16. helmikuuta 2014

Hei, me mennään naimisiin!

Uusi blogi, uudet kujeet! :) Vastasin 1.2. myöntyvästi kysymykseen "tuleks sie minun vaimoksi?" ja samasta päivästä lukien ovat häähommat pyörineet mielessä siihen tahtiin että ajattelin perustaa niiden purkamiselle ihan oman kanavan. Näillä näkymin häitä päästään juhlimaan alkusyksystä 2015, joten aikaa suunnittelulle ja intoilulle on onneksi vielä vallan mukavasti! 

 photo 23906303a67ab3189c174716d606c312.jpg
Omien häiden lisäksi intoilen myös kahden parhaan ystäväni häitä, joita molempia tanssitaan tulevana kesänä. Mulla on kunnia toimia molemmissa juhlissa kaasona, ja samojen leidien kanssa saan astella itsekin alttarille sitten 2015. :) Toiselta kaasoltani tuli muuten myös sysäys tähän blogin aloittamiseen, kiitos vaan Johannalle!

 photo 9dbbe23a3327bd633e683db8364335b8.jpg
Hääsuunnittelujen suhteen ollaan vielä ihan alkutekijöissään, edes kirkkoa ei ole vielä varattuna! Pinterest on kuitenkin laulanut päivittäin ahkerasti ja inspiraatiokuvia on kasassa jo aika pino. :) Tällä hetkellä mielessä pyörii ainakin jotain vaaleansinistä, pitsiä, hortensioita, rusetteja... And the list goes on. :D Pinterest-häähaaveilujani pääset vakoilemaan täällä.

 photo 0639599ea929e2fee2149041b6b7b4cb.jpg
Nimensä blogi on muuten saanut siitä, että häitämme juhlitaan kotikaupungissamme Torniossa eli ihan Suomen ja Ruotsin rajalla. :) Samaisella rajalla tapahtui se kosintakin, mutta siitä lisää omassa postauksessaan!
Anna
kuva 1 täältä
kuva 2 täältä
kuva 3 täältä

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Ella! :) Nyt saa vihdoin alkaa ihan oikeasti suunnittelemaan häitä, jee! :D

   Poista
 2. Jihuu :P Yksiä häitä koko elämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietää mitä seuraavat pari vuotta on ohjelmassa... ;)

   Poista
 3. Oi paljon onnea! :) Olen sun toista blogia lukenut jo kauan, en vaan muista olenko kovinkaan montaa kommenttia jättäny, mutta mukana ollaan täälläkin. Lueskelen innolla kyllä hääjuttujakin, vaikka asia ei itselle ole mitenkään ajankohtainen, toivottavasti joskus on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tosi kiva kuulla että seuraat tänne uudenkin blogin puolelle, tervetuloa! Eiköhän se sinullakin joskus ajankohtaiseksi tule. ;)

   Poista
 4. huuuurjasti onnea ! ja täällä ainakin seurataan innolla hääintoilua :-) tykkäsin edellisestä blogistasi kovasti, joten varmasti tämäkin nousee suosikkien joukkoon :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi! :) Ja tervetuloa mukaan!

   Poista
 5. Oho, en tiiä laitoinko jo kommentin vai katosko se ja menikö vaan hyväksyttäväksi tai jotain! :--D

  No mutta siis: ONNEA! <3 Onpa ihanaa. Ja ihanaa päästä seurailemaan hääjuttuja täältä :)

  T. Annajiii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe ei tullu ainakaan tänne asti! :D Kiitos! <3 Minustaki on aika mukavaa hehhee!

   Poista
 6. Hurjasti onnea! Olette Miikan kanssa ihan super söpö pari ja häistänne tulee varmasti ihanat! :) Itsekkin olen seuraillut sua ihan alusta asti, niin melkemipä tippa tuli linssiin kun instagrammissa kuvan kihluaksesta näin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, häkellyin ihan tästä kommentista! <3 Kiva että tulit tänne häähömppääkin seuraamaan! :)

   Poista
 7. Onnea kihlaparille ja Tornio on allekirjoittaneen lempipaikkoja koko armaassa kotimaassa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Korppu! :) Tornio on kyllä ihana paikka, haaveilemme kovasti josko sinne joskus vielä pääsisi muuttamaan takaisin!

   Poista
 8. Onnea teille! :) Ihan sattumalta löysin tämän jonkun toisen blogimorsiammen lukuluettelosta ja huomasinkin että sun toista blogia on tullut aiemmin luettua! :D meillä häät tulossa nyt elokuussa mutta ei ne hääihastelut varmaan ihan siihen loppuu, joten jään mielenkiinnolla seuraamaan teidän suunnitteluja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Heti piti mennä sinunkin blogia kurkkimaan, joten seuraillaanpa tässä toinen toistamme! ;)

   Poista