3. toukokuuta 2014

Hullu pullonainen osa 3 & Pari muuta ostosta

Jihuu, toukokuu! :) Kesää kohti mennään hyvää vauhtia ja meikäläinen on onnistunut parin viime päivän aikana taas tekemään muutaman häihin liittyvän kivan ostoksen. Ensimmäinen juttu löytyi vappupäivänä pieneltä kirppikseltä, josta työkaverini mulle vinkkasi. Hullu pullonainen kiitti ja kuittasi taas yhden upean pullon hääkoristeluja varten muutamalla hassulla eurolla! :)

 photo IMG_0010.jpg 
 photo IMG_0002.jpg

Tässä yksilössä oli tuollainen hieno korkkikin, mutta se ei tietysti hääpöytään asti pääse kun ajatuksena oli laittaa pulloon kukkia. :)

 photo IMG_0016.jpg

Toisen kirpparilöydön tein Annan hääblogikirppikseltä, josta huusin häitä varten viisi erikokoista liitutaulua (kuvan taulujen lisäksi vielä yhden extraison). Pullojen tapaan nämäkin pääsevät ennen häitä osaksi kotimme sisustusta, itse asiassa tällaiset ovat olleet ihan ilman häitäkin sisustusmielessä hakusessa! :) Liitutaulutussi pitäisi vielä jostain hankkia niin pääsisi rustailemaan to do -listoja ylös.

 photo 0300d6ff626536644943c0e411a2876d.jpg

Sitten yks ihan pikkujuttu vielä minkä meikä tässä viikonloppuna ostaa päräytti... Nimittäin hääpuvun!!! Oo äm gee, iiiik ja apuva! :D En ollut todella ihan vakavissani ajatellut että pukua ihan vielä ostaisin, mutta sitten tuli niin upea ja täydellisesti mulle sopiva yksilö vastaan josta saatiin vielä ihan älyttömän edullinen hintapyyntö, että päätös oli lopulta aika helppo. Saatiin ihan mielettömän hyvää palvelua Seinäjoen Tyynelässä, ja sieltä se mekko lähti jo pukupussissa äiskän mukana kohti Torniota. :) Ihan epäreilua kyllä että en pääse hipelöimään sitä täällä kotona aina halutessani, meillä kun on niin surkeasti tuota kaappitilaa että se ei vaan yksinkertaisesti mahdu meille säilytettäväksi, aargh!

Haluaisin tietysti kirjoitella tuosta puvusta ja näistä molemmista tämän viikonlopun morsiuspukuliikekäynneistä enemmänkin, mutta en haluaisi silti mekkoa koko komeudessaan täällä paljastaa! :D Kaamea dilemma, auttakeehan kokeneemmat hääbloggaajakollegat noviisia hädässä, miten saan ajatukseni ilmoille spoilaamatta the dressiä??

Anna

7 kommenttia:

 1. En ole hääbloggaajakollega, mutta kai nyt kerrot edes jotain liikkeissä käymisestä! :) Kerro vaikka millaisesta puvusta olit haaveillut ja sitten jotain löytämäsi puvun materiaaleista/mallista/koristelusta, tms. Jotkut ovat myös esim. jakaneet kuvia niistä muista sovittamistaan puvuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotain tuon tyylistä voisinkin kirjotella, kiitos vinkeistä (kuten sanoin, oon ihan onnettoman tietämätön tämmösistä :D)! :) Muista sovittamistani puvuista mulla ei oo kuvia, katsotaan jos saisin jostain kaivettua ne mallit esille niin voisin laittaa vaikka valmistajien kuvia esille. :)

   Poista
 2. Iik ja ihanaa! Nytkö Se jo löytyi!! Huomenna kyllä pitää mulle vilauttaa jotain kuvaa ;) Blogista olis kiva lukea vähän liikkeistä joissa kävit, palvelusta ja valikoimasta, ja tietty siitä miltä tuntui etsiä ja kokeilla häämekkoja.
  -maria

  VastaaPoista
 3. Ää en malttais millään odottaa että pääsen näkemään sun puvun! Se on varmasti tosi hieno. :)

  VastaaPoista
 4. Ooh, mahtavaa!!! Onneksi olkoon puvun löytymisestä! Happy for u! :)

  VastaaPoista