25. toukokuuta 2015

Soda Bar!

Jihuuu, kerrankin meikäläistä lykästi arvonnassa, meidän häihin tulee nimittäin aivan mahtava Soda Bar! :) Osallistuin jokin aika sitten Soda Streamin Facebook-sivuilla arvontaan, jossa tällaisen "limubaarin" pystyi voittamaan, ja perjantaina sain sitten sähköpostin että yksi voitoista oli osunut kohdalleni. 

 photo sodastream.jpg
Kuva lainattu SodaStream Suomen Facebook-sivulta

Nyt onkin sitten yksi juttu vähemmän hankittavana, nimittäin kaikki alkoholittomat juomat. :) Erimakuisten limujen ja makuvesien lisäksi ajateltiin laittaa tarjolle ainakin tuoreita marjoja ja pilkottuja hedelmiä, mahdollisesti jotakin kivoja marja/hedelmäsoseita (tyyliin bellini) ja nättejä jääpaloja jos suinkin saadaan sellaisia juhlatilassa säilöttyä. Voittamaani pakettiin kuului myös limubaarin koristelusetti, joten veikkaan että aika ihania mocktaileja saadaan näillä aikaan! Miksei sitten illan tullen esille voisi nostaa myös pari vähän "terävämpää" pulloa, joista saisi askarrella alkoholillisiakin drinkkejä. :)

Tästä tulee niiin kiva, meikäläinen on ihan innoissaan! :))

Anna

6 kommenttia:

 1. Heei jee mä voitin saman kilpailun! Ja mäkin oon niiiiiiin innoissani! Ihan sairaan siisti juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö! :D Hei ihan huippua, tämä on kyllä supersiisti juttu!

   Poista
 2. Oi, onnea voitosta! Tää on niin siisti että mä olen kyllä aika kateellinen kun saitte tuon :) Olisin halunnut omiinkin juhliin, meillä kun on tarkoitus olla hyvin vähä alkoholilliset juhlat niin olis sopinut meille niin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Voi hitsi, no niin ois kyllä sopinut! Löytyisköhän teiltä vaikka joltain tutulta tuota laitetta, jos voisitte lainata?

   Poista