17. tammikuuta 2015

Koska olen nainen...

...Saan ihan hyvällä omatunnolla muuttaa välillä vähän mielipidettäni, eikö? ;) Tällä kertaa päädyin pohtimaan kaasojen pukeutumista. Mullahan oli jo yksi infinity dress tilattuna, mutta rupesin epäröimään sen kanssa lähinnä värin vuoksi. En missään nimessä halua että kaasot ehkä joutuisivat hääpäivänä tuntemaan olonsa epämukavaksi mekon takia. Tuon värin suhteen on siis ihan pienenpieni läpinäkyvyysriski, jota en halunnut sittenkään ottaa. :D Lisäksi toista kaasoa varten helmaan olisi pitänyt keksiä jostain ainakin kymmenisen senttiä lisää pituutta, ja tältäkin säätämiseltä halusin välttyä. Pelattiin siis varman päälle ja tytöiltä asian varmistettuani laitettiin uudet mekot tilaukseen!

 photo dreamydress.png

Mekot löytyivät Nellyltä, ja päädyttiin lopulta tilaamaan ne toiselle turkoosin ja toiselle korallin sävvyisinä. :) "Korallikaaso" on väreiltään tumma ja "turkoosikaaso" taas ihan blondi, joten molempien pakottaminen samaan sävyyn olisi ollutkin hitusen vaikeaa! Näihin mekkoihin olen supertyytyväinen, just sopivan juhlavat mutta toisaalta myös sellaiset, että tytöt voivat varmasti käyttää näitä häiden jälkeen muuallakin. Ja häissä molemmat tulevat takuulla näyttämään superupealta (vaikka nuo kaks nyt näyttäis upeilta vaikka jätesäkeissä)!

Ja taas voidaan yksi asia vetää to do -listalta vähemmäksi, jee! :)

Anna

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö! :) Ja ihan huippua kun molemmat saivat vielä oman värisensä.

   Poista
 2. Hyvä valinta! Meille hankittiin kaasoille samanlaiset mekot viime syksynä tosin molemmille turkoosina, kun niin halusivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo turkoosi on kyllä ihana, luonnossa vielä kivempi kuin kuvassa! :)

   Poista