10. kesäkuuta 2014

Polttaritunnelmia VOL 2

Huhhuh, kiirettä on taas pitänyt tällä suunnalla! :) Kaksi viime viikonloppua sujuivat Tornion suunnalla ensin juoniessa ja sitten juhliessa kaasorakkaani Annin polttareita. Jep, toiset kaasopolttarit jo tälle kesälle, ihan huippua! :) Ja ihan huiput olivat muuten nämäkin polttarit, sää suosi koko lauantain, seura oli mitä huikeinta ja kaikki suunnitellut "ohjelmanumerot" menivät just eikä melkein nappiin.

 photo IMG_0364.jpg

 photo WP_002356.jpg 

 photo IMG_0399.jpg 

 photo IMG_0387.jpg 

 photo IMG_0396.jpg 

 photo IMG_0408.jpg 

 photo WP_002360.jpg 

 photo Photo762014204513.jpg

Annin polttareita juhlittiin lauantaiaamusta sunnuntaiaamuun, ja voi vitsi miten kivaa meillä olikaan. :) Yllätettiin U-P-E-A morsmaikkumme kotioveltaan aamutakissa, jonka jälkeen ehdittiin päivän aikana brunsseilemaan, tankotanssitunnille sekä meidän möksälle jossa ohjelmassa oli saunomista, paljuilua, herkuttelua ja tyttömäistä höpötystä. Itse sankaritar tuntui olevan päiväänsä erittäin tyytyväinen joten paremmin ei ois voinut mennä. Itellä meni alkupäivä vähän jännittäessä päivän sujumista, mutta onneksi huolehtiminen oli lopulta ihan turhaa. Viimeistään mökillä pääsi tämä kaasokin rentoutumaan toden teolla, ja sunnuntaina olivatkin vatsalihakset kipeinä nauramisesta... Ja niin olivat muuten muutkin lihakset, meinaan siitä tankotanssista. :D Hauska, mutta tuskallinen laji!!

Kieltämättä fiilis on vähän haikea kun tämän kesän polttarit on osaltani juhlittu, mutta onneksi seuraavana "rastina" lähestyvätkin sitten kaikki kolmet tämänkesäiset häät! <3 Enää pari viikkoa niin ekat kaasoiluhäät pärähtävät käyntiin, voi juku! Kyynelkanavat aukeavat lähes pelkästä ajatuksesta, eli hyvä tulloo. :D

Joko te ootte ehtineet tälle kesälle polttaroimaan?

Anna

4 kommenttia:

 1. Hyvin sie Anna vedit ja me kaikki oltiin niin tyytyväisiä :D Koko vkl oli ihan HUIKEA kaikin puolin... Ei oo tarpeeksi sanoja kehumaan näitä pirskeitä :)

  - Elina -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niiiin kivaa! :)) Kiitos, olipa ihanaa että kaikki viihty!

   Poista
 2. moikka ja anteeks jo etukäteen. tiedän ettei tää kysymys liity mitenkään tähän blogiin, mutta epätoivoisen tiet ovat tuntemattomat.... tänään nakahti kirje, jossa sanottiin että en päässyt opiskelemaan luokanopettajaksi. oot kulkenut vähän samoja polkuja koulutuksen suhteen kun minä ja muakin alkoi kiinnostamaan viestintä... en vaan millään löydä vaasan yliopiston sivuilta mitään niistä materiaaleista? olis kiva kurkata edellisvuosien matskuja jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! :) Ei se mitään, en ole blogin teemaan rajoittunut kommenttiboksin puolella. ;)

   Joo, viestintää tosiaan opiskelin ensimmäiset kolme vuotta kunnes sitten hyppäsin hallintotieteiden puolelle. :) Niistä ajoista on tainnut Vaasan yliopistossa viestinnän opiskelu hieman muuttua, eli käsittääkseni nykyään haetaan yhdellä ja samalla kokeella viestinnän, englannin ja nykysuomen koulutusohjelmaan. Noista kolmesta sitten valitaan ekan vuoden jälkeen pääaine jos oon ymmärtänyt oikein. Voi olla siis, että niitä edellisvuosien matskuja ei olekaan saatavilla! Silloin kun minä hain viestinnälle oli pääsykokeessa muistaakseni meidän omien proffien kirjoittamien artikkelien pohjalta kysymykset. Täältä löytyy sen nykyisen koulutusohjelman sivut: http://www.uva.fi/fi/education/bachelor/languages/vine/

   Vaasa on kiva opiskelukaupunki, voin kyllä lämpimästi suositella! :)

   Poista