19. lokakuuta 2014

Morsian sydän Clas Ohlson

Clas Ohlson, tuo jokaisen morsmaikun suosikkikauppa ja aarreaitta. Sinne suuntasin eilen tähtäimessäni karkkibuffan (oi kyllä, meillekin tulee sellainen, ei mitään kysymysmerkkiä tämän asian suhteen t: herkkuperse) annoskupit. On meinaan tätäkin pikku yksityiskohtaa googleteltu ja etsytelty aika monen monta kertaa, kunnes tajusin että clasullahan niitä kivoja kertiskuppeja on ainakin aiemmin ollut. :D 

 photo muok2-2.jpg 
 photo muok3-2.jpg

Ja kyyyyllä, jälleen clasu vastasi odotuksiini täydellisesti! Nämä "kupit" ovat itse asiassa muffinivuokia, mutta empiirisen kokeilun (oli nyt sitten pakko ostaa karkkia, eheheh) tuloksena totesin että ihan hyvin toimittavat myös karkkikipon virkaa. :) Materiaali on toki tuollaista melko ohutta paperia, mutta liimaukset  pysyivät ihan nätisti kasassa vaikka vuoan lappoi täyteen karkkia (niin kuin kaikki totta kai lappaa).

Näiden pilkullisten vaaleansinisten lisäksi vuokia löytyi myös vaaleanpunaisina ja mustavalkoisina, joten luulenpa että clasu tuli samalla ohimennen myös ratkaisseeksi mieltäni vaivanneen teemaväriongelman (vaaleansinistä ja kirkkaanpunaista vai vaaleansinistä ja vaaleanpunaista??). Hempeällä linjalla pitäydytään siis! ;)

 photo muok1-2.jpg

Löytyi sieltä clasulta muuten jotain muutakin... Nimittäin jokaisen hc-askartelijan (minua ei ihan tosissaan voi laskea tähän joukkoon...) paras ystävä, kuumaliimapyssy, ja vieläpä alle vitosella! Tämän ostin ajatellen niiden servettirenkaiden kiinnitystä, saas nähdä kuinka tämä homma käytännössä multa onnistuu. :D Onpahan jotakin "vähän erilaista hommaa" tuohon gradun kirjoittamisen ja konttorilla istumisen rinnalle.

 photo muok4-2.jpg

Pakko myöntää että tänä viikonloppuna graduopuksia enemmän on tainnut kuitenkin kiinnostaa tämä paketti, joka tipahti postilaatikosta perjantaina. :) Tarkoituksena oli alun perin myös lähteä tunnelmoimaan hääjuttuja I love me -messuille, mutta lopulta rajallinen budjetti ja reippaat 400 kilometriä tulivat väliin. Kävikö joku muu hääfiilistä nostattamassa? :)

Anna

5 kommenttia:

  1. Mäkin haluan tollasia, mutta kultaisia! :D Pitää ehkä itsekin laajentaa hakua myös tuollaiisin, ehkä niitä löytyy paremmin kun niitä mitä oon tähän asti etsiny :) Kerro sit millainen tuo kuumaliimapyssy oli, oon nimittäin itse katsellut ihan samaa ;) Kirjoittelin juuri aamulla messuista blogiin ( http://ourloveisadiamond.blogspot.fi/2014/10/i-love-me-messut.html ), jos kiinnostaa tsekata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vähänkö kultaiset ois hienoja, luulis että jostain ebaysta/etsystä löytyis! :) Kuumaliimapyssyraporttia tulee heti kun pääsen tositoimiin! :D Ja kiitos linkistä, heti kävin kurkkimassa tunnelmia!

      Poista
  2. Tosi kivan näkösiä noi muffinivuoat! Pitää näköjään itsekin käydä Calsulla, kiitos vinkistä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! :) Ainoa huono puoli niissä vaan on se, että nuo liimaukset on melko heppoiset. Ensin pysyivät ihan hyvin, mutta käytössä tahtoivat vähän levitä käsiin. Täytyy jatkaa testailuja ja miettiä sitten otetaanko nuo karkkibuffakäyttöön vai ei. :)

      Poista
  3. Kiva huomata että joku muukin on miettinyt tulppaanivuokien käyttöä herkkubuffassa! Itse mietin sitä vuoan hentoisuutta, että mahtaakohan kestää..? Kauniitahan ne olisi kuin mitkä! :)
    Suosittelisitko niitä, vai irtosiko liimaukset kuinka nopeasti käytössä?

    VastaaPoista