3. tammikuuta 2015

Tiffanyn sininen Ikea

Huikeaa vuotta 2015 kaikki! Nyt sitä voi sitten sanoa, että tänä vuonna me mennään naimisiin, iik ja jee! :) Uudelle vuodelle pitää tietysti aina lupaillakin jotain, ja tällä kertaa meinattiin molemmat Miikan kanssa pudottaa muutama laiskailun ja syöpöttelyn (ja joulun aikaan varmaan vähän tissuttelunkin) tuoma kilo vähemmäksi. Mulla meinaa tuo tahdonvoima yleensä vähän olla mitä on, vaan onneksi tuo toinen puolisko on sen verran päättäväinen että eiköhän tästä ihan hyvä tuu. ;) Eli ruokavalio lähti nyt ykkösenä remppaan, ja liikunnan suhteen otetaan säännöllisempää tahtia käyttöön kunhan meikäläinen vaan pääsee tästä ärrrsyttävästä flunssasta, joka tällä viikolla puski päälle!

 photo PC130906.jpg

Sellaisia suunnitelmia tulevaan, mutta otetaanpa vielä vähän takapakkia tuonne 2014 puolelle. :) Tornion-reissuilla tuli vierailtua pariinkin otteeseen Ikeassa, josta tarttui mukaan parit kivat hääjutut! Haaparannan Ikeaan oli vihdoin tullut se kauan kaipaamani paperiosasto, josta löytyi ihan täydellistä "tiffanyn sinistä" satiininauhaa sekä tuollaisia paperisia tägejä, jotka ovat toiselta puolelta raidallisia ja toiselta puolelta yksivärisiä. Juuri tuollaisia tägejä olin ehtinyt jo etsiskelemäänkin Ebayn puolelta, vaan onneksi en ostanut! 10 pakettia (100kpl) tägejä ja 5 rullaa satiininauhaa maksoivat tuttuun Ikea-tyyliin yhteensä vain n. parikymppiä.

 photo PC130930.jpg

Satiininauhalla saa koristeltua esim. nuo pullot, jollaisiin oli ajatuksena laittaa pöytäkukat (ehkä vaaleanpunaisia neilikoita?). Nauhan molemmilla sivuilla on rautalankaa, joten sen muotoilu onnistuu tosi näppärästi. Tägit oli puolestaan ajatus sitoa viinilaseihin paikkakorteiksi, tosin ei tuolla surkealla ohuella narulla jota paketin mukana tuli vaan leipurinlangalla jota ajattelin laittaa pian tilaukseen. :)

 photo purkki.jpg
Kuva lainattu Ikean nettisivuilta

Satiininauharusetit voisi sitaista myös näihin purnukoihin, jollaisia ostettiin niin ikään Ikeasta 10 kappaletta karkkibuffettia ajatellen. Purkit ovat mielestäni juuri sopivia karkkitarjoiluun (ilman kantta tietysti), supersöpöjä, ja lisäksi nämä (tai ainakin osan näistä, en usko että ihan kymmentä tarvitaan :D) voi ottaa häiden jälkeen kotiin käyttöön. Niin, ja tarviiko edes sanoa että halpoja olivat? :D Hintaa oli nimittäin 15kr (n. 1,5€) kappaleelta, vinkvink kaikille herkkupersemorsioille! ;)

Onkos muut "kollegat" tehneet hyviä Ikea-löytöjä? ;)

Anna

10 kommenttia:

  1. Tämä morsio löysi ikeasta mm. viinilasit joihin tulevat pöytäkukkaset, sieltä löytyi myös kynttilät alustoineen sekä hääpaikalle verhot :) ja halvalla! Keräsin myös tuollaisia lasipulloja kesän/syksyn joihin oli tarkoitus laittaa kukkasia ruokapöytään, mutta luovuimme ideasta ja hävitimme pullot :( olisi pitänyt lähettää sinne suunnalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillehän on löytynyt vaikka mitä! :) Pitäis ite kans selailla "sillä silmällä" vielä noita nettisivuja että mitä kaikkea tarvis ja tehdä sitten täsmäisku isoon Iihin. :D Voi hitsi, kun ois hoksannut nuo pullot! Onneksi noita vaikuttais olevan aika hyvin kirppareilla tarjolla nyt. :)

      Poista
  2. Ihanan kirkkaat nuo värit! Joskus törmää sellaisiin hirveän tunkaisiin turkoosin sävyihin, mutta nämä on kyllä ihanat!
    Meille tulee ikeasta aika paljonkin koristuksia! Maljakot, kynttilänjalat ja vesikarahvit nyt ainakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo totta, turkoosin kanssa on ihan hirveä hakeminen että löytyy sellainen just kiva! :D Ikea on kyllä niin huippu näissä somistusasioissa, ja onneksi se on ihan kävelymatkan päässä vanhempieni luota niin hamstraaminen on helppoa. :D

      Poista
  3. Mahtavaan saumaan osui tämä postaus, sopiva muistutus että pitääkin käydä siellä Ikeassa. Tosin ilkeästi tuosta paperipuolen vinkkaamisesta nyt haluan sieltä tuon kaiken sinisen. :D Nuo pullot on nauhoineen ihan hirmisöpöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hyvä että vinkistä oli hyötyä!! ;) Tuo väri on kyllä ihan perfecto!

      Poista
  4. Ootko muuten jo hankkinut serviettejä..? Tuli vaan mieleen, kun tulin sellaisia turkooseja hankkineeksi ison pinon Tiimarin konkurssimyynnistä, mutta ei ne tule meillä käyttöön (ei ollut teemavärejä silloin päätetty). Laita sähköpostia, jos olet kiinnostunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, servietit meillä itse asiassa on jo! :) Kiitos sulle kuitenkin, ois pitänyt muuten itsekin hoksata nuo Tiimarin konkkamyynnit hyödyntää! :D

      Poista
  5. Vitsit että minäki olin iloinen tuosta Ikean paperipuolesta! Pyörin sitä ympäri vaikka kuinka kauan, mutta harmikseni en löytänyt meidän häihin sopivan värisiä juttuja. Askartelukokoelmaani sen sijaan löytyi kaikenlaista pientä kivaa, hups :) Kaiken "turhan" ostamista olin siis etukäteen päättänyt vältellä. Niinku aina Ikeaan mennessä ;) Mutta yhtä laihat ovat tulokset joka kerta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on kyllä ihan huippu! :) Jos yhtään askartelusta tykkää niin tuolla saa kyllä ihan hirveät hepulit kaikesta siitä ihanan (ja halvan!) tavaran määrästä. ;)

      Poista