24. maaliskuuta 2014

Päivän väri on...

...Vaaleansininen! Mutta mitä ihmettä siihen kaveriksi? Rupesin tuossa viikonloppuna miettimään, että pelkkä vaaleansininen saattaa olla vähän ankea teemaväri, ja joku pieni "aksentti" sen lisäksi voisi olla paikallaan. Pinterestin ihmeellisessä maailmassa törmäsin yhdistelmään vaaleansininen + kirkkaanpunainen, joka näytti omaan silmääni aika hauskalta! Tässä ehdottomasti yksi varteenotettava vaihtoehto värimaailman piristämiseksi.

 photo eafb12b96ec8c4daf029da93e80db529.jpg
kuva
 photo fd1cc96ae634e4b532278e0b81269dcf.jpg
kuva
 photo kakut.jpg
kuva
 photo 2727656634e2ff6a62410fd16ff41618.jpg 
kuva
 photo 80ecd08c0fc8ab3730c000a0cf5f8475.jpg
kuva
 photo 5331d1e5263a8f499a2be58d03713c22.jpg
kuva

Oi että, tykkään! :) Jotenkin tuo punainen vaan tuo niin kivaa piristystä rauhalliseen vaaleansiniseen. Ainoa huolenaiheeni on, että kuinka käy sinisille hortensioille jos nyt menenkin ihastumaan tähän värikomboon ihan totaalisesti! :D Näyttääkö esim. siniset kukat punaisessa astiassa yhtä hyviltä?!? 

 photo l-2815.jpg

Loppuun vielä tämä ihanuus, jonka bongasin niin ikään Pinterestistä... Sanalla sanoen täydellinen. Ja tuolta alta sopisi hauskasti kurkkaamaan vaikka punaiset kengät. ;)

Onko teillä ideoita mikä väri passaisi vaaleansinisen kaveriksi?

Anna

P.S. Kiitos Satuhäät; nyt sulhanenkin on esittänyt häiden suhteen toivomuksensa... Hää haluaa kokonaisen sian vartaaseen pyörimään. :D Tätä haettiin!!

12 kommenttia:

 1. vaaleansininen ja punainen on täydelliset yhdessä <3 Mulle tulee sellainen Liisa Ihmemaassa fiilis jostain syystä siitä yhdistelmästä, hyvällä tavalla siis. :)

  Kaunis mekko! En ole itse vielä satuhäiden jaksoa katsonut, mutta pitää tänään Areenasta se tuijotella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta muuten, Liisa Ihmemaassahan noista tulee mieleen! :) Valkoinen kani vaan puuttuu... ;) Areena on kyllä kätevä olemassa, mullakin tulee sieltä usein katsottua jälkeenpäin Satuhäät jos maanantai-iltana on jotain menoa.

   Poista
 2. Ei auta muu kuin kokeilla sinisiä kukkia punaisessa astiassa jo tämän kesän aikana, sillähän se selviää ;) Mutta kivalta näyttää tällainen värimaailma noin niinkuin muutoin!

  Hihi, meillä sulhanen intoutui vain muistelemaan sitä kahdeksan vuoden takaista viiden viikon työkeikkaa Saksassa, jossa nuorena poikana oli esim. eilisen sulhasen kanssa. Oli muuten eka jakso, jonka katsoi kanssani alusta loppuun asti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se täytyy testata! :) Näin viikonloppuna Anttilassa vaaleansinisiä hortensioita ja innostuin ihan naurettavan paljon... :D Pitänee hakea niitä kotiin testille!

   Ai teillä oli oikein tuttuja Satuhäissä, hauskaa! :D Melkein sukua julkkikselle. ;)

   Poista
 3. Aika hauska väripari. Toimii varmasti. Mitä jos kukat menisi edelleen vanhalla ajatuksella, mutta purkeissa olisi vaikka punainen nauha? Että punaisen osuus ei olisi niin hallitseva, enemmän vain aksentti.

  Miten ihmeessä sä sait sulhasen katsomaan Satuhäitä?! :D ei onnistuisi meillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tuohan on tosi hyvä idea, kiitos! :) Pitääpä testailla!

   Me katsotaan itse asiassa melkein joka maanantai Satuhäät yhdessä! :'D Meikäläinen tosin ehkä vähän aktiivisemmalla silmällä kuin Miika... Mutta saahan siitä revittyä hyvää huumoria lähes poikkeuksetta. ;) Ja näköjään myös tosi hyviä ideoita...

   Poista
 4. Sininen ja punainen ne yhteen soppii! Meilläkin tämä vädikombo, tosin sininen tummana ja punainen vaaleana. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin soppii! :) Ja tummansininen ja vaaleanpunainen on myös aivan ihana kombo, parissa blogissa oon sellaisen perään huokaillut!

   Poista
 5. Punainen näyttää tosi kivalle ja raikkaalle sinisen kaverina! Ja jos huolestuttaa sopiiko siniset kukat punaiseen maljakkoon, niin laita kukat kirkkaaseen maljakkoon. Eihän kaikkea ole pakko tehdä kaksivärisenä, vaikka toinen väri sinne palettiin tulisikin piristämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :) Ja tuo Annan ehdottama idea punaisista nauhoista maljakoissa toimisi varmasti superhyvin!

   Poista
 6. Hauska väriteema! Harmi kun ei voi järjestää useampia häitä monella eri teemalla. Olisi hauska itsekin päästä tätä (ja montaa muutaa ihanaa teemaa) kokeilemaan, mutta ei sovi meidän häiden tämän hetkisiin suunnitelmiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, no niinpä! :D Ainakin parit häät pitäis saada järkätä, tai voisko vaikka aina joka hääpäivä pitää uudet kemut??

   Poista