11. maaliskuuta 2014

Hääshoppailua rajalla

Viikonloppuna ehdin vähän kiertelemään Torniossa, tai oikeastaan Haaparannalla Ruotsin puolella, kauppoja häähommat mielessäni. Mitään rojua en vielä ruvennut varastoihin ostamaan, mutta sen sijaan ajattelin vinkata muutamasta kivasta häihin sopivasta jutusta jota tuolla reissulla bongasin. :)

Kierrokseni suuntautui kaikkien tuntemaan Ikeaan (Johon lähdin oikeastaan paperitarvikkeita katsastamaan, mutta Haaparannalla niitä ei ollut ollenkaan?!? Oonko nähnyt unta että semmosia on joskus Ikeassa myyty?) ja Rustaan joka on oikea joka tarjoushaukan unelmakauppa (mm. Tigin ja Aussien tuotteita saa tuolta ihan pilkkahintaan). Miika ei suostu tuonne minun kanssa edes lähtemään kun aikaa vierähtää yleensä helposti tovi jos toinenkin... :D Ja tutulla matelukaavalla mentiin jälleen!

 photo WP_001599.jpg

 photo WP_001601.jpg

Ikeassa oli tällaisia ainakin mulle uusia ihan huippuja paperivalaisimia, jotka toimivat aurinkokennolla! Ne eivät siis tarvi ollenkaan verkkovirtaa joten ne voi ripustaa käytännössä minne vain. Harmi ettei noita ollut sinisinä, muuten meidän häihin tulisi ehdottomasti tuollaisia ulkosalle tunnelmaa luomaan. :) 

 photo WP_001603.jpg

 photo WP_001604.jpg

Parit erilaiset kehykset, kaikki Ikeasta. Nuo ylemmän kuvan valkoiset kehykset ovatkin varmaan kaikille morsmaikuille aika tuttuja hääkirppiksiltä, joissa noita näkee myytävän mm. pöytämenuita tai ohjelmakortteja varten (ellei sitten halua laittaa kehyksiin tuota somaa heppakuvaa...). Samantyyppiset kehykset löytyivät nyt myös punaisina ja sydämenmuotoisina, nuo sopisivat mielestäni kivasti vaikka fiftarityylisiin häihin oikeanlaisilla sisuksilla varustettuna. :) Omaan tyyliini sopivat pöytäkehykset voisivat puolestaan olla nuo ihan perus puukehykset, jotka pysyvät pystyssä leveillä reunoillaan. 

 photo WP_001609.jpg

Nämä oikein huutavat sanaa HÄÄT! :D Harmi ettei näitäkään ollut "meidän värisinä".

 photo WP_001607.jpg photo WP_001611.jpg

Ikeassa myydään myös useammanlaisia peilisettejä, joista saisi askarreltua kivoja asetelmia pöytiin. Peili alle ja päälle vaikka kynttilöitä ja noita alemman kuvan lasipurkkeja ja kivoja rentoja kukkakimppuja niihin. :)

 photo WP_001613.jpg

Myös Rustasta löytyi aivan ihania lasipurkkeja! Nämä sopisivat niiiin hyvin karkkibuffettiin, tosin en ole vielä ihan varma tuleeko meidän häihin sellaista. Nämä passaisivat kylläkin niin nappiin meidän kodin sisustukseenkin että voi olla että joudun palaamaan Rustan purnukkahyllyille joka tapauksessa... ;)

 photo WP_001616.jpg 

 photo WP_001618.jpg

Lintuhäkit ja rustiikkisen näköiset metallikorit bongasin niin ikään Rustasta, molemmat sopisivat mielestäni tosi kivasti hääsomistukseen. Tuohon koriin sopisi mahtavasti laittaa vaikka kivannäköisiä siideri-, olut- tai limsapulloja ja lintuhäkistä voisi kyhätä vaikka säilytyspaikan korteille.

 photo WP_001597.jpg

Loppuun vielä päivän wtf-hetki: oikeasti Ikea, muikkutyynyjä?!? Nämä ei tule osaksi meidän hääkoristeluja vaikka kuinka sinisiä ovatkin... :'D

Anna

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jep!! :D Miika on kyllä aina haaveillut sellaisesta miehekkäästä erähuoneesta, ehkä nuo sopis sinne minkä lie poronsarvien ja majavanhäntien keskelle... Or maybe not?

   Poista
 2. Olen käynyt vain kerran ohiajaessa Haaparannassa. Täytyisi ottaa ihan asiakseen ja käydä ihmettelemässä. Vieläkö (koomisesti nimetty) Tampereen säästötex on voimissaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on kyllä ihan yllättävän hyvät shoppailumahikset, mulla tulee osteltua siellä enemmän kuin täällä Vaasassa. :D Ja kyllä, Tamppis porskuttaa edelleen ja on tainnut laajentaakin hiljattain! Siellä mahtaisikin olla kaikenlaista potentiaalista hääkrääsää, pitää muistaa käydä nuuskimassa...

   Poista
 3. Minun ja kaasonikin silmät pyörähtivät pari kertaa, kun huomattiin nuo hurmaavat muikkutyynyt... :D Mihin nuo sopii?!

  VastaaPoista
 4. http://www.lily.fi/blogit/ei-beigea/kahen-kilon-tyyny :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, siis tuohan näyttää hauskalta tuolla tyynyjen keskellä! :D Mistä vetoa että meidän sohvalla pian lötköttää sama fisu...

   Poista
 5. Muikkutyyny. Mitä IKEA ei tuottaisi! :D Miksei meillä ole tuollaista Rustaa täällä Helsingissä?!? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :D Hehe, onneks teillä on siellä kaikkea muuta aika ihanaa mitä meikäläinen puolestaan kadehtii! ;)

   Poista
 6. tuli niin ääliö sanamuunnos mieleen tämän blogin aiheesta että muikkutyynystä: morsmuikku. Ootko varma ettei toi tyyny olekaan häidenne Se juttu? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahaha ja mulle tuli puolestaan tuosta mieleen kiiltävä, suomukas hääpuku... Maybe noooot? :D

   Poista