5. lokakuuta 2014

Blingbling vol 2

Jokin aika sitten kirjoittelin niistä strassiservettirenkaista, jollaisia olin bongannut Etsystä. Sain kommenttiboksiin vinkin, että vastaavanlaisia olisi helppo tehdä itsekin leikattavasta strassinauhasta, tämä ei ollut käynyt mielen vieressäkään joten iso kiitos sille joka tästä vinkkasi! :) Selailin strassinauhoja Ebaysta ja Etsystä, mutta lopulta päädyin tilaamaan omani Juhlacenterin kautta. 12cmx9,5m rulla maksoi siellä 16,99€ mikä ei ollut mielestäni ollenkaan paha hinta, vaikka varmasti lopulta jostakin kiinankaupasta tilattuna olisin saanut halvemmalla. Mutta kärsimätön on kärsimätön, ja tyytyväisenä hykertelin kun 3 päivää tilauksen jälkeen nauha oli kotona. ;)

 photo muok2-1.jpg

Nauhan materiaali on tuollaista jämäkkää verkkoa, jossa on siistissä riveissä muovistrassia. Muovisuudesta huolimatta strassit kimaltelevat nätisti, mikä ilahdutti tätä harakkaa suuresti! ;D

 photo muok3-1.jpg 
 photo muok5-1.jpg 
 photo muok4-1.jpg

Nauha leikkaantuu tosi siististi, ja pystysuuntaan leikattuna tuo nauhan 12cm leveys on just sopiva ainakin näiden meidän servettien ympärille ulottuvaksi renkaaksi. Testiversiossa sitaisin renkaan vaan nopsaan kiinni rautalangan pätkällä, mutta lopullisiin versioihin ajattelin käyttää kuumaliimaa (joka onkin seuraavana ostoslistalla). Kaason kanssa totesimme, että on ehkä kivempi liimata nuo pysyvästi renkaiksi kuin käyttää kaksipuolista teippiä, ihan hyvin nimittäin onnistui servetin "kalastaminen" pois tuolta sisältä vaikka rengas melko tiukka onkin. :D

 photo muok6-1.jpg

Servettien taittelu siistiksi rusetiksi onkin sitten oma hommansa koska tuo strassiverkko ei jousta ollenkaan... Ajattelinkin säästää hääviikolla kaikkien hermoja ja taitella nuo jo kotosalla valmiiksi, rusetista tulee aika jämäkkä paketti joten servetit saa todennäköisesti roudattua ihan näppärästi säilytyksestä hääpaikalle. :)

 photo muok7-1.jpg

Pitihän sitä kattaukseenkin heti päästä testaamaan. :) Kultaisten renkaiden kanssa tietysti näyttäisi kultainen kakkupaperi ehkä vähän paremmalta, joten ne ovatkin seuraavana metsästyslistalla! Paikkakortit ajattelin toteuttaa viinilasin jalkaan kiinnitettävillä "nimitägeillä", joten myös niitä täytyy yrittää haravoida Ebayn syövereistä. Hyviä hakusanavinkkejä otetaan vastaan! :)

Anna

11 kommenttia:

 1. Tosi ihanan näköiset! Ah kimallusta ja rusetteja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimallus ja rusetit on täälläkin sydäntä lähellä, niinku näkyy. ;)

   Poista
 2. On kyllä hienot! Ja upeasti sopii kulta ja turkoosi yhteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö sovikin! :) Tämä oli mulle pieni jännitysmomentti, en osannut kuvitella niitä yhdessä mutta tosi kivasti passaa!

   Poista
 3. Tosi kivan näköiset, katsellakin laittamaasi kuvaa jo Häät 2015 -ryhmässä :) Saattaa tosin olla, että joudun hieman matkimaan ideaasi, tuo nimittäin näyttää tosi upealta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ei muutaku matkimaan. ;) Hyvät ideat jakoon, se näissä blogeissa on kivaa!

   Poista
 4. Näyttääpäs hyvältä! Meillä tulee itse virkatut servettirenkaat ja tässä jo panikoin että olenko tehnyt liian pieniä (puolet jo tehtynä). Mutta tää rusetin muotoon näyttää tosi kivalta. Varastan ehkä idean!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi juku, ootpa reipas! :) Tulee varmasti tosi hienot!

   Poista
  2. Joo, mutta onneksi vieraita on vain noin 50hlöä.:)

   Poista