11. syyskuuta 2015

Rouvaelämää

Täällä sitä nyt kirjoitellaan ihan rouvashenkilönä! ;) Meidän häät juhlittiin pikkuisen vajaa kaksi viikkoa sitten, ja päivä oli kokonaisuudessaan aivan ihana ja unohtumaton. Odotin itseltäni perinteisesti melkoisen tunneherkkänä ihmisenä kunnon itkumaratonia ja tunteiden vuoristorataa koko päiväksi, mutta omaksi ilokseni ja yllätyksekseni otinkin koko hääpäivän ajan ihan vaan rennon coolisti - ja nautiskelin täysin siemauksin! Aika pitkälle piti tosin päivää mennä ennen kuin tajuntaan iskeytyi, että tässä ollaan nyt ihan oikeasti meidän häitä viettämässä... :'D

Säätkin suosivat lopulta meidän päivää 10+ arvosanan edestä, etenkin siihen nähden että koko perjantain satoi kuin sieltä kuuluisasta Esterin peräsimestä... Viimeiset vieraat viihtyivät pitkälle yöhön (samoin kuin me itse :D) ja kehuja ja kiitoksia tuli valtavasti kivoista ja tunnelmallisista juhlista. Muutaman kerran juhlan aikana havahduinkin ihan vaan nauttimaan siitä, että tässä ne kaikki meille tärkeät ihmiset nyt on yhdellä koolla meidän ympärillä. <3 Tällaista tilaisuutta taitaa meinaan harvemmin tulla jatkossa eteen.

Arki on lähtenyt tässä taloudessa aika vauhdilla käyntiin, kun mulla koitti paluu työmaalle jo häiden jälkeisenä maanantaina ja Miikalla tiistaina. Toisaalta on haikeaa että juhlat ovat nyt ohi, mutta toisaalta on ollut ihanaa palata arkeenkin. Siihen malliin on kiirettä pitänyt, että eilen sain vihdoin viimein vasta lajiteltua hääkamatkin siihen järjestykseen, että ne mitä emme itse pidä voi laittaa myyntiin. Onnekseni juuri passelisti tämän viikon sunnuntaina 13.9. järkätään hääkirppis Oulussa Jazzvintillä, sinne menen siis meidän häistä jääneitä koristeita ja muuta häätavaraa myymään ja tulkaa te ostamaan! ;) Tässä vielä linkki tapahtuman Facebook-sivulle.

Tätä nopeasti alkanutta arkea on piristänyt mukavasti pari juttua, nimittäin tammi-helmikuun vaihteeseen saatu lomalupaus (häämatka täältä tullaan!) ja eilen postiluukusta kolahtaneet huikean kuvaajamme Jukka Alasaaren nappaamat hääkuvamme! Hääkuvat tarkoittavat myös sitä, että voin alkaa purkamaan meidän hääpäivää täällä blogissakin; omat kuvausvehkeet nimittäin säilyivät hääpäivän ajan niin visusti tallessa muun tohinan alta, ettei kuvamatskua paljon ole tätä ennen ollutkaan. ;) Instagramin puolella olen pari Jukalta aiemmin saatua kuvaa ehtinyt jakaakin, käykääs kurkkaamassa @morsianrajalla!

Pysykäähän siis kuulolla, ja nähdään hääkirppiksellä! :)

Anna

P.S. Hääkirppikseltä mahdollisesti jääneet tavarat ajattelin laittaa tänne blogin puolelle myyntiin, joten palaillaan niihinkin sunnuntain jälkeen!

1 kommentti:

  1. Onnea teille ja mahtavaa että päivänne oli onnistunut! Innolla odotan tarkempia postauksia päivästänne ja mahdollisia kirppis"jämiä" :)

    VastaaPoista