14. maaliskuuta 2014

Paskartelukärpäsen purema

Voihan Pinterest minkä jälleen kerran teit. Onnistuin bongaamaan ko sivustolta kuvan supersomista amigurumi-sydämistä (nyt joku miettii päänsä puhki mikä hitto on amigurumi) ja haluaisin ihan hirrrmuisesti saada sellaisia aikaiseksi. Näyttäisivät niin söpöiltä vaikka kakunkoristeina! Kutomista olen viime aikoina harrastanut muutaman villasukkaparin verran, mutta virkata en osaa kuin sormilla sellaista suoraa ketjua... Joten way to go! :D Onneksi tässä on vielä puolisentoista vuotta aikaa harjoitella!


Veikkaan että omat tuotokseni muistuttavat alkuunsa lähinnä sydämeä elimenä... Mutta yrittänyttä ei laiteta! Huomenna virkkuukoukkukauppaan! Ohjeenkin onnistuin löytämään täältä, vielä kun tajuaisi mitä nuo salaperäiset merkit tarkoittavat. Jos ei onnaa niin lienee käännyttävä Etsyn puoleen (josta tuo kuvakin on pöllitty lainattu)... Hääaskartelut alkakoon än yy tee NYT! Tai okei, alkoivat jo, kun askartelin jotakin pientä kivaa toisen kaasoni ensi kesäisiä häitä varten. :) Mukavaa!

Anna

12 kommenttia:

  1. Eiköhän ne pienellä treenillä onnistu, näyttää upeilta! :)

    VastaaPoista
  2. Reeniä, reeniä ja onneksi ne voi tilatakin jos ei meinaa onnistua :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onneksi! :D Etsy on kyllä pullollaan mitä ihanimpia kakkukoristeita!

      Poista
  3. Noista tulis aika magea!! Kannattaa treenaa;)

    VastaaPoista
  4. Oi, nämä on kyllä ihanan näköisiä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin! :) Ja nuo väritkin on aivan ihanat <3

      Poista
  5. Jos olet saanut aikaan sukat, niin nuo menee ihan vasurilla :) Facebookissa on muistaakseni jokin noihin hahmoihin liittyvä ryhmä, josta voisi olla hyvä vähän haistella sopivia Suomessa myytäviä lankoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö, voi toivotaan tosiaan niin! :D Kiitos vinkistä, pitääpä käydä kyttäämässä!

      Poista
  6. Mulla on kirja, jossa olis ohjeet sataan erilaiseen virkattuun lumihiutaleeseen, mitkä varmasti näyttäisivät kivalta meidän talvihäissä, mutta mulla pysyy kädessä paremmin sirkkeli kuin virkkuukoukku... En tiedä miksi ees hairahdin sen kirjan ostamaan. Kirjasta löytyy kyllä virkkauksen perusohjeet, mutta mä veikkaan, ettei niistä hiutaleista ole tarkoitus tulla sellaisia möykkyjä, mitä saan aikaan... Onneksi mun kaveri on virkannut mulle hienoja pitsikukkia! Lainasin ystävällisesti tälle kaverille sen mun hiutalekirjankin, mutta ainakaan vielä ei tajunnut mun hienoista vinkkiä ruveta virkkaamaan mulle lumihiutaleita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah, mitäs jos sirklaisit niitä lumihiutaleita, tulisko parempia? :'D Hyvähän se on olla manuaali valmiina jos joskus vaikka innostuis nappaamaan sen koukun käteen! Tai sitten vaan annat vähän suorempaa vihjausta tälle ystävälle että nyt ois hiutaleille tarvetta... ;)

      Poista