28. maaliskuuta 2014

Kutsua pukkaa

Mikäs sen selkeämpi lähestyvän kesän merkki, kuin se että postilaatikosta alkaa pukkaamaan kutsuja kesähäihin! :) Viime viikkojen aikana meidän lootaan niitä on pudonnut jo kolme, mikä on aika mukava saldo yhdelle kesälle etenkin kun kaksissa näistä häistä saan vielä kaasoilla ja näin ollen myös polttarit kuuluvat tietysti asiaan. Jihuu!! :) Ens kesä tulee olemaan yhtä juhlaa, eikä muuten paljon tarvi miettiä mitä sitä viikonloppuina hommailis. :D Onnekas olen kun työpäivät on joka viikko ma-pe! Onnea on kiittäminen myös siitä, että kaikki näistä kolmista häistä osuvat eri viikonlopuille.

 photo muokk.jpg

Että ei muutako kesäkolttuja esiin ja korkkarit kattoon, rakkauden kesä 2014 täältä tullaan! :) Ihan mieletöntä että pääsen samana kesänä saattelemaan alttarille kaksi parasta ystävääni, veikkaan että siitä hommasta ei ihan kuivin silmin selvitäkään. Eikä polttareista kuivin suin, oottakaa vaan tytöt, hähää! ;)

Onko teillä ensi kesälle monet juhlat luvassa? :)

Anna

4 kommenttia:

 1. Voi kateus! Meillä ei kai tiedossa yksiäkään häitä tälle kesälle. Edelleen elän toiveissa, että miehen serkku päättäisi yllättää ja mennä naimisiin kaksi vuotta sitten kihlaamansa vaimonsa kanssa. Pliis kaikki ystävät ja kaverit, voitteko mennä naimisiin tänä kesänä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, eikä! :D Ootteko te sitten ens kesänä ihan pioneereina tässä hommassa vai pukkaako vuodelle 2015 hääsumaa? Häät on kyllä niin kivoja että en malttais millään itekään odottaa ensi kesän juhlia!

   Poista
 2. Rakkauskesä 2014, jihuu! <3 Ja kesää 2015 odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, jee jee jee! :) Kyllä meillä kulkee! <3

   Poista