12. maaliskuuta 2015

Kukka-asiaa

Hääsuunnittelun osalta viime aikoina on pyörinyt paljon mielessä yksi tietty asia, nimittäin kukat! Meillä alkaa olla aika hyvin hanskassa kaikki isommat häihin liittyvät hankinnat/varaukset/suunnittelut, mutta kukkien eteen en oo tehnyt vielä oikeastaan mitään Pinterest-selailua kummempaa. En tiedä kyllä miksi edes lasken kukat "isojen hankintojen" joukkoon, koska meille ei todennäköisesti edes tule (kukkakaupan) kukkia muuta kuin omaan kimppuuni! :) Pikkuhiljaa ajattelin kuitenkin ottaa alustavasti kukkakauppaan yhteyttä kyselläkseni mitä kukkia meidän häiden aikaan on ylipäätään mahdollista saada, ja mahdollisesti vähän hinta-arviota myös.

 photo kimppu2.jpg photo kimppu4.jpg photo kimppu1.jpg photo kimppu5.jpg photo kimppu3.jpg

Tässä muutama Pinterestistä bongattu inspiskuva ihanista kimpuista. :) Aika värikästä mutta toisaalta hempeää olisi siis hakusessa! Pioneista tuskin elo-syyskuun vaihteessa tarvii haaveilla (ainakaan jos ei halua maksaa itseään kipeäksi), mutta muuten tuollainen tyyli olisi hakusessa. Noihin vihreisiin kukannäköisiin kasveihin (kuvissa 3&4) oon aivan totaali-ihastunut, jos jollain on parempaa tietoa niiden nimestä niin vinkatkaa ihmeessä! :)

Minkäslaisia rehuja muille on tulossa? :D

Anna

9 kommenttia:

 1. Tarkoitat varmaan tuollaisia mehikasveja (eng. succulent)? :) Ihana värimaailma näissä kimpuissa kyllä on. Ripaus persikkaa sopii suloisesti yhteen vaaleanpunaisen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitos, succulent -hakusanalla noita löytyykin hyvin! :) Persikka tai koralli passaa kyllä vaaleanpunaisen kanssa yhteen ihanasti!

   Poista
 2. Esimerkiksi Echeveria Elegans (mehiruusuke) näyttäisi olevan sulla parissakin kimpussa :) itekin noita pioneja haluisin mutta ei anna budjetti myötä.. Tein täällä Vaasassa hintavertailuja niin päädyin siihen että tilaan suoraan kukka-autosta ruusut ja neilikat ja teen kaikki itse! Tai no anoppi lupautui auttamaan, se on onneksi tehnyt ennenkin erilaisia kukka-asetelmia ettei mennä ihan mun tuurin mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva jos pystytte tekemään itse, tuolla varmasti säästää paljon ja saa just sellaisen kimpun kuin haluaa! :) Ja jos kerta anopilta löytyy kokemusta niin ei tarvi senkään suhteen hermoilla! :D

   Poista
 3. Ihania kimppuja! Mehikasvit on kiilannut täälläkin suosikkikukkien kärkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! :) Mehikasvit on kyllä ihana lisä kimppuun.

   Poista
 4. Tuo ensimmäisissä kuvissa näkyvä jaloleinikki on niin kaunis mutta talven-kevään kukka :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on vai, no voi pahus! :( Maksaa siis varmaan maltaita elokuussa, jos on ollenkaan saatavilla...

   Poista
  2. Ai on vai, no voi pahus! :( Maksaa siis varmaan maltaita elokuussa, jos on ollenkaan saatavilla...

   Poista