7. toukokuuta 2015

Hääpäivän tuoksu

Okei, nyt tulee taas näitä sarjassamme ei-ehkä-niin-järkeviä-mutta-ah-niin-ihania ostoksia... :D Mutta siis, viime viikonloppuna käytiin sisarusporukalla Tallinnassa, ja mukaan tarttui paitsi hääjuomat niin myös häätuoksu! Mulla tällä hetkellä käytössä oleva tuoksu alkaa uhkaavasti tyhjenemään, ja laskeskelinkin että saan sen varmaan nyt kesän aikana tuhlattua niin sopivasti, että hääpäivänä on korkattava uus pullo. Mulla on aina ollut vahva hajumuisti, joten mielestäni on myös kiva ajatus että aina tätä suihkauttaessa tulee hääpäivä mieleen. :)

 photo DSC_0914.jpg

Pitkällisten nuuhkimisten jälkeen päädyin lopulta tuoksuvalinnassani Diorin Miss Dior Blooming Bouquetiin, joka on paitsi huumaavan ihanan tuoksuinen niin myös ehkä maailman söpöin pulloltaan! :D Miika kysyikin tänään valitsinko tuoksun ihan vaan tuon rusetin perusteella, en myöntänyt enkä kieltänyt... ;) Normaalista Miss Diorista en niin piittaa, mutta tämä Blooming Bouquet -versio on nimensä mukaan ihanan kukkainen, raikas ja tyttömäinen, ja tykästyin siihen saman tien älyttömästi. Tuoksussa on mukana ainakin pionia ja valkoista myskiä, ja se onkin tuoksultaan aika lailla vastakohta tällä hetkellä käyttämälleni Lancomen La Vie est Bellelle. Mut ehkä tämä onkin sitten mun "rouvatuoksuni" vaikka onkin kovin tyttömäinen, onneksi oon itekin aika tyttömäinen tuleva rouva! ;)

 photo DSC_0907.jpg

Nyt kun vielä malttais odottaa sinne elokuulle tämän korkkaamista!!

Tuleeko teille muille hääpäivälle oma tuoksunsa, jos tulee niin mikä? :)

Anna

10 kommenttia:

 1. Mulle tulee juurikin tuo sama tuoksu. On aivan ihanan raikas :) myös mulla on vahva hajumuisti ja sen takia halusin hääpäivää varten oman tuoksun.

  VastaaPoista
 2. Minäkin palaan aina ajassa taaksepäin joidenkin tuoksujen kautta. Häätuoksua en ole miettinyt vielä, sillä olen aika "ronkeli" tuoksujen suhteen. Löydän harvoin todella mieluisaa, mutta sitten kun löydän, siitä tulee päähänpinttymä, kunnes hankin tuoksun. Tällä hetkellä käytössä on Dolce & Gabbanan tuoksu, mutta todennäköisesti saan a. pullon kulumaan ja b. kyllästyn tuoksuun ennen häitämme ja saatan mahdollisesti hankkia uuden tuoksun hääpäivää varten. ;) Jos mieluinen löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, monista tuoksuista tulee joku erityinen tapahtuma, ihminen tai muisto mieleen. :) Toivottavasti sullekin löytyy mieluinen häätuoksu!

   Poista
 3. Mullakin on tuo Lancomen La Vie Est Belle nyt käytössä ja oon niin tykästynyt siihen että jos en kerkeä kuluttamaan sitä loppuun niin sillä mennään hääpäivänäkin. Onhan nimikin aika hempeä siinä ;) mutta aivan todella suloinen ulkomuoto tuolla tuoksulla! Sen kehtaa laittaa esille kunniapaikalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana myös, ja tosiaan nimikin mätsää vallan mainiosti hääpäivään! :) Ja jep, tätä pulloa ei tarvi vessan kaappiin piilottaa! :D

   Poista
 4. Itse mietin häätuoksua pitkään ja perusteellisen nuuhkuttelun jälkeen päädyin Victor & Rolfin Flowerbomb La Vie En Roseen. Tuoksu on raikkaampi versio varsinaisesta Flowerbombista, joka on yksi suosikkini monista omistamistani tuoksuista. En ihan malttanut odottaa tuoksun korkkaamista hääpäivään (1.8.) asti, vaan testasin jo vähän etukäteen. Vaikka tuoksu on hieman haastava, olen tällä hetkellä sitä mieltä, että se on juuri oikeanlainen. Lisäksi hankimme sulhaselle tuoksua vastaavan miestenversion, Spicebomb fraichen.

  Niin ja pullon muotohan on tärkeä osa hajuveden valintaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flowerbombit on kyllä ihania! :) Tykkään myös kovasti niiden pullosta, niin kuin sanoit niin todellakin se on tärkeä osa tuoksun valintaa niin ikään!

   Miikallekin pitäisi hankkia joku tuoksu, kun edellinen alkaa sopivasti vedellä viimeisiään. Harmi ettei Miss Diorista taida olla miesversiota! :D

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Mr. Dior olis kyllä hyvänkuuloinen uutuustuoksu! :D Onnea etsintöihin, eiköhän kuitenkin miellyttävä tuoksu löydy sulhollekin. :)

   Poista