1. joulukuuta 2014

Lisää glitteriä, silmät liikkuu

Joo-o, elikkäs kukas se taas olikaan joka suunnitteli häitään kerrankin ilman glitteriövereitä... No, jotenkin ne glitterit kuitenkin jossain vaiheessa hiipi mukaan kuvioihin, ja lähtihän se mopo taas lopulta keulimaan. :D Vaan haitanneeko tuo! Eli taas on pari kimallusjuttua kotiutunut häitä varten, ja fiilis on korkealla!

 photo kulta1.jpg 
 photo kulta3.jpg

Vihdoin löysin sen kaipaamani paljettineuletakin, jihuu! :) Olin jo melkein turvautumassa ebayn ihankivoihin vaihtoehtoihin, kunnes törmäsin tähän yksilöön tutulla ja turvallisella Elloksella! :D Neljäkymppiä Elloksen kassaan ja täydellinen paljettineule tuli lähisiwaan parissa päivässä, ei paha diili ollenkaan. Neuleen hyviä puolia ulkonäön lisäksi on se, että se on himpun verran paksumpaa materiaalia, niin ei pääse elokuun mahdollisesti hyvinkin viileä ilta yllättämään. Lisäksi tätä voi ihan hyvin pitää häiden jälkeen arjessakin, tietysti haluaisin pitää sitä jo nyt mutta säästettäköön vielä ettei kaikki paljetit ehdi varista sille tielleen! :D

 photo kulta2.jpg

VintagEija'sin synttärialennuksista nettishoppailin puolestaan sen laukun, joka jäi niiin kovasti vaivaamaan Save the Dateilta! :) 50% alennuksen jälkeen laukulle jäi hintaa kolmisenkymppiä, jonka kyllä jo ilomielin maksoin tuosta kaunottaresta. Laukku on peräisin ilmeisesti 50-luvulta, joten nytpähän on hankittuna myös "jotain vanhaa"! Ninkan korut täyttävät sitä "jonkin uuden" roolia, vielä pitäis jotain sinistä ja jotain lainattua saada kerättyä kasaan. :)

Anna

10 kommenttia:

 1. Katselin itse noita koruja save the date messuilla.. ja laukku on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo korut on kyllä jotenkin ihanan klassiset, sopii varmasti monenlaiseen häätyyliin. :)

   Poista
 2. Ihana neuletakki! Paksuus kuulostaa hyvältä, mitenhän niitä saisi hopeisenakin.. Ja mahtava otsikko! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :'D Tuolla Elloksella taisi harmi vaan olla ainoastaan kultaisena versiona, mutta luulis että näin pikkujoulukautena löytyis hopeapaljettistakin versiota jostakin putiikista!

   Poista
 3. Aivan mielettömän ihania! Bling bling, love it! <3

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, se oli kyllä huippulöytö! :) Just eikä melkein sellainen kuin halusin!

   Poista
 5. Tuo neule on niii-iiiin ihana! <3 Meillä on vaan kaikki hyvin rustiikkista, pitsistä ja juuttinaruista, joten paljetteja en meille osaa yhdistää.. :)

  VastaaPoista
 6. En kestä mikä laukku -ihana! :O Laukku on ollut mulle ongelma omiin häihin, missään perusliikkeissä ei ainakaan ole ollut mitään säväyttävää. Ainut mikä on jääny mieleen viime syksynä mökkireussun yhteydessä eräillä markkinoilla ollut piste, jossa oli kaikenlaisen krääsän seassa laukkuja, ja parikin vintagelaukkua, jotka olis ollut täydellisiä! Miksi en silloin ostanut...

  VastaaPoista