11. tammikuuta 2015

Häähashtag & selfiekeppi!

Olen pyöritellyt ideaa photoboothista mielessäni kuukausikaupalla: miten, missä, kuka ottaa ja millä? Kunnes eräällä joulukuisella lounaalla kehittelimme yhdessä kaverini kanssa mitä loistavimman idean astetta modernimmasta kuvakopista: homma överiksi, häähashtag tehokäyttöön ja selfiekeppi photobooth-nurkkaukseen!

 photo selfie2.jpg

Selfiekeppi on ilmiönä jotenkin niin huikean älytön, ja etenkin meikäläinen meistä kahdesta niin hc-somenörtti, että tämä juttu sopii meidän häihin kuin nyrkki silmään! :D Meidän häissä suurin osa vieraista on sen ikäisiä että selfiekeppiin sopiva puhelin ja Facebook/Instagram-tili löytyy, joten uskon että tämä voisi olla ihan hyvin toimiva juttu. Lisäksi mietin askarrella keppinurkkaukseen (:D) rekvisiitan lisäksi jonkinlaista ohjeistusta jossa kehotettaisiin ottamaan myös kaverit kuviin mukaan, ehkä sillä tavalla saataisiin myös ne muutamat sukulaistätsyt poseeraamaan! 


Häähashtag on mielestäni kaikin puolin huippu idea, ja ajattelimmekin ujuttaa sen mukaan jo hääkutsuihin. Hashtagin "alta" on kätevä sitten häiden jälkeen kerätä myös vieraiden otokset, ja vaikkapa teettää paperikuviksi. Itse olen käyttänyt ennenkin Instagram-kuvien teettämiseen Printiciä, joka postittaa kuvat omaan postilootaan saakka hauskoina polaroid-henkisinä versioina. :)

 photo selfie1.jpg

Ja jos paperikuvat ei riitä... Niin mites ois paahtoleipä??

Anna

11 kommenttia:

 1. Voi miten mahtava idea! :D vierailla olisi varmasti hauskaa selfietikun kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, luulen että se vois olla aika hitti! :D Itellä ainakin sormet syyhyää päästä testaamaan tuota kepakkoa, hahaha!

   Poista
 2. Eikä, mulla on ajastettuna lähes samansisältöinen postaus tulossa :D

  VastaaPoista
 3. Tämä idea ja viimeistään tuo paahtis sai suupielet leviämään. Älyttömyydessään suorastaan nerokas! :D

  VastaaPoista
 4. Onko nuo siis semmoisia että toimii vaan kännykällä? Eli kaikki kuvat jäävät vieraille itselleen, jos ei niitä julkaise esim hashtagin alla? Joo moi mulla ei ole vieläkään kunnon älypuhelinta... :DD (vihaan kosketusnäyttöjä) Tommonen olis kyllä aika huippu tapa kuvien ottamiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kännykällä käsittääkseni vaan toimii. :) Tosiaan meillä kun on suurin osa vieraista tätä hashtagsukupolvea niin veikkaan että kuvasaldoa vois tulla hyvinkin! :D

   Poista
 5. Tää on kyllä hyvä idea, varmasti olisi tosi suosittu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, luulen samaa! :) Ja vähän uutta twistiä photoboothiin, vaikka toisaalta ne polaroid-kameratkin on kyllä ihania!

   Poista
 6. Jes kiitos! tuo selfie keppi on aivan loistava idea! :D
  Löysin sun blogin tänään, ja täällähän on aivan huippuideoita :)

  VastaaPoista