12. helmikuuta 2015

Satuhäät on täällä jälleen!

Myönnetään, jo ennen kosintaa (tai itse asiassa varmaan ennen koko meidän seurusteluakaan :D) olen ollut ainakin sellainen keskitason häähullu! Kaikki häihin liittyvä on aina kiinnostanut, eikä vähiten telkkarin erilaiset hääohjelmat. Neljät häät, Meidän häät, Häät sulhasen tapaan, Hulluna häämekkoihin... You name it! Yhtenä suosikkina on kuitenkin aina pitäytynyt kakkosen perinteinen Satuhäät, joka palaa taas ruutuihin reippaan viikon kuluttua, 23.2. klo 21:00.

 photo ylepressi98-20150213.jpg
Kuva: Aliisa Ristmeri / Filmaattiset

Alkava Satuhäiden tuotantokausi on jo kymmenes laatuaan, ja meitä faneja hemmotellaankin sen kunniaksi tänä keväänä "Mitä heille kuuluu nyt?" -jaksoilla kauden alussa ja lopussa. Näitä odotan itse kovasti, aiemmilta vuosilta on nimittäin jäänyt monen pariskunnan häiden jälkeinen tarina kiinnostamaan. Näitä "spesiaalijaksoja" lukuunottamatta Satuhäiden kaava pysyy muuten melko lailla aiemmilta kausilta tuttuna, eli luvassa on runsaasti häävalmisteluja, -stressiä, -haaveilua, tiukkoja tilanteita ja tietysti se legendaarinen "viimein kaikki on hyvin" -osio! :D Satuhäitä juhlitaan tänäkin vuonna ympäri Suomea ja ulkomaillakin, ja hääpareja löytyy ikähaitarilla parikymppisistä kuusikymppisiin.

 photo ylepressi12-20150213.jpg
Kuva: Aliisa Ristmeri / Filmaattiset

Pienenä paljastuksena tähän väliin kerrottakoon, että itselleni Satuhäät on tuttu paitsi telkkarista, myös itse koettuna. :) Veljeni ja hänen vaimonsa Maltalla juhlitut häät nimittäin nähtiin Satuhäissä vuonna 2012! Tuota jaksoa on sittemmin katsottu moneen otteeseen ja muisteltu ihanaa reissua ja hääviikkoa. 

 photo satuhaumlaumlt.jpg

Näin hempeissä tunnelmissa oltiin Miikan kanssa noissa Antin ja Lavinian Satuhäissä 11/11/2011. ;)

Löytyykö täältä muita hääohjelmafriikkejä, mikä on teidän suosikkisarja? :)

Anna


P.S. Huomenna suuntana Turku ja Love Me Do, jippiiii! :) Pian nähdään, blogisiskot!

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä häiden suunnitteluun! :)

  VastaaPoista
 2. Hassua, päädyin blogiisi aivan sattumalta blogilistan kautta ja oli pakko jättää kommentti ja kertoa, että muistan veljesi Satuhäät-jakson ja sen jakson ansiosta päädyin Maltalle lomailemaan! Aikaisemmin en oikeastaan edes muistanut koko Maltan olemassaoloa, mutta jakson ansiosta Malta päätyi vierailtavien paikkojen listalle ja viime vuonna loma Maltalla sitten vihdoin toteutui :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa tosiaan hauska sattuma! :D Malta on kyllä ihana paikka, itsekin olen siellä ehtinyt jo neljän reissun verran käydä! Kaupunki- ja aurinkoloman saa kätevästi samaan kompaktiin pakettiin. :)

   Poista
 3. Minäkin muistan ne satuhäät Maltalla. Häät olivat tyylikkäät ja nauratti että selkeesti oli ohjelman puolesta yritetty saada jotain draamaa aikaan vaikka sitten väkisin niistä hääkukista :DMutta oikeesti oli tosi kiva jakso ja mielenkiintoinen, kun vähän erilainen pari kuin ne muut suomiparit. Nyt sitten googlettelinkin satuhäitä ja youtubesta löytyi pitkä pätkä satuhäiden kanavalta, missä sinä ja veljesi (siis ei se joka meni naimisiin) juttelitte häistä. Oli tosi hauska pätkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se "kukkaepisodi" oli kyllä niinku ihan t-o-d-e-l-l-a järkyttävän järisyttävä! Ja iltalehdet vielä yrittivät repiä siitä otsikoita, tyyliin "Raju anoppiriita kukista!". :'D Kyllä saatiin hyvät naurut silloin! Ja voi ei, se video on aika jäätävä, luulin että se olisi jo uponnut jonnekin netin syövereihin mutta ilmeisesti ei! :D

   Poista