27. huhtikuuta 2014

Häähumua vuosien takaa

Tuossa pääsiäisenä kotipuolessa käydessä löysin yhden kuvan, josta tuli aika kivat hääfiilikset. :) Tämän kuvan tyttö pääsi elämänsä ekaa kertaa morsiusneidoksi serkkunsa häihin, ja ne eivät olleetkaan mitkä tahansa häät vaan satumaiset talvihäät Kemin ekassa Lumilinnassa:

 photo WP_001902.jpg

Jep, minähän se siinä totisena 6-vuotiaana. :) Muistan vieläkin elävästi kuinka jännä tuo päivä oli! Mulle oli teetetty oikein tuollainen hieno turkiskauluksinen viitta ja äidin kanssa käytiin ostamassa mulle kiiltonahkaiset, kultaisilla lumihiutaleilla koristellut nauhanilkkurit, jotka oli ehdottomasti hienoimmat kengät siihenastisessa elämässäni. Tukka laitettiin kampaajalla unelmakiehkuroille ja sain viimein Pellon Vihreältä pysäkiltä tuon kauan himoitsemani tupsupampulan jolla kampaus kruunattiin! :'D Kuvan sormustyyny mulla taitaa olla vieläkin tallessa, arvatkaa vaan kuinka monet häät sillä pienenä leikittiin!

Löytyykö teiltä vastaavanlaisia häämuisteloita? :)

Anna

11 kommenttia:

 1. Huikee tukka! :D mä en ollut lapsensa edes vieraana häissä, joten morsiustyttömuistot on jäänyt multa väliin, mutta nämä muiden laittamat kuvat on kyllä aivan huikeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki, kunnolla föönattu!! :D Itekään en muista kuin yhdet häät lapsuudesta noiden lisäksi, nyt niitä tuntuu kyllä olevaan sitten senkin edestä, haha!

   Poista
 2. Mä en oo ikinä ollu morsiusneitona :(
  Onneksi voin tämän mahdollisuuden antaa siskon kolmelle tytölle. :) Toivottavasti he myös aikuisena muistavat kokemuksen ja voivat nauraa hääkuvien lookeille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihan varmasti on ikimuistoinen kokemus tytöille! :) Ja tosiaan takuulla nämä meidänkin häälookit kirvoittavat ihan yhtä hyvät naurut parinkymmenen vuoden päästä kuin mitä ysäripuhvihihat nyt... :D

   Poista
 3. Ihana! Voi ei tuo pörröponnari!! :D

  Mun tyylinäytehän löytyy täältä: http://pitsiniekka.blogspot.fi/2014/03/kun-allekirjoittanut-oli-morsiusneitona.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi kun löytäis sen vielä jostain, huikea!! :D Siis tuo sun kuva on tosiaan ihan kuin jostain kiiltokuvasta niin kuin joku oli tuolla kommentoinut! Oikein aikansa kuva, ysäri-ruusutyttö! <3

   Poista
 4. kuinka söpö morsiusneito :) Itsekin haaveilin tuollaisesta turkisponnarista pikkutyttönä! Pakko kysyy, että onko sulla jotain kytköksiä Pelloon kun kerta Vihreän Pysäkin turkiksetkin niin hyvin muistissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon Torniosta kotoisin ja ollaan iät ja ajat ravattu talvet Ylläksen mökillä joten Pellon ohi on tullut huristeltua monta monta kertaa! :D Vakiopaikat välipysähdykselle oli just Vihreä Pysäkki tai sitten Joppari! Tänä pääsiäisenäkin oli pakko poiketa Jopparin burgereilla ihan nostalgiamielessäkin. ;) Mun lapsuudenystävän perheellä oli myös mökki Pellossa ja siellä (ja samoilla reissuilla Ritavalkean "rinteessä" :D) tuli niin ikään vietettyä paljon aikaa lapsena. Paljon hyviä muistoja siitä pikku paikasta! ;)

   Poista