15. heinäkuuta 2014

Meno on ku Strömsössä

...Paitsi että tällä pajalla kaikki ei aina onnistu ihan yhtä kivasti. Mutta hyvä yritys on tärkein eiksje! :D Meikäläiseen on iskenyt kunnon askartelukärpäsen purema, kun kaasoni häät lähestyvät hyvää vauhtia ja tämä etäkaaso yrittää hoitaa velvollisuuksiaan parhaansa mukaan täältä 350 kilometrin päästä. ;) 

 photo P7150194.jpg

Hehheh, Miika on tämän viikon lomailemassa Torniossa ja yllättyy varmasti oikein positiivisesti kun palatessaan kämppä onkin yhtäkkiä täynnä askartelutarvikkeita ja sen myötä kartonkisilppua, liimatahroja ja glitteriä... Oh well. :D Tänään hain kaupungilta lastin erivärisiä kartonkeja, timanttitarroja, lisää rullia Dymoon ja muita olennaisia askartelujuttuja. Kyllä ny kelpaa sotkea ihan niin paljon kuin huvittaa kun ei oo mies eikä koirat häiritsemässä tämmösiä olennaisia juttuja. ;)

 photo P7150203.jpg 

 photo P7150206.jpg

Suosikkikauppani Clas Ohlson ei pettänyt taaskaan, mukaan tarttui kilo kartonkia (jep...) ja niitä dymorullia. Ostin tuon Dymo-masiinan viime syksynä samaisesta putiikista (kaikki meillä käyneet tietää kuinka innostunut oon k.o. koneesta, meno on kuin kahden dementikon kodissa kun tyyliin vessanpönttöönkin on kirjoitettu "vessanpönttö" -tarra...) ja tuolla ajattelin naputella tekstejä niin omiin kuin näihin ystävänikin hääaskarteluihin.

 photo P7150198.jpg 
 photo P7150213.jpg

Myös näppärät liitutaulutarrat löytyivät Clasulta, olikohan n. 2,5€ tuollainen 24 palan paketti. En kuollaksenikaan muista missä, mutta jossakin hääblogissa ihastelin vasta suloisia lasipurkeista tehtyjä juomalaseja, jotka oli nimikoitu juuri tuollaisten liitutaulutarrojen avulla. Tosi kiva ja suht helppotöinen idea varsinkin tällaisilla valmiiksi sopivan kokoisilla tarroilla toteutettuna. Piti sitten ostaa yksi arkki itsellekin testille, seuraavaksi meidän kotona nimikoituukin varmaan joka paikka noiden ja liitutaulutussin avulla... :D

Anna

2 kommenttia:

  1. Onko sulla jo niitä liitutaulutusseja? Kuulemma ebaysta niitä saa halvemmalla ja niitä on kaikkia ihania erivärisiä... ♥

    VastaaPoista
  2. Clasu on munkin uus lemppari! Kun Tiimariakaan ei enää ole, ja Sinelli hintoineen ja ties minkä trendilävistäjiensä/-helmiensä kanssa monesti ärsyttää... Liitutaulutarrat näyttää kivoilta! En tosin tiedä olisiko meillä käyttöä... Isoa liitutaulu-kontaktimuovia meinasin hankkia Etolasta mm. pöytäkarttaa varten.

    VastaaPoista