. :) Kengät sopivat muuten aivan täydellisesti laukkuun, neuleeseen ja koruihin jotka mulla on jo valmiina hääpäivää varten, alkaa siis olla morsiamen häätyyli tätä myöten aika selvä!

Ja seuraavaks niitä Converseja metsästämään! :)

Anna

10 kommenttia:

 1. Oi, kenkä-neule-koru-yhdistelmä on ihana! (: Toivottavasti kolmeseiskat on hyvät. Tosi kauniit kengät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmeseiskat oli onneks just eikä melkein, eli näillä mennään, jippiii! :)

   Poista
 2. Uuh... ihanat!! Postaustoiveena: millä mallilla sulhasen vaatetussuunnitelmat on? ;)
  -maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja inspiskuvia! Täällä vähän samoja aatteita sulhasen suhteen :)
   -maria

   Poista
 3. Ovat kyllä kauniit kengät! Itse en Ted Bakerin kenkiä omista, mutta sulhaselta löytyy useampi pari. Tuntuu noissa merkkikengissä olevan aina vähän liikaa korkoa omaan makuuni. Käytätkö itse paljon korkoja? Näyttäisi noissakin aikamoinen korko olevan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! :) Juu, kyllähän näistä korkoa löytyy mutta lesti tuntuu olevan hyvä joten jospa se kävely onnistuisi. :D Ja korkoja olen tottunut onneksi käyttämään! Illaksi sitten Converset väsyneisiin jalkoihin. ;)

   Poista
 4. Onpas nätit kengät, ja jos ovat kuvaa enemmän vaaleanpunaiset, sopivat varmasti käyttöön myös häiden jälkeenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, hyvin menevät jatkossakin käyttöön!

   Poista
 5. Voi kun on ihanan näköiset kengät! :) Voin kuvitella että ovat upean värisetkin, jos vähän vivahtaa pinkkiin. Voi elämä <3

  VastaaPoista