28. lokakuuta 2014

Save the Date -messujen tärpit

Save the Date -messuja vietetään Helsingissä Kaapelitehtaalla jo ensi viikolla, ja meikäläinenkin pääsee korkkaamaan talven häämessukauden, jee! :) Tänä talvena onkin tulossa paljon kivoja häätapahtumia joista aion nauttia täysillä sen mitä täältä Pohjanmaalta käsin ehdin ja pystyn. Save the Datethan järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, joten mielenkiintoista nähdä minkälaiset kekkerit on kyseessä. Ainakin ohjelma ja näytteilleasettajalista vaikuttavat erittäin lupaavilta! :)

 photo std3.jpg

Yksi eniten odottamistani jutuista Save the Daten ohjelmassa on ehdottomasti hääkirppis. Nettihääkirppiksiä on koko hääsuunnittelujen ajan tullut selailtua ahkerasti, mutta olen kuitenkin vielä sen verran vanhanaikainen että tykkään mieluummin hypistellä tavaroita livenä! Hääkirppikseltä odotan ideoita ja materiaaleja etenkin koristeluihin, mutta mikseipä sieltä voisi löytyä vaikka huntu tai sukkanauhakin. :)

 photo std.jpg

Omasta häätyylistäni puuttuvat vielä ihan tyystin korut sormuksia lukuunottamatta, joten niitä lähden ehdottomasti metsästämään messutarjousten joukosta. Ninkan koruja olen ihastellut heidän nettikaupassaan useaan otteeseen, ja yhdet tietyt korvikset onkin bongattu kokeiltaviksi jos vain niitä heidän messupöydältään löytyy. :) Ninkan ständillä muistan viimevuotisilla Love Me Do -messuilla ihastelleeni myös upeita juhlalaukkuja, joten niidenkin suhteen täytyy pitää silmät auki.

 photo std1.jpg

Annette Tillanderin ständille suuntaan niin ikään huokailemaan timanttien perään. Vuoden kauneimmaksi sormukseksi valittu Fanny Rose vei sydämeni ihan täysin kun bongasin sen ensimmäistä kertaa Häät-lehdestä, ja muutamaan otteeseen olenkin jo ehtinyt enemmän ja vähemmän tosissaan harmitella sitä faktaa että mulle ei uutta vihkisormusta tule. Vaan mikseipä tuota voisi toivoa vaikka ensimmäisen hääpäivän yllärilahjaksi... ;) Viiinkkivinkki!

 photo std4.jpg

Näiden lisäksi aion ainakin yrittää bongailla kivoja hääkenkiä, kattausideoita, sulhasen pukeutumisvinkkejä... Lista on pitkä mutta onneksi meillä on armaan kaasoni kanssa vallan mainiosti aikaa kierrellä ja ihmetellä. ;) Saas nähdä jos messuhulinoissa onnistuisi bongaamaan jokusen blogimorsiamenkin!

Ketkäs on tulossa messuilemaan, onko samoja tärppejä listalla kuin meikäläisellä? :)

Anna
(kuvat Janne Miettinen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti