10. huhtikuuta 2014

Häänakit

Oon täällä ennenkin kirjoitellut, että mulla on tapana keskittyä niiden suurten linjojen sijasta usein pieniin yksityiskohtiin. Nyt on sitten ollut tapetilla niinkin tärkeä asia kuin hääkynnet! :'D Laitatin rakennekynnet ensimmäistä kertaa viimejouluisella Thaimaan-reissulla, ja sille tielle oon jäänyt. Omat kynteni ovat käytännössä olemattomat ja inhoan kynsien jatkuvaa lakkaamiskierrettä yli kaiken, joten tällaiset maltillisen mittaiset rakennekynnet ovat osoittautuneet mulle ihan huippuratkaisuksi. Häihin olisi sitten tietysti tarkoitus keksiä jotakin spesiaalia kynsillekin! (:

 photo IMG_9973.jpg

 photo IMG_9978.jpg

Eilen kävin huollattamassa kyntöset, ja tällaista my little pony -henkistä juttua tuli tällä kertaa näppeihin. :) Hääkynsille mulla oli suunnitelmissa jotain vähän saman tyylistä, mutta "painotus" voisi olla sitten pelkästään nimettömissä. Aika nätit voisivat olla vaikka muuten klassisen valkoiset ranskiskärjet, mutta nimettömille sitten tuollainen vaaleansininen kärki + strassit. Siinä olisi näppärästi sormussormi framilla ja myös jotain sinistä! ;) Tosin meidän häissä sitä sinistä taitaa olla muutenkin ihan riittämiin...

Onkos muut miettineet vielä näin miniyksityiskohtia? :D

Anna

8 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet! Oon koittanu miettiä värivaihtoehtoja hääkynsiin ja muutenkin ettiä vähän inspistä. Aika vähälle se kuitenkin on alkuinnostuksen jälkeen jäänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kynnet eivät taida onneksi olla se olennaisin hääjuttu joten hyvin ehdit vielä miettiä, ja Pinterest on tässäkin asiassa ideoita pullollaan! ;)

   Poista
 2. Mä en ole koskaan laitattanut kynsiä, mutta olen kyllä harkinnut sitä häitä varten. Pitänee testata tässä kesällä ennen varsinaisia, että mikä olis se itselle sopiva juttu. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, suosittelen kyllä kokeilemaan etukäteen ettei tule sitten hääaamuna yllätyksenä kun napittaminen sun muut pikku tehtävät ovatkin yhtäkkä vähän hankalampia... ;) Ajan kanssa niihinkin nimittäin oppii pidemmilläkin kynsillä! Ite oon pitänyt tällaisia tosi maltillisen mittaisia etten joutuisi niitä ihan hirveästi varomaan. :D

   Poista
 3. Mä olen miettinyt pelkkää geelilakkaamista, kun en oikein osaa elää ja toimiapidempien kynsien kanssa. En kyllä tiedä minkälaiset geelilakatut kynnet sitten ovat, kun ei ole ennen sellaisia ollut. Pitäisi katsoa jossain vaiheessa inspiraatiokuvia, sillä tällä hetkellä ei ole oikein mitään suunnitelmia niiden ulkonäön suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geelilakkaus on kyllä myös kiva vaihtoehto, ja saahan siihenkin vaikka mitä koristeita jos haluaa tai sitten ihan vaan nätin ranskiksen tms klassisemman jutun. :) Mulla oli geelilakkaus tuossa vuosi takaperin, ja tykkäsin kyllä kovasti!

   Poista
 4. Vähän aiheen vierestä, mutta missä kävit huollattamassa kyntesi Vaasassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisessa paikassa kuin Happy Day! :) Sijaitsee Rocktailsin kanssa samassa talossa Teräksenkujalla. Oon tykännyt tosi paljon ja hinnatkin on tosi edulliset!

   Poista