7. maaliskuuta 2015

Vinkki vaasalaismorsiamille - ja se arvonnan tulos!

Heippahei pitkästä aikaa! :) Täällä on pitänyt kiirettä kun to do -listalla on ollut niin gradusemmaan valmistautuminen kuin oikeussosiologian tenttikin, mutta nyt on molemmat menestyksekkäästi hoidettu alta pois joten ehdin pitkästä aikaa oikein kunnolla istahtamaan koneen ääreen (siis muutenkin kuin niiden koulujuttujen merkeissä).


Tänä viikonloppuna onkin ohjelmassa kaikkea kivaa: eilen käytiin tyttöjen kanssa leffassa, tänään herkutellaan ja lähdetään pitkästä aikaa ulos samalla jengillä ja huomenissa olis puolestaan luvassa vähän häähumua kun Rewell Centerissä järkätään Häät ja juhlat -niminen tapahtuma! Kyllä, meidän pienessä ja yleensä valitettavasti melko tylsässä Vaasassa järkätään ihan kunnon häätapahtuma, ja vieläpä ilmainen sellainen! :)


Tapahtuma alkaa klo 12 ja päättyy klo 17, ja siihen väliin mahtuu ainakin pari muotinäytöstä sekä tietysti kiertelyä yritysten ständeillä. Mukana on parisenkymmentä yritystä Vaasan ja Seinäjoen seudulta (tarkempi lista löytyy täältä), ja ilahduttavasti mukaan mahtuu kolme morsiuspukuliikettäkin! Juttelin viime viikolla tapahtumaa järjestävän Katriina Koskiniemi-Väisäsen kanssa, ja hän kertoi että tapahtumaa on järjestetty jo 20 vuoden ajan, ja tänä vuonna yrityksiä on erityisen paljon mukana. Tosi hieno juttu, pitää kyllä ehdottomasti itsekin lähteä vähän haistelemaan tunnelmia (ja huokailemaan ihanien morsiuspukujen perään :D).


Loppuun vielä vihdoin ja viimein sen blogin synttäriarvonnan tulos! Lottokoneena toimi random.org, ja uusimman Häät-lehden numeron voitti nimimerkki Cha! :) Paljon onnea, laitan sinulle pikapuoliin sähköpostia niin saan palkinnon postitettua!

Ihanaa viikonloppua, meikä alkaa nyt leipoon korvapuusteja! :D

Anna

2 kommenttia:

  1. Hei beibe! Oli todella mukava tavata tuossa taannoin! Toivottavasti teillä edistyy hääsuunnittelu ja pitäkää hauskaa huomenna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helou, kiitos samoin, oli kyllä huiput bloggaajatreffit meillä! :) Ja kiitti tsempeistä, eiköhän me tää klaarata! ;D

      Poista