9. marraskuuta 2014

Messutunnelmissa

Huhhuh, kotona ollaan viikonloppuun mahtuneiden vajaan 900 ajokilometrin jäljiltä, väsyneinä mutta onnellisina! :) Käytiin tosiaan reissu Helsingissä kyläilemässä kaasoni luona, ja monenlaista mukavaa ehdittiin taas kerran tekemään. Lauantaina ohjelmassa oli häähulinaa Save The Date -messuilla, jonne suuntasimme herkkubrunssin ja pienen shoppailukierroksen jälkeen. Messuthan olivat alkaneet jo kymmeneltä, mutta epätoivoisen pikkujoulupikkumustan (löytyi lopulta, jesjesjes!) metsästysreissun jäljiltä ehdimme Kaapelitehtaalle vasta kahden aikoihin. Oikeastaan tämä ajoitus oli lopulta ihan täydellinen, ehdittiin hyvin kierrellä kaikki ständit parissa tunnissa ja pahin ryysiskin oli ilmeisesti ehtinyt jo hälvenemään. :)

 photo PB080763.jpg
 photo PB080761.jpg
 photo PB080762.jpg 
 photo PB080758.jpg

Heti alkajaisiksi suuntasimme kaapelihallin yläkertaan tsekkaamaan hääkirppisosaston. Jo rouviintuneiden morsianten kirppispöytiä oli harmikseni pystyssä ihan kourallinen, mutta runsaudellaan ihmetystä herättikin sitten sen sijaan Jotain Käytettyä -tapahtuma. Mikä määrä hääpukuja! :D Ensin ajattelin etten edes mene vilkuilemaan rekkejä etten vaan löydä jotain omaa pukuani ihanampaa, mutta uteliaisuus voitti ja kävimme tsekkaamassa tarjonnan. Ihania pukuja oli vaikka millä mitalla, mutta onneksi ei yhtään niin ihanaa että olisin tullut katumapäälle. ;) Yläkerrassa pidettiin kahden kieppeillä myös huutokauppa Naisten Pankin hyväksi, jossa olisi ollut kaupan mm. nuo ylläolevat upeat Rainbow Clubin strassikorkkarit. Harmi että satuin apajille vähän myöhään enkä tajunnut kenkiä edes sovittaa (taisivat vielä olla minun kokoani), nehän tietysti menivät kaupaksi alta aikayksikön!

 photo PB080766.jpg

 photo PB080765.jpg

Alakerrasta löytyi kivoja ideoita vaikka millä mitalla. Nämä söpöt popparitötsät ja pompomit olivat muistaakseni Now&Foreverin ständiltä (ammattitaitoinen bloggaaja ei tietysti hurmioissaan muistanut merkata ylös että mistä itse asiassa ne kuvansa otti... :D).

 photo PB080780.jpg 
 photo PB080769.jpg

Tuli niitä kadehdittavan ihania pukujakin bongattua. :) Ylempi Sinikka Nikander, alempi Ateljé Susanna Remander. Tuo hapsuinen helma on kertakaikkiaan upea!!

 photo PB080772.jpg
 photo PB080767.jpg 
 photo PB080777.jpg

Asusteita, koruja ja laukkuja oli messuilla tarjolla vaikka millä mitalla. Keskimmäinen kuva on Mustahöyhenen ständiltä, voi upeus mitä sateen- ja päivänvarjoja! Messuilla oli paljon myös vintagetuotteita myynnissä, kuten nuo VintagEija'sin kultaiset iltalaukut joihin ihastuin aivan tulenpalavasti. Ihan vielä en raaskinut tuollaista itselleni ostaa, mutta täytyy sanoa että nämä olivat ne, mitkä jäivät pahiten messujen osalta mieleen kaihertamaan! :D Onneksi VintagEija'silta löytyy myös nettiputiikki, voi nimittäin hyvin olla että joudun vielä pyörtämään päätökseni tämän suhteen...

 photo PB080785.jpg

Yksi messujen huikeimmista ja erilaisimmista jutuista oli ehdottomasti Black Pearl Photo Booth, jota mekin käytiin tietysti testaamassa. :D Jos budjetti antaisi myöten niin meille tulisi ihan ehdottomasti tällainen, siis ihan huippu idea ja vielä tosi hyvälaatuiset (nyt ei siis puhuta malleista tai niiden poseerauksista...) kuvat! 

Mitäs muut messuilijat tykkäsitte Save The Dateista, löytyikö ideoita? :)

Anna

P.S. Jotain pientä tarttui messuilta meikäläisellekin mukaan, siitä lisää myöhemmin! :)

10 kommenttia:

  1. Kyllä tämän perusteella voisi ensi vuonna messuille lähteä. Tänä vuonna ei aikataulut antaneet periksi, joten tämä tapahtuma jäi tällä kertaa käymättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, suosittelen kyllä ensi vuodelle! :) Ihanaa häähumua!

      Poista
  2. Mäkin olin hieman pettynyt hääkirppiksen kokoon, kun sitä olin niiiin kovasti odottanut. Muuten kyllä ihanat messut, päällimmäisenä mielessä tällä hetkellä on kondiittorien taidonnäytteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne oli upeita! Meille tulee kakut pitopalvelusta niin tyydyin vain ihastelemaan upeita luomuksia. :)

      Poista
  3. Ei hättää,paljettikengät oli kokoa 39! :D

    VastaaPoista
  4. Oi, saitte nuo blingkengät! Kuolailin niitä jo siinä kohtaa, kun niitä aseteltiin esiin. Ihanat! Minäkin ajattelin, että ihmiset olisivat tuoneet hääkirppikselle enemmän tavaraa, kun näin hyvä tilaisuus koitti, mutta minkäs teet. Ei se kukko käskien laula, mutta ehkä ensi vuonna tuo markkinapotentiaali otetaan paremmin vastaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei saatu, ohi meni! :D Oon kyllä tuota mallia katsellut aiemminkin, voisi olla yksi hyvä vaihtoehto hääkengiksi, tosin itse haluaisin värjätyt versiot. :) Joo, ehkä ensi vuonna voisi olla jo paremmin porukkaa hääkirppiksellä myymässä kun sana on kiirinyt?

      Poista
  5. Mullakin on vuonna 2015 syksyllä häät tiedossa :) toi messu olisi ollut tosi mielenkiintoinen, en ollut tietoinen moisesta. Millonkohan kyseinen messu tai samantapaisia pidetään taas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi että meni ohi! :/ Täältä ainakin löytyy aika hyvä listaus tulevista häämessuista: http://www.haat.fi/kalenteri :) Itse oon käynyt näiden lisäksi yksillä viime talvena, ja kyllä näistä saa kivasti inspiraatiota ja sitä häähumufiilistä! :D

      Poista