16. lokakuuta 2014

Hunnuttaa

Noniin, pitihän se arvata... Aika kuluu, häät lähestyy ja mieli ehtii muuttua yhdessä jos toisessakin asiassa. Sulhasta en oo edelleenkään vaihtamassa, mutta hääpukeutumisen suhteen oon arponut viime aikoina oikein urakalla! Hääpukua kokeilin viikonloppuna päälleni ensimmäistä kertaa sitten toukokuun, ja olihan se kieltämättä aika jännää. :D Vaan päälle meni hienosti ja edelleen tykkäsin yhtä paljon kuin keväälläkin. Pieniä muutostöitä olen tässä nyt funtsinut, että pitäisikö siihen lyhennyksen lisäksi keksiä vielä yksi pikku juttu lisää... Saas nähdä mihin päädyn ja mihin ompelija rupeaa. ;)


Toinen juttu, jonka ajattelin aiemmin olevan ihan nounou ja jolle kuitenkin olen ruvennut pikkuhiljaa lämpenemään enemmän ja enemmän on huntu! En tiedä olenko nähnyt liikaa ihania hääpotretteja joissa huntu näyttelee merkittävää roolia tunnelmanluojana vai onko mielessä upeiden ystävieni viimekesäiset morsiuslookit huntuineen, mutta joka tapauksessa tämä homma kummittelee nyt mielessä pahanpäiväisesti. Ja jos se huntu tulis, niin siinä(kin) pitäis olla tietysti rusetti! 


Ja ne kengät... Voihan kengät! Yleensä koetaan paineita siitä, että löydetään se täydellinen hääpuku, ja meikä puolestaan huolehtii siitä että mitä jos en löydäkään niitä täydellisiä hääkenkiä. :D Sen tiedän, että värilliset ne tulee olemaan, ja jotenkin vähän spesiaalit. Saako kengissäkin olla rusetit?? Ja ehkä kimallusta kans? Eikä tietysti haittais jos ne ois mukavat jalassa, mutta toisaalta mitään matalia korkoja en kyllä halua. Iltaa, jamittelua ja puutuneita jalkoja varten on sitten ne Converset (jotka pitäis muuten nekin pistää kohta tilaukseen)! ;)


Jotain pientä ja sinistäkin pitäisi hankkia, nimittäin sukkanauha. :) Etsyhän on onneksi pullollaan mitä ihanimpia yksilöitä, vaikein paikka tuossa onkin että saa valittua niiden kaikkien joukosta oman suosikkinsa! Kukaan ei varmaan ylläty, jos kerron että haluaisin omaani ehkä ainakin rusetin ja kimallusta... Oh well, ainakin tiedän oman makuni! :'D 

Vähemmän tuumimista, enemmän äksöniä. Siinä mulle sopiva ajatusmalli tulevaan. :)

Anna

5 kommenttia:

  1. Joo toi huntujuttu on paha. Itselle kävi just samalla tavalla. Ensin koko huntu oli todellakin nounou, mutta sitten kun sitä kokeili ja se sopikin puvun kanssa! Pakko kai se on hankkia... :)

    Ja kengät rusetilla on söpöt! :) Itsellä tosin perus valkoiset satiiniset rusetilla etsinnässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ja mulle ei edes koko huntua kokeiltu puvun kanssa kun olin muka nii-iin varma että mullehan ei semmosta tule! :D Nyt kaduttaa! Täytyy koittaa olla tulevilla häämessuilla skarppina, jospa sieltä löytyis joku testille... ;)

      Rusettikengät on ihania! :) Menburilla on ainakin ollut ihania valkoisia satiinikenkiä rusettikoristeella, kannattaa tsekata! Muistaakseni ainakin Zalando myy Menburia.

      Poista
  2. Onneksi olet kuitenkin jo tässä vaiheessa miettimässä, että olisko se huntu sittenkin saatava...

    Nimimerkillä hääviikon torstaina itselleen huntua askarteleva morsian. :D

    mutta olihan se ihana ja milloinkaan muuten et voi sellaista käyttää, joten tämä tilaisuus on otettava ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, eikä! :'D Kävin kurkkimassa kuvia blogistasi, ja voin kyllä allekirjoittaa että todellakin oli ihana. ;) Joten ehkäpä pistän omanikin vielä vakaaseen harkintaa, tuo on kyllä iha totta että eipä taida muuten tulla paljon käytettyä! Tosin työpaikan halloweenkekkereihin taisin just kattella jotain punanaamio-versiota, haha... ;)

      Poista
    2. Niin no naamiaiset on tietty asia erikseen! :D ja kiitos, siinä meinas olla huumori kaukana, mutta onneks siitä tuli just täydellinen :)

      Poista