9. maaliskuuta 2014

Juhlapaikka - CHECK?

Tänä viikonloppuna lähdettiin vähän ex tempore käymään reissu kotikonnuilla Torniossa. :) Nuo viikonloppuvisiitit tuohon suuntaan ovat aina harmittavan pikaisia kun perillä ollaan vasta perjantai-iltana ja takaisin päin täytyy lähteä jo sunnuntaina päivällä. Hyvin ehdittiin tänäkin viikonloppuna kuitenkin touhuta; nähdä niin minun kuin Miikankin perheitä, vähän shoppailla ja bonuksena myös käydä katsomassa meidän hääpaikkaa! Jeee! :) Muutamat kuvatkin ehdin tuolla lyhykäisellä visiitillä nappaamaan, taisin tosin olla niin täpinöissäni että aika kökköä kamaa tuli, olin myös unohtanut tuollaiseen tilakuvaamiseen sopivamman objektiivini kotiin. :P Ehkä näistä jotain kuvaa saa kuitenkin tuosta tilasta!

 photo IMG_9882.jpg 

 photo IMG_9879.jpg 

 photo IMG_9883.jpg 

 photo IMG_9880.jpg

Kyseessähän on siis Åströmin kartano, joka sijaitsee Tornion keskustassa ihan lähellä Tornion kirkkoa jonne olemme vihkimistä kaavailleet. Ylemmissä kuvissa vähän pihapiiriä, joka on toki kesällä loskan puuttuessa vähän hehkeämmän näköinen. :D Itse olen tuolla pyörinyt lähes kaikki lapsuuteni kesät koska samoissa tiloissa toimii myös Tornion kesäteatteri jossa koko meidän perhe on ollut iät ja ajat mukana. :) Silläkin tavoin siis hyvä ja henkilökohtaisesti tosi tärkeä paikka! Talon vieressä kasvaa myös kaunis tuomirivistö jonka alla saa varmasti otettua vaikka nättejä potretteja.

 photo IMG_9877.jpg

 photo IMG_9870.jpg 

 photo IMG_9872.jpg 

 photo IMG_9875.jpg 

 photo IMG_9873.jpg

Sisätilat jakautuvat Åströmillä useampaan saliin, joista isoin vetää äkkiseltään laskettuna n. 80+ henkeä. Tuo on aika lailla juurikin se vierasmäärä mitä olemme näillä näkymin miettineetkin, joten ihmisiä ei onneksi varmaankaan tarvi ripotella pienempiin saleihin ollenkaan. Sen sijaan illan tullen jonnekin pienemmistä saleista voisi valjastaa tanssipuolen ja yhteen saliin vaikka viritellä ruokatarjoilut. Saleihin oli vastikään vaihdettu uudet nätit tapetit, ja isossa salissa ne sattuivat vielä olemaan vaaleansiniset jota olen suunnitellut meidän teemaväriksi! Ehdottoman tärkeä seikka juhlapaikan valinnassa. ;)

 photo IMG_9868.jpg

Kirkollakin piti käydä vähän fiilistelemässä, hehe... :D Näyttäisi nyt vahvasti siltä että tulevalla viikolla voisi sekä kirkon että juhlatilan varata, jihuu! 29.8.2015 olisi näillä näkymin se päivä. Voi vitsit! Niin kivaa että saa jotain ihan konkreettista (ja suhteellisen olennaista :D) to do -listalta jo vetää yli. Nyt vaan sormet ristiin että kyseisellä viikonlopulla on vielä vapaata!

Anna

16 kommenttia:

 1. Aivan ihana juhlatila ja toi kirkko on yli ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, ja nyt ne on buukattu meille! :) Jeeee!

   Poista
 2. Oi miten nättiä tuolla juhlapaikalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! :) Tuolla oli sunnuntaina vielä rippijuhlat juuri alkamassa kun käytiin paikkoja katsomassa, siksi pöydätkin olivat laitettuna.

   Poista
 3. Todella kaunista! Ihanan näköinen juhlapaikka, sellaista vanhaa ja esteettistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sellaisesta tyylistä ite tykkään, joten tämä oli ihan nappivalinta! :)

   Poista
 4. Suloinen tunnelma tuolla juhlapaikalla jo näissä kuvissa, mitäs se sitten onkaan hääpäivänä viimeisen päälle laitettuna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, en malta odottaa että pääsee tuonne laittamaan paikkoja kuntoon! :D Enää puolitoista vuotta, hehe...

   Poista
 5. Todella kaunis paikka! Niin romanttinen :)!!

  VastaaPoista
 6. Ootteko pitopalvelua suunnitelleet? Vai meinaattako ite tehä ruuat? :) Meillä olis kans samalta alueelta pitopalvelu hakusessa, heikolle vaan tuntuu valikoima ://

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitopalvelu otetaan kyllä, mutta vielä ei olla ehditty niiden perään kyselemään. :) Tuolla päin ei tosiaan ainakaan runsauden pulaa ole, olenkohan neljä eri vaihtoehtoa pitopalveluksi onnistunut netin kautta löytämään... Roosamariaa on ainakin kehuttu ja se meilläkin on varmaan ekana vaihtoehtona.

   Poista