29. toukokuuta 2014

Hääkengät netistä?

Vanha opiskelukaverini Noora oli lueskellut blogiani, ja vinkkasi sivustosta jolle hän itse nykyään työskentelee, ShopAlike.fi:stä. Kyseisen sivuston alta löytyy näppärästi yli 90 nettikaupan valikoima, ja tuolta pääsee kätevästi selailemaan esimerkiksi hääkenkiä! No tästäkö eräs morsmaikku vähän innostui... :D Mulla olisi haaveissa vaaleansiniset tai kirkkaanpunaiset kengät, joista löytyisi melko korkea korko mutta kuitenkin sellainen, jolla jaksaisi seilata läpi päivän. Useat hääkenkämerkithän tarjoavat värjäysmahdollisuutta, ja voi olla että värjättäviin kenkiin päädyn lopulta itsekin. ShopAliken kautta bongasin tällä kertaa tällaisia ihanuuksia:


44€ / Brandos (nämä on niin halvat että voisin tilata ihan muuten vaan :D)


Ja halvemmaks vaan menee... 34€ / Brandos




112€ / Brandos, nuo röyhelöt on IHANAT!


265€ / Brandos, näiden väristä en niin piittaa mutta malli on ihana! Nämä onkin niitä samaisia Badgley Mischkan kenkiä joita oon täällä muistaakseni ennenkin hehkutellut... :D


109€ / Brandos, näissä olisi jo valmiiksi oikea väri. :) Epäilen kyllä että näitä ei voi valitettavasti ihan mukavuuskengiksi nimittää... :D


69€ / Brandos, näissä alkaa olla koron korkeus jo enemmän kohdillaan.


Siinä vielä yhden punaiset kaunottaret. :) 125€ / Brandos

Kiitos Nooralle hyvästä vinkistä, toivottavasti tästä oli apua myös muille morsiamille!

Anna

P.S. Suuntaan viikonlopuksi kotikonnuilleni Tornioon, mikä tarkoittaa sitä että pääsen hypistelemään siellä majailevaa hääpukuani, iiiiik! :D En millään malttais odottaa!

11 kommenttia:

  1. Aivan ihania kenkiä! On ollut ihana seurata tätä blogiasi kuten myös Annanpäivää :) täällä olisi häät tiedossa tammikuussa 2015 ja en ole vielä miettinyt kenkiä ollenkaan, mutta tämän postauksen myötä lähti muutamat kengät kotimatkalle :D kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että oli apua! :) Tuo on kyllä näppärä apuväline nettikauppojen selailuun.

      Poista
  2. Päädyin itsekin värjättäviin kenkiin. Ajattelin myös aluksi, että hankin siniset hääkengät, mutta sopivia ei löytynyt. Nyt tuntuukin siltä, että jätän hääkengät hääpäivän ajaksi valkoisiksi ja värjään ne sitten häiden jälkeen sellaisiksi, että ne pääsevät ahkeraan käyttöön. Onneksi minulla on sen verran "vaikea" jalka, etten voi tilailla kenkiä netistä - muuten kämppä tursuaisi jo varmaan yli tuollaisten sivustojen takia :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea tuokin! :) Mulla on vähän sama homma, että on aika riskipeliä tilata tälle koivelle kenkiä, mutta aina välillä on lykästänyt nettikaupoillakin! Mutta paras tietysti aina jos pääsee ihan livenä sovittelemaan. :)

      Poista
  3. Iiiihania kenkiä! :) Erityisesti röyhelöiset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookki! <3 Minusta nuo siniset röyhelöiset on aika lähellä täydellisyyttä... ;)

      Poista
  4. Ihanat nuo ensimmäiset! Pitiköhän se alkaa tilauspuuhiin... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näköjään tarvi ku ei ollu omaa kokoa tuolla enää :/

      Poista
    2. No voihan kökkö!! :( Toivottavasti löytyy jostain vastaavanlaiset, nuo on kyllä super ihanat!

      Poista
  5. et näköjään kirjota toista blogia enää ollenkaan vaikka et maininnut sitä lopettavasi? harmi vaan kun et enää jatka sitä kun nämä hääjutut ei ole itselle tärkeitä varmaan koskaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ei ole tosiaan tullut sitä kirjoiteltua, kun ajan vie melko tehokkaasti 8-16 työt ja siihen sitten vielä muut menot päälle! Ja mulle kun taas nämä hääjutut nyt on ajankohtaisia niin luonnollisesti niistä mieluiten kirjoittelen. ;) Ehkä jos inspistä Annanpäivän aihepiirin juttuihin tulee niin kirjoittelen joku päivä sillekin puolelle.

      Poista