21. helmikuuta 2014

Mekkoja & Pinterest-ähky

Pinterest, tuo kaiken ihanan ja sokerisen luvattu maa! Siellä on tullut klikkailtua viime aikoina ähkyyn asti (ensin sisustamiseen ja sitten häihin liittyvissä asioissa) eikä loppua näy. Hääpukukuville saisi helposti jo oman kansionsa aikaiseksi, onneksi niissä näyttää sentään pätevän edes jonkinlainen yhteinen linja. Valkkasin tänne blogin puolelle muutaman suuntaa-antavan kivan puvun joiden tyylistä ajattelin lähteä etsimään.

 photo 298d3c5e3ea573e02e03220ae3b378f4.jpg

Tämä puku on U-P-E-A! Avonainen selkä on superihana ja pitsi materiaalina miellyttää itseäni eniten. Ihan noin pitkästä laahuksesta en kuitenkaan innostu.

 photo ca88343a790dd826804d468a02c00662.jpg

Tätä pukua kävin itse asiassa jokin aika sitten sovittamassakin, kun eräs viime syksyn morsian myi vanhaa pukuaan Facebook-kirppiksellä. Puku oli tosi kaunis (ilman tuota vyötä) mutta hieman liian pieni. :(

 photo 9dbbe23a3327bd633e683db8364335b8-1.jpg

 photo 18217b3dd8a783e7a3248923c95ddcfe.jpg

Nämä pitsiselkäiset puvut ovat upeita! Ylemmässä kuvassa on myös tosi nätti kampaus, jotain tuollaista kukkakoristelua haaveilen itsellenikin hääpäivän kampaukseen. Huntua mulle ei varmaankaan tule.

 photo c209123a6fe600bc5ebc9bd7fb780bf6.jpg

 photo 03792f62ab719d6944d83a6c23e2c4e1.jpg

Myös tuollaisista jättiruseteista tykkään hirmuisesti! Rusetit ovat paitsi söpöjä, niin tuovat myös mieleen rakkaan harrastukseni cheerleadingin. :) Ylemmässä kuvassa on mielestäni yhdistetty tosi nätisti pitsiä ja rusetti, joiden voisi ensi alkuun ajatella olevan aika överi yhdistelmä.

 photo 12c44d12ba4de849b8a64cd369721b70.jpg

Tämän kuvan puku hipoo aika läheltä omasta mielestäni täydellistä pukua (plus että tuo kuva on muutenkin aivan järjettömän ihana!). Vähän vintage-henkisyyttä, pitsinen yläosa, tyllimäinen alaosa ja rusetti. Tuo rusetti voisi olla myös vaaleansininen!

 photo 6d96b5b0a0d1a2fd6ad2a709e69e28e0.jpg

Tässä puvussa on tosi hauska idea! En tiedä kuinka tuollainen liukuvärjätty helma käytännössä toteutuisi, mutta se on hurjan nätti. :) 

 photo 0fc0e00658addf783372bb6d22eb2022.jpg

Tällaiset kunnon jättimäiset prinsessatyllihelmat ihastuttavat myös. :) Olkaimetonta mekkoa en kuitenkaan halua koska olen suht isorintainen enkä halua käyttää koko hääpäivää tippuvan mekon nykimiseen. 

Hääpukujen kanssa "tositoimiin" pääsen ensimmäistä kertaa näillä näkymin nyt keväällä kun äiti joku viikonloppu tulee tänne Vaasaan kyläilemään. Täällä on (tietääkseni?) oikeastaan vain yksi hääpukuliike, Boutique Beauty, joka vaikuttaa tosi ihanalta. En millään malttaisi odottaa sinne pääsyä. :D Jos kivaa mekkoa ei Vaasasta löydy niin ajattelin puolestaan suunnata Helsinkiin kiertelemään kaasoni kanssa Stilissimat, Niinattaret sun muut. Myös käytettyjä mekkoja tulee kyttäiltyä harva se päivä hääkirppikseltä Facebookista.

Mikä mekko miellytti teidän silmäänne eniten vai miellyttikö mikään? :)

Anna

10 kommenttia:

  1. Upeita pukuhaaveita, jokaisessa näissä on sitä jotain :)
    Jään seurailemaan hääsuunitelmien etenemistä!

    VastaaPoista
  2. Olen aika varma, että oma mekko on olkaimeton (niitä hetkiä, pienistä rinnoista on tosiaan iloa), mutta nuo pitsiselkäiset on kyllä kauniita. Hääpuku on tosin vielä siellä "en ole uhrannut kovin montaa ajatusta" -listalla, joten sovittamallahan se selviää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmissa on kyllä puolensa, itse tykkään myös tosi paljon olkaimettomista mutta tosiaan ne ovat itselleni vähän haasteellisia! :D Hauska juttu muuten, mulla varmaan puolet tästä haaveilusta on mennyt juuri siihen häämekon miettimiseen... Tosin mekot on kyllä aina olleet mulle heikko kohta. ;) Sovittamallahan tuo sopivuus tosiaan varmasti selviää parhaiten!

      Poista
  3. Ihania mekkoja :) Tuo "liukuvärjätty" on ihan mielettömän hieno!! <3 Onnea teille Anna! Meillä on rajahäät 3 yön päästä ku vihitään Alatorniolla ja juhlitaan Kukkolaforsenilla :) Mukavaa suunnitteluaikaa, se on melkeen parasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin minustaki! ;) Oi että, paljon onnea myös teille! :) Kukkolaforsen on ihana paikka, se oli meilläkin harkinnassa. Mahtavat juhlat saatte varmasti siellä pidettyä! :) Ja joo, suunnittelu on ihanaa, en malttais paljoa muuta tehdäkään! :D

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Boutique Beautyssä oli tuollainen liukuvärjätty helma yhdessä puvussa kun sielä ennen joulua kävin pukua etsimässä ja se oli kyllä mahtava! Kannattaa myös miettiä Seinäjoen hääpukuliikkeiden tutkailua, niitä löytyy kuitenki kolme vai neljä ja kaikki tosi kivoja ja erilaisia! ja palvelu kaikissa oli myös oikein mukavaa :) mitä en sanoisi ihan tästä meidän Vaasan liikkeestä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö, voi juku!! :) Se pitää kyllä nähdä! Suunnitelmissa olikin käydä Seinäjoenkin liikkeet läpi, jännä että siellä niitä on tosiaan useampikin. :) Harmi kuulla ettei palvelu oo ollut kohdillaan, toivotaan meille parempaa tuuria! :O

      Poista
  6. Hei, miksi oli Kukkolaforsen vain harkinnassa? Sinne ei saa tuoda omia juomia?

    VastaaPoista