29. syyskuuta 2015

Vihkiminen

Huh, pian jo kuukausi on kulunut siitä, kun me mentiin naimisiin! Toisaalta tuntuu kuin tuo päivä olisi ollut ihan vasta, ja toisaalta taas kuin siitä olisi jo pieni ikuisuus. Hääpäivän purkaminen paperille, tai tässä tapauksessa blogipohjalle, tuntuu jotenkin tosi jännältä. Tavallaan tuntuu että on jo ehtinyt unohtaa kaiken, mutta toisaalta muistaa monia ihan hassuja pieniä yksityiskohtiakin. Nyt ajattelin kuitenkin aloittaa hääpäivästämme kirjoittamisen, otetaan avuksi iso kasa kuvia niin eiköhän tämä tästä. :)

 photo Anna_Miika_haumlaumlkuvaus-5.jpg photo Anna_Miika_haumlaumlkuvaus-11.jpg photo Anna_Miika_haumlaumlkuvaus-13.jpg photo Anna_Miika_haumlaumlkuvaus-14.jpg

Meidät vihittiin siis 29.8. Tornion kirkossa. Lauantaipäivä valkeni supersateisen perjantain jälkeen aivan huikean aurinkoisena, päinvastoin kaikkia ennusteita mitä lauantain säästä oli viikon mittaan tehty, ja sehän meille passasi. :) Hääaamuna valmistauduttiin kaasojen kanssa päivään kampaamon tuolissa, ja itse kävin myös meikissä. Ennen kirkkoa napattiin myös meidän potretit - tämä oli oikeasti tosi kiva juttu, koska siinä kuvaillessa jännitys hieman laukesi. Lisäjännitystä ja sydämentykytyksiä puolestaan saikin sitten sakastissa piilotellessa, kun kameroista näkyi meidän läheisistä täpötäysi kirkko! :)

 photo Anna_Miika_haumlaumlkuvaus-18.jpg photo Anna_Miika_haumlaumlkuvaus-24.jpg
Iskä saatteli minut puoliväliin kirkon käytävää, jossa vastassa oli Miika. Olin etukäteen suunnitellut katsovani alttarille  kävellessäni ainoastaan Miikaa itkun välttämiseksi, niin myös tein ja pysyin ihan tyynenä. :) Siitäkin huolimatta, että saatiin lopulta sisääntulokappaleeksi River Flows in You, jolle yleensä pillitän ihan kotioloissakin varsin antaumuksella!

 photo Anna_Miika_haumlaumlkuvaus-35.jpg photo Anna_Miika_haumlaumlkuvaus-39.jpg

Alttarille päästyämme kaikki jännitys oikeastaan laukesi, oli ihanaa kun sai vain pitää Miikaa kädestä ja hymyillä onnesta. :) Meidän pappi Nona Lehtinen puheineen oli aivan nappivalinta, sydämellinen mutta rento ja meidän näköinen puhe kosketti niin, että molemmilla taisi käydä välillä tippa linssissä. Virtenä laulettiin Jumalan kämmenellä, joka on ollut meidän suvussa "vakkarivirsi" juhlissa kuin juhlissa, varsin helppo valinta siis. Vihkitoimitus tuntui menevän ohi jotenkin ihan hurjan nopeasti, yhtäkkiä pitikin jo sanoa tahdon, pussata, ja sormuksenkin sain! :D 

 photo Anna_Miika_haumlaumlkuvaus-50.jpg photo Anna_Miika_haumlaumlkuvaus-51.jpg

Kirkosta poistuttiin oikein kunnon kuplasateeseen, aika upea näky sinistä taivasta vasten! :)

 photo Anna_Miika_haumlaumlkuvaus-53.jpg photo Anna_Miika_haumlaumlkuvaus-54.jpg

Kyllä tuona päivänä muuten moneen kertaan kiiteltiinkin sitä sinistä taivasta - meidän häämenopeli ei nimittäin olisi kovin kummoista rajuilmaa kestänyt! :D Sain idean riksasta vain paria viikkoa ennen häitä, ja uskomatonta kyllä sellainen sattui isäni tuttavapiiristä löytymään. Riksa herätti paitsi hilpeyttä, niin myös pelkoa; suoraa kirkolta juhlapaikalle päin lähtee nimittäin aika jyrkänpuoleinen mäki, ja riksan jarrutussysteemi näytti vähintäänkin mielenkiintoiselta... Turvallisesti tuore aviomies kuitenkin kuskasi vaimonsa perille saakka, ja juhlat pääsivät alkamaan... ;)

Anna

Kaikki kuvat: Jukka Alasaari

7 kommenttia:

 1. Ihan älyttömän upea tuo sinun mekkosi!!! Vau :)

  VastaaPoista
 2. Lisää lisää ♡

  VastaaPoista
 3. Jatkoa odotellessa! :)

  VastaaPoista

 4. Todella vakava, rehellinen ja nopea lainatarjous

  lusamariolola@gmail.com

  Kun pankit tai sukulaisten voi seurata sinua, on hyvä tietää, että keskinäisen avunannon jonnekin.
  Pyytämään lainaa yksittäisten määrä 5000 € 1.000.000 korko 2 % 72 tuntia.

  Contacteez meille jos olet täytyy pyyntöihin vakavasti ja nopeasti.

  Tässä on sähköposti: lucasmariolola@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia kesältä - niin liikuttavaa! Vielä lisää...?

  VastaaPoista
 6. Mun oli ihan pakko kommentoida, kun päädyin Googlesta tänne sun blogiin ensin 2014 alkuun ja olin just lukenu sun 21.2.2014 postaaman pukufiilistelyn, missä kirjotit, että olkaimeton puku on no go, koska sulla on rintavarustusta. Sit klikkasin etusivulle ja tadaa - päädyitkin aivan ihanaan olkaimettomaan pukuun ja näytit niin upealta siinä!

  Kävin ite ekassa pukusovituksessani alkuviikosta ja sweethearthan se oli mihin menin ihastumaan. Huolettaa vain kans miten nämä mun rynttäät niissä kupeissa sitten pysyy. :D

  VastaaPoista