28. syyskuuta 2014

Hiusmietintöjä

Kävin viime viikolla kampaajalla värissä ja leikkauksessa, ja samalla mietiskeltiin kampaajani kanssa vähän häiden hiusjuttuja. Faktahan on siis se, että mulla ei ole vielä oikein minkäänlaista käryä siitä minkälaisen kampauksen haluaisin ja missä se tehtäisiin! 

 photo tukka4.jpg

Käyn tietysti yleensä kampaajalla täällä Vaasassa (Day to Dayssa, johon olen muuten ollut supertyytyväinen!), mutta koska häät ovat Torniossa niin tukan tekijäkin pitäisi tietysti myös metsästää sieltä. Ongelmana onkin, että en ole n. viiteen vuoteen käynyt yhdelläkään torniolaisella kampaajalla joten minulla ei ole mitään käsitystä siitä, kenelle kannattaisi mennä ja kuka niitä kampaustaikoja osaisi tehdä. 

 photo tukka7.jpg

Ja ettei menis liian yksinkertaiseksi, niin haluaisin että samassa paikassa tehtäisiin mielellään myös meikki, ja että kaasotkin pääsisivät samalla kampaukseen ja halutessaan meikkiinkin. Kampaajia pitäisi siis mielellään olla varmaan ainakin sen kaksi. Koekampauksen ja -meikin kävisin tietysti mielellään ottamassa että mahdolliset muutokset ja fiksaukset ehtisi katsoa ajoissa.


Pikaisella googlettelulla totesin, että torniolaisilla kampaamoilla on harmittavan vähän kotisivuja/facebook-sivuja (tai sitten ne eivät vaan löydy) ja että suurimmassa osassa kampaamoja näyttäisi olevan vain yksi ihminen töissä. Vihkiminen alkaa kolmelta ja ajatuksissa oli ottaa sitä ennen vielä potretit, joten kovin montaa tuntia ei loppujen lopuksi jää aikaa kampaajan tuolissa istuskeluun.


Jos siis siellä ruudun takana istuu joku, jolla parempaa tietoa Tornion (tai miksei lähiseudunkin) kampaajista/meikkajista niin mielellään saa ilmiantaa hyvät tekijät! :) Muilta morsiamilta tiedustelisin myös sitä, kuinka ajoissa olette ylipäätään varailleet kampaajaa ja meikkaajaa. 

Postauksen kuvituksena muutama inspiskuva siitä, minkälainen häähiustyyli miellyttäisi just nyt silmää. Melko simppeliä ja rentoa saisi olla, ja tällä hetkellä ihastuttavat etenkin kaikki tuollaiset kieputetut ja "solmukampaukset". Niskapainotteista nutturaa, rentoa etuosaa jakauksella, joku kiva hiuskoru/kukka lisukkeeksi ja kuohkea yleisilme niin meikä on tyytyväinen. :)


Tämän kuvan tukka hipoo täydellisyyttä! :) 

Anna

Kuvat lainattu:

kuva1
kuva2
kuva3
kuva4
kuva5
kuva6

18 kommenttia:

 1. Kyllä on kauniita kampauksia! Itselläkin ollut jotain tuollaista mielessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :) Ihanan rentoa mutta kuitenkin klassista.

   Poista
 2. Ihania kampauksia, varsinkin se missä oli harsokukkaa. :) mua kanssa mietityttää kuinka aikaisin pitäisi olla liikkeellä meikkaajaa ja kampaajaa varatessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on tosi nätti, ehkä minunkin oma suosikki. :) Täytyy ehkä pikkuhiljaa ruveta kyselemään noita kampausjuttuja, parempi kai ajoissa kuin liian myöhään...

   Poista
 3. parturi-kampaamo huonetta suosittelen lämpimästi! Sielä on kaksi kampaajaa töissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se onkin ollut yhtenä vaihtoehtona mielessä. :) Tiedätkö tehdäänkö Huoneella meikkejä myös?

   Poista
 4. http://www.parturi-kampaamoflow.com täällä oon ite käyny jo monta vuotta ja samassa on myös kosmetologi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tämä oli myös kaason suositus. ;) Olis kyllä mahtavaa jos sekä kampaus että meikki onnistuisi saman katon alla.

   Poista
 5. parturi-kampaamo PÄÄROOLI
  paarooli.suntuubi.com/
  Parturi-kampaamo päärooli p:0400380020 - Tornio, Finland - Parturi ...
  https://fi-fi.facebook.com/pages/Parturi-kampaamo-päärooli.../2418009060...
  Tässä yks vaihtoehto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tätä taisinkin Facebookissa katsella ja ainakin kuvat aiemmista töistä näyttävät lupaavilta! :)

   Poista
 6. Ite oon jo vuosia käyny HiusCampa -kampaamossa Hannalla.. Suosittelen todella lämpimästi!! :) On siis Torniossa kävelykadulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan HiusCammassa nykyään muita kuin Hanna töissä? Yhdelle taitaa meissä kolmessa olla vähän liikaa hommaa... Muistan kyllä että Hannaa on moni muukin kehunut aiemmin! :)

   Poista
 7. HiusCampa ja Hanna! Ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pistetään korvan taa! :)

   Poista
 8. Eikäää! Olin jo aika varma, että haluan sellaisen puoliksi avonaisen kiharakampauksen, mutta nämä ihanat kuvat nähtyäni alan ehkä tulla toisiin aatoksiin. Nööööyyyy! :) Varsinkin tuo toka kuvan kampaus iski ja kovaa :)

  VastaaPoista
 9. Hiuscammassa on kolme kampaajaa ainakin ollut töissä :) siellä ei taideta meikkiä tehdä mutta suosittelen siitä ihan läheltä Kauneusstudio Mariaa, ihana paikka ja aurinkoinen sekä ammattitaitoinen kosmetologi! :)

  VastaaPoista
 10. Pitkästä aikaa blogivierailulla ja ekaa kertaa ihan pakko kommentoija. :) Ihanat hääjutut täällä suunnitteilla. Tähän kampausasiaan, Hiuscampa on aivan ehoton. Hanna ja Pia, molemmat todella hyviä kampauksissa, mutta tosiaan meikit sitte täytyy ottaa jostain muualta..

  VastaaPoista
 11. parturi-kampaamo Huoneella ei tehdä meikkejä, mutta siitä pääsee nopeasti kosmetologeille, kun liikkeet ovat lähekkäin. Niinkuin kaikki liikkeet ovat Torniossa lähekkäin sen pienuudeta johtuen :D

  VastaaPoista