25. helmikuuta 2014

Häät matkalaukussa / Matkalaukku häissä

Mulle on tyypillistä nähdä asioita ennemminkin pieninä yksityiskohtina kuin suurina kokonaisuuksina, ja sama meininki tuntuu pätevän näissä hääsuunnitteluissakin. :) Haaveiltuna on kaikenlaista "olennaista" kakunkoristeesta kenkiin ja kukkalajikkeisiin, mutta esimerkiksi kirkkoa tai juhlapaikkaa ei ole vielä varattuna... Way to go! Samalle erittäin tärkeää -listalle menee myös kortti/lahjakori, jonka päätin jokin aika sitten:

 photo Rustic-Wedding-Suit-Case-Card-Box-465x700.jpg

Vanha matkalaukku! Tämä Pinterest-kuvan laukku on ihana, mutta minun oma vielä ihanampi:

 photo IMG_8624.jpg

 photo IMG_8627.jpg

Kyseinen laukku on rakkaan edesmenneen pappani vanha, Kiinasta aikoinaan ostettu, kauniin patinoitunut ja nahkainen. :) Tällä hetkellä laukku toimii meillä kotona koirien petipaikaksi tuunattuna mutta häihin haluan sen ehdottomasti tuohon yllä mainittuun käyttöön. Häälahjaksi aiomme todennäköisesti pyytää tylsän perinteisesti rahaa häämatkakassaan, joten siinäkin mielessä tuo olisi hauskasti aiheeseen liittyvä paikka häälahjoille ja -korteille.

 photo IMG_9607.jpg

Nyt talvella laukkua ovat koristaneet Thaimaasta ostetut valopallot, jotka sopivat mielestäni nätisti tuohon laukun ympärille. Miksei noita voisi häissäkin ihan hyvin käyttää koristeena. :) Pipsa-chihuneiti ei harmi kyllä taida mukaan hääkoristeluja söpöstyttämään!

Anna

8 kommenttia:

 1. Mulla taas suunnittelu on niitä isoja linjoja, yksityiskohdille en ole uhrannut vielä juuri yhtään ajatuksia. Laukku on kyllä tosi kaunis, ja miten hieno peti koiralle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu että sulla on vähän järkevämpi lähestymistapa suunnitteluun. ;) No, ehkä niistä minunkin pienistä piperryksistä kasvaa jossain vaiheessa kokonaisuus! :D Tuo on kyllä maailman söpöin koiranpeti, vielä kun saisi askarreltua noille kunnon patjan pehmusteeksi. :)

   Poista
 2. Jee, uusi blogituttavuus! :) Heti sytyin, meinaan meilläkin on vanha matkalaukku koiranpetinä ja juuri tänään katselin tommoisia valopalloja häitä varten. ;)

  VastaaPoista
 3. Mulla on vähän sama.. että pienet yksityiskohdat piinaa mua jo nyt, vaikka isompiakin asioita olisi vielä suunniteltavana. No, meillä on sentään juhlapaikka ja kirkko, mutta niiden jälkeen seuraava hankinta olikin jo kengät :D

  VastaaPoista
 4. Niin ja aivan ihana tuo matkalaukku ja ihana tarina sillä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, kengistä on hyvä aloittaa! ;D Meillä on vielä ihan pientä epävarmuutta tuon päivämäärän suhteen niin en oo uskaltanut varailla kirkkoa ja juhlapaikkaa. Torniossa noille ei tunnu onneksi olevan niin kamala kiire. :)

   Poista
 5. Looking good! :) Meilläkin on thaimaasta tuotuja valopalloja ja himoitsen vanhaa matkalaukkua! :D Toi kuulostaa aika hyvältä toi pienistä yksityiskohdista koostuva kokonaisuus... vois toimia omallakin kohdalla, kun on suuret suuntaviivat hukassa :)

  VastaaPoista