2. marraskuuta 2014

Paljettineule hääpäivän lämmikkeeksi?

Meidän häitä kun juhlitaan elokuun lopulla, niin lämpimistä kesäöistä taitaa valitettavasti olla aika turha haaveilla. Perinteiset hääpuvun lämmikkeeksi kaupattavat pitsi- tai satiinibolerot eivät varsinaisesti ole meikäläisen juttu, joten jotain muuta täytyy keksiä ettei viilenevässä syysillassa tarvi palella. Yksi omista suosikeistani on Pauliinan blogista aikoinaan bongaamani idea paljettikoristeisesta neuleesta hartialämmikkeenä.


Ihan täydellinen lisä häälookkiin, jos multa kysytään! :) Näin pikkujouluajan kieppeillä vaatekaupat ovat jälleen pullollaan kimallusta ja paljetteja, joten nyt lienee paras aika vuodesta metsästää se täydellinen paljettineule. Ei oo meinaan oikeasti osoittautunut kovin helpoksi tehtäväksi kun oon yrittänyt tuollaista netistä metsästää!

 photo V1021G03W-D1112.jpg

Itse ajattelin hankkia käsiini (vai olkapäilleni, hehehee) nimenomaan kultaisen paljettineuleen, mutta jos hopeinen iskee niin Zalandolla olisi nyt aika täydellisesti häihin sopiva versio myynnissä. Tuosta ei ehkä ihan kovin viileälle kelille riitä lämmikkeeksi asti, mutta ainakin kesähäissä luulisi toimivan vallan mainiosti. :) Kyseinen neule löytyy täältä (ja samaa mallia löytyy muuten myös mustana)!

 photo kengaumlt.jpg

Ja hei, sopisko tällä tavalla tuunatut kengät ehkä ihan täydellisesti vilkkumaan häämekon alta paljettimeiningin jatkeeksi... ;) Oi kyllä!! Tämä tuunausidea näyttää sitäpaitsi niin helpolta että luulis meikäläisenkin rähmäkäpälillä onnistuvan. :D 

Anna

10 kommenttia:

  1. VOI KYLLÄ! Itsekään en ole niin pitsien ystävä, joten tämä olisi TÄYDELLINEN omankin hääpuvun jatkoksi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva jos inspasi! :) Paljetit on kyllä ihania melkein missä vaan! ;)

      Poista
  2. Kyllä, kyllä, KYLLÄ! Paljettia harteille ja korkoihin! Love it!

    VastaaPoista
  3. Ellen ois niin täysin hurahtanut pitsiboleroihin (sellaisiin tosi lyhythihaisiin mistä joku aika sitten postasinkin), niin voisin varmasti myös haluta paljettiboleron, olis ainakin blingblingiä ;) Ja nuo korot! Mietin, että päällystäisin kengät glitterillä, mutta toisaalta tuo pelkkien korkojenkin koristelu vois olla jees :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nuo korot tuollaisena "aksenttina" on kyllä hauskat! Vaikka mikseipä sitä voisi koko kenkiäkin kuorruttaa glitteriövereillä... ;)

      Poista
  4. Minulla on juurikin tuollainen kullanvärinen pitsibolero, jonka ostin debenhamsilta englannista. Kannattaa tsekata brittien nettikaupat!

    VastaaPoista
  5. Just eilen spottasin tosi hienon paljetti neuleen/takin H&M sivuilta :-----) Tää on tosi kiva idea!! Meillä häät 1.8 ja aion kyllä varautua pitkähihaisella enkä luottaa siihen että silloin on helle!

    VastaaPoista
  6. Ihania! <3 Mulla on myös paljettineule hakusessa (samaisesta Paun postauksesta jäänyt mullekin mieleen :))! Täytyy vakavasti harkita tuota Zalando-vinkkiäsi :) Kiitos!

    VastaaPoista
  7. Oi, onpa ihania! En ole ennen ajatellutkaan paljettijakun sopivan noin kauniisti hääpuvun kaveriksi. Nyt ihastuin. :)

    VastaaPoista