25. toukokuuta 2014

Polttaritunnelmia

Hei pitkästä aikaa, täällä päässä on kiirettä pitänyt siihen malliin että häähommia saatika blogia ei ole ehtinyt miettimään ollenkaan! Aikaa ja energiaa ovat vieneet mm. työt, piinaava lauantainen filosofian tentti ja tänään ohjelmassa ollut meidän cheerleadingseuran kevätnäytös. Ja sitten oli yhdet polttarit! :) Rakas kaasoni Johanna menee naimisiin kesäkuun lopulla (ja jolle siis itse olen myös kaasona), ja viime viikonloppuna sitten yllätettiin tuleva rouva kotioveltaan mukaan charleston-teemaiseen polttaripäivään.

 photo IMG_0032.jpg 
 photo IMG_0203.jpg 
 photo IMG_0074.jpg 
 photo IMG_0327.jpg

Päivä alkoi itse väkerretyllä brunssilla, jonka kaasokollegojeni kanssa kuskasimme sankarittaren kotiin heti aamusta. Laitoimme Johannan vaihtamaan aamutakkinsa flapper-hepeneisiin ja pian juhlapäivää saapui viettämään vielä loputkin 15-päisestä polttarijengistä. Kaikki olivat upeasti laittautuneet teeman mukaan! :) Brunssin jälkeen ohjelmassa olisi ollut extreme-morsiamellemme varattu tandem-hyppy Malmin lentokentällä, mutta kymmenisen minuuttia ennen kuin taksit karauttivat pihaan  kentältä soitettiin että lentokoneesta oli hajonnut rengas, siis millä todennäköisyydellä?! Voin kertoa että siinä vaiheessa meinasivat meikäläiseltä hajota hermot, mutta ei muutaku plan B käyttöön ja Kaivariin skumppapiknikille. :) Onneksi keli oli mitä upein, ja morsian sai hyppynsä lahjakorttina tulevaisuuteen odottelemaan. Niin, ja kerettiinhän me perinteiseen polttarityyliin käydä vetämässä karaokeakin! :D

 photo IMG_0225.jpg 
 photo IMG_0292.jpg 
 photo IMG_0306.jpg

Alkuillasta suuntasimme Punavuoreen Olet Ihana -kampaamoon, jossa upeasta morsiamesta loihdittiin vielä entistäkin tyrmäävämpi charleston-leidi. :) Mukana oli myös ammattikuvaaja, joka räpsi sekä morsiamesta että koko polttariporukasta teemaan sopivia kuvia. Meikäläisellä meinasi päästä itku jo tuosta Johannan upeasta polttarilookista, katotaan kuinka monta nenäliinaa saan kulutettua sitten itse hääpäivänä! :'D

 photo IMG_0345.jpg

Illan päätteeksi suuntasimme vielä syömään Shanghai Cowboyhin josta ilta kääntyi yöhön Helsingin yöelämässä. Tämäkin kotihiiri jaksoi hiihtää aamukuuteen saakka, enpä äkkiseltään muista koska tällainen urotyö olisi viimeksi tullut tehtyä. :D Seuraavana päivänä olikin sitten vähän hikiset tunnelmat takaisin Vaasaa kohti junaillessa (eikä yhtään helpotusta antanut +25 asteen lämpö yhdistettynä VR:n "ilmastointiin") mutta edellispäivän muistikuville hykerrellessä (ja vesipullon avustuksella) siitäkin rastista selvittiin. Ja mikä tärkeintä, itse polttarisankaritar oli päiväänsä tyytyväinen! Enempää ei olisi noilta bileiltä voinut toivoa. :)

Nyt ei muutaku odottelemaan niitä kesäkuisia häitä sitten! Iiks! :) 

Anna

8 kommenttia:

 1. Ihanan kuuloiset polttarit ja mahtava teema!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo teema oli kyllä kiva, ja ihanaa kun kaikki vieraatkin olivat niin panostaneet siihen sopivilla asuilla! :)

   Poista
 2. Mahtavat polttarit. Omia odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, sulla alkaakin olla pikkuhiljaa jännät paikat! ;)

   Poista
 3. Iiiih, näyttää ihanalta ja te kauniilta! Omia odotellessa, jäiks!!! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan kuuloiset polttarit! Ja kiva nähdä kuvia Olet Ihanan työn jäljestä, itse olen nimittäin varannut häämeikin ja kampauksen heille. :)

  VastaaPoista
 5. Ihania tunnelmakuvia polttareista! Kuulostaa ja näyttää niin kivalta! :)

  VastaaPoista