2. heinäkuuta 2015

Meidän kutsut!

Meidän kutsut alkavat pikku hiljaa olla määränpäässään siitä päätellen, että ilmoittautumisia on ruvennut ropisemaan tasaiseen tahtiin. :) Mehän lähetettiin ystävänpäiväksi save the date -henkiset kortit, joten näiden "virallisten" kutsujen lähettämisellä ei varsinaisesti ollut suurta hoppua. Juhannuksena jaoimme mahdollisimman paljon kutsuja henkilökohtaisesti, ja loput pistettiin postiin. Oli tosi kiva kun niin monta kutsua pystyttiin antamaan ihan kädestä käteen - siinä samalla saatiin jo monen monta ilmoittautumistakin!

 photo P7020410.jpg

Meidän kutsut suunnitteli save the date -korttien tapaan Makea Design, jonka työnjälkeen sai jälleen kerran olla 110% tyytyväinen. :) Lähetin Janinalle pari inspiskuvaa kutsujen tyylistä, ja sattumalta tuollainen kolmeosainen, pitkittäin taitettu kutsumalli löytyi sekä meidän että Janinan Pinterest-seiniltä! Itse en ollut aiemmin vastaavanlaiseen törmännyt muiden hääkutsuissa, joten tämä tuntui siinäkin mielessä hauskalta idealta toteuttaa. 

 photo P7020399.jpg photo P7020402.jpg

Kutsuun mukaan tulivat tietysti meidän teemavärit (jotka ovat muuten matkan varrella vaihdelleet kaikissa turkoosin ja vaaleanpunaisen/korallin sävyissä :D), sekä yksi kihlakuvistamme jotka ovat niin ikään Janinan ottamia. Kuva on otettu Seinäjoella Törnävänsaaressa, tuo ihanan vaaleanpunaisen talon ovi sopi niin väreiltään kuin tunnelmaltaankin (mulla tulee ovesta mieleen kirkko, vaikkei se oikeasti mikään kirkon ovi olekaan) täydellisesti kutsukorttiimme. :) Kutsun teksteissä pitäydyimme ihan tarkoituksella tosi simppelissä meiningissä, mitään sen suurempia reitti-, majoitus- tms. ohjeita emme ruvenneet ymppäämään mukaan. Luotettiin rohkeasti siihen, että meidän vieraat osaa joko googlettaa tai soittaa meille ja kysyä - puhelinnumerot ja sähköpostit oli sentään kutsutekstissä mukana! ;)

 photo P7020414.jpg photo P7020393.jpg

Kutsujen kirjekuoret tilasin Sinelliltä, ja askartelin niihin vielä lisäksi itse paketointipaperista tuollaiset "linerit". Linerien ohjeen löysin Pinterestistä, se oli niin ihanan helppo että jopa meikäläisen kaltainen askartelun ihmelapsi onnistui möhlimättä yhtään kuorta! :D Kuvassa linerit näyttävät jostain syystä ruskeilta, mutta tosiasiassa paperi on sellaista kiiltävää kultaista lahjapaperia. Linereissa oli muuten sekin kiva puoli, että kutsujen teksti ei kuultanut kuorista läpi ollenkaan.

 photo P7020412.jpg

Kutsujen painatuksen hoidin muiden häämatskujen tapaan Multiprintissä, jossa kutsut myös leikattiin ja taiteltiin valmiiksi - tähän "lystiin" en ois meinaan kirveelläkään lähtenyt itse. :D Tälläkin kertaa kutsuja matkasi ympäri Suomen ja maailman, aina Milwaukeesta Rovaniemelle asti. Toivottavasti kaikki ovat löytäneet tiensä perille, heinä-elokuun vaihteessa lienee heitettävä pieni soittokierros jos ei ala vastauksia kuulumaan!

 photo P7020416.jpg

Kutsut ovat saaneet valtavasti kehuja - eikä ihme! Onhan nämä nyt vaan aivan ihanat. :)

Suurensuuri kiitos Janinalle tästäkin Makeasta Designista! 

Anna

15 kommenttia:

 1. Oiii todella ihanat kutsut ! (: Hauska idea tuo taitettu malli :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ite tykkäsin tuosta mallista valtavasti! :)

   Poista
 2. Tosi kivat kutsut! Mukavan erilaiset, ja tuo kuva on tosi kiva :) Ja liputan kyllä linereiden puolesta, tuo jotenkin vähän juhlavuutta kuoriin ja tosiaan auttaa siinä, ettei tekstit ja kuvat kuulla kuoren läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, linerit on kyllä sievät ja kätevät, eikä niiden tekemiseen nyt loppujen lopuksi niiiin paljon tarvinut nähdä vaivaa. Edullisiakin olivat kun lahjapaperista teki. ;)

   Poista
 3. Aivan mielettömän kauniit kutsut! <3 Enpä minäkään ole aiemmin törmännyt tuollaiseen kolmeosaiseen pitkittäin taitettuun kutsuun, ihanan freshi idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mullekin tuo oli ihan uusi malli, Pinterestistä (yllätys yllätys) tosiaan bongasin sen ensi kertaa. :)

   Poista
 4. Hei superhienot kutsut! Kauniit värit. Kiva, ettei kaikki ole aina mustavalkolinjaa. Muistelin tässä myös vähän tuskanhiki otsalla omia kutsujamme; meikäläinen nyhersi ne muutama vuosi sitten vielä itse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Huhhuh, pointsit sulle, mulla olisi kyllä palanut taulu ihan täysin jos olisi itse pitänyt nyhertää! Ei se askartelu itsessään niinkään, mutta se minun askarteluille tyypillinen epätasalaatuinen tulos... :'D

   Poista
 5. Näyttää upealta ja nuo linerin ovat kuin piste i:n päälle. Kaikki lähtee yksityiskohdista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiros! :) Näinhän se juuri on, ja vaikkei niitä yksityiskohtia ehkä kukaan muu bongaisikaan niin mulle ne on supertärkeitä!

   Poista
 6. Nää on kyllä ihanat. Mahtavat värit ja kiva taittelu! Ja miten tuo kuvakin voi olla noin täydellinen tohon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No kuva sattui kyllä just eikä melkein väreiltään! :D

   Poista
 7. Kiitos! :) Joo, kengät oli ihan ajatuksella valittu. ;)

  VastaaPoista
 8. Kauniit kutsut, ihana kuva kutsussa!

  VastaaPoista
 9. Ihanat kutsut! Erilaiset kanssa, väriyhdistelmä on myös kiva.

  VastaaPoista