19. heinäkuuta 2015

Meikkimietintöjä

Hääpäivän kampaus on ollut mulle aika selkeä juttu jo pitkään; rento niskanuttura pöyheällä takaosalla ja hiuskorulla koristettuna tullaan (ainakin toivottavasti) meikän häälookissa näkemään. Meikkipuolta en ole sen sijaan juurikaan muistanut mietiskellä! Häämeikkini tehdään samassa liikkeessä kuin kampauksenikin (Flow&Glow Tornion keskustassa), ja koekampausta ja -meikkiä varatessani minua kehotettiin tuomaan mukanani muutamia suuntaa-antavia kuvia. Pinterest auttoi tässäkin asiassa, ja tällaisia kuvia onnistuin sieltä pinnailemaan:

 photo meikki1.jpg

Klassinen silmämeikki vähän kissamaisemmilla rajauksilla ja kunnon räpsyripsillä. Ihan noin jättiräpsyjä en ehkä tarvitse, mutta muutamia lisätupsuja voisi kyllä laittaa.

 photo meikki3.jpg

Tässäkin vähän samaa henkeä, mutta hiukan eri sävyissä. Tykkään kovasti tämän "tummuusasteesta", se on näyttävä muttei kuitenkaan liian bilehile, sopisi mielestäni hyvin päivään ja iltaan.

 photo meikki4.jpg

Nämä ripset taitavat olla saatavilla ainoastaan Photoshopin avulla, mutta jotenkin tämä kuva on aivan ihana! :) Herkulliset pinkit huulet yhdistettynä suht simppeliin silmämeikkiin, toimii!

 photo meikki5.jpg

Tämä meikki on jotenkin ihanan kuulas, mutta yhteyttä edellisiin kuviin löytyy näyttävästä ripsirivistöstä. Olen väreiltäni aika samantyyppinen kuvan morsiamen kanssa, joten tämä voisi toimia mullakin. Voi kun saisi lähikuvan tuosta silmämeikistä!

 photo P7180501.jpg 

Eilen testailin omin avuin hieman sitä tyyliä, jota itselleni ajattelin häämeikiksi. Käytiin ravintolassa juhlistamassa Miikan 30-vuotissynttäreitä, joten mulla oli hyvä syy kokeilla vähän arkimeikkiä näyttävämpää lookkia. :) Irtoripsiä ei tähän hätään löytynyt kotoa, mutta häämeikissä voisi tosiaan jonkin verran näyttävämmät räpsyt mielestäni olla.

 photo P7180503.jpg

Kuvissa näkyvän Lancomen huulipunan ostin viime viikonloppuna Stockmannilta häitä ajatellen, ja olen siihen kyllä tosi tyytyväinen. Puna kesti myös syömisen ja viinin lipittämisen vallan mainiosti, pisteet siis myös siitä! Silmämeikin sävyistä en ole vielä ihan varma; mulla on itsellä vähän huonosti harmaan/mustan sävyjä, joten en ihan päässyt samanlaiseen lopputulokseen kuin inspiskuvissa. Koemeikin varasin hääviikolle, sittenpähän päästään tositoimiin miettimään mikä passaisi parhaiten. :)

Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti