27. huhtikuuta 2015

Hääsuunnittelujen startti - osa 2!

Heippa pitkästä aikaa! :) Blogiparka on ollut aivan hunningolla kun meikäläinen on täällä pistänyt kouluhommia pakettiin, mutta nyt on valmista niiden suhteen ja hääsuunnittelut voivat taas alkaa, jee! Tuntuu kieltämättä aika oudolta ettei tarvi enää potea huonoa omaatuntoa gradusta tai tenteistä, vaan ihan oikeasti illat voi käyttää rentoutumiseen, hääsuunnitteluun ja vaikka tähän bloggaamiseen. :) Aika mukavaa on myös se, että meikäläisestä siis tulee tänä vuonna paitsi vaimo, niin myös maisteri!

 photo 3d793835-f3e6-4313-a192-63342b72ac2f.jpg

Häihin alkaa olla näillä hetkillä aika tasan neljä kuukautta, ja aika hyvin on pullat uunissa suunnittelujen suhteen. Nyt alkaakin olla käsillä se aika, kun pitäisi hankkia paljon kaikkea pientä, näpertää ja pähkäillä! :D Viime viikon vietin talvilomaillen pohjoisessa, ja saatiinkin siellä pari häihin liittyvää juttua tehtyä. Käytiin mm. kirkkoherranvirastossa sekä allekirjoittamassa juhlatilan vuokrasoppari, Ikea-reissu koristelujen perässä ja kaitaliinakaupoilla Eurokankaassa. Ylläolevassa kuvassa näkyy puolestaan Etsystä digitaalisena työnä tilaamani ja Multiprintissä painattamani vieraskirjapuu, joka on ainakin meikäläisen mielestä aivan superihana! :)

 photo f957a178-5830-4aa5-a368-d331d3d6ced8.jpg
Tästä askarrellaan näillä näkymin meille kaitaliinat. :)

Tässä vaiheessa on pakko paljastaa, että jotain jännittävää on tapahtunut myös hääpukurintamalla! Kirjoittelinkin täällä aiemmin epävarmuudestani pukuani kohtaan, ja viime viikonloppuna laitoin sitten toimeksi asian suhteen. Tämä seikkailu vaatiikin sitten puolestaan ihan oman postauksensa, joten siitä lisää myöhemmin. ;)

Sellaista tilannekatsausta tähän väliin, onpa mukavaa olla takaisin hääblogimaailmassa! :) Nyt ajattelin avata piiiitkästä aikaa hääblogilistani ja yritän päästä vähän kärryille siitä, mitä kaikille muille ihanille hääbloggaajakollegoille oikein kuuluu. 

Anna

P.S. Perustin blogille hetki sitten myös oman Instagram-tilin, jonka löytää nimellä morsianrajalla, tervetuloa sinnekin puolelle seurailemaan meikän häähöpinöitä! :)

6 kommenttia:

  1. Ihan superihana toi vieraskirjapuu! Ja onnea gradun valmiiksi saamisesta. Mä odotan jo innolla, että oon samassa vaiheessa. Siihen on kyllä vielä vuosi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! <3 Vuosihan on yks hujaus vaan, kohta on sullakin paperit kourassa! Ja siinä välissä oiskin sitten vähän naimisiinmenojuttuja, hihii! ;)

      Poista
  2. Oi, meille tulossa ilmeisesti samasta putiikista vieraskirjapuu! On kyllä aivan ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö, hauskaa! :D Tuo on kyllä superihana, en malta odottaa että saadaan puu seinälle!

      Poista
  3. Oi tuo on kyllä ehdottomasti kaunein vieraskirjapuu mitä olen nähnyt! <3_<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin!! :) Nimim. tuntikausia Etsyä selaillut... :'D

      Poista