23. huhtikuuta 2014

Hullu pullonainen osat 1 & 2

Veikkaan, että tähän jatkikseen tulee tässä puolentoista vuoden sisällä vielä jokunen osa lisää, mutta aloitetaan nyt osilla 1 ja 2... Hullu pullonainen on nimittäin päässyt vauhtiin! Kaikki lähti yhdestä viattomasta euron putelista, jonka löysin vaasalaiselta kirppikseltä. Ajattelin, että se voisi näyttää kivalta hääsomisteena ja ostin pois.

 photo IMG_9981.jpg

No sitten eksyin Ylläkselläkin kirppikselle, ja löysin toisen pullon ihan samaan tyyliin. Ja siitä se hulluus alkoi! En tiedä kuinka yleistä kirpparikamaa tuon tyyliset pullot ovat, mutta aion ainakin yrittää metsästää vastaavanlaisia häitä varten mahdollisimman monta. Mitähän varten tuollaisia pulloja on ollut? Jos joku osaa vinkata hyvää hakusanaa nettikirppareita varten niin olen erittäin kiitollinen! :)

 photo IMG_9985.jpg

Ajatuksena oli, että pullot tulisivat mahdollisesti toimittamaan kukkamaljakoiden virkaa jos vaan suinkin onnistun löytämään niitä tarpeeksi häihin mennessä. Noihin sopisi niiin kivasti vaikka yksi näyttävämpi kukka (hortensia?) per pullo, tai vaikka vähän simppelimpi jaloleinikki tähän tyyliin:






Aaaah, noista tulis niin hienoja! Nyt saamari ois paree löytyä niitä pulloja! :D Olen ehkä valmis höllentämään kriteerejäni tiukan paikan tullen, mutta pitäkäähän silti ystävät ja sukulaiset silmät auki kirppiksillä. (;

Anna

P.S. Varasin tänään sovitusajat kahteen morsiuspukuliikkeeseen ens viikolle, iiik! :D Tulee heti kertarysäyksellä vähän erilainen vappuviikonloppu verrattuna aiempien 4 vuoden opiskelijamenoihin, hehheh... En valita! ;)

15 kommenttia:

  1. Onpa ihania pulloja! Kunnon aarteita, toivottavasti löydät lisää vastaavia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toivotaan! :) Pitää yrittää olla ahkera kirppariharakka nyt! :D

      Poista
  2. Oikein kauniita pulloja! Pidän peukkuja :) Meille luultavasti tulee myös kirkkaita lasipulloja kukille, tosin ei välttämättä tietyn mallisia kaikki. Mutta näiden kirppisjuttujen kanssa kannattaa olla ajoissa! Minä oon delegoinu perheenjäsenille HappyJoe-pullojen säilömisen ja mammalle kirppareiden kiertelyn, meillä täällä Saksassa kun kirpparikulttuuri on vähän erilaista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) HappyJoe -pullot on tosi ihania koristeluun, tulee varmasti tosi hienoja! Myös ne mietelauseilla varustetut korkit on söpöjä, oon yrittänyt miettiä keksiskö niistä askarrella jotain hauskaa. :D Meilläkin on kuuluteltu lähipiirissä että tämän tyylisiä pulloja sopii hamstrailla!

      Poista
  3. Mä oon nyt viime aikoina kierrelly aika paljon kirppareilla ja oon siellä kyllä bongaillu aika paljon tuon tyylisiä pulloja :) Uskon siis, että saat niitä tarpeeksi kerättyä, jos vain ehdit kirppareilla kuljeksia. Meillä on ehkä hiukan yksinkertaisemmat putelit hakusessa, ja sellaisiakin kirppareilla näkyy ihan mukavasti :) Hei niin, ja mukavia puvunsovitushetkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi, pitääpä tosiaan nyt oikein aktivoitua tällä kirpparirintamalla! :) Niiltä löytyy kyllä vaikka minkälaisia ihania pulloja, myönnettäköön että niitä on jo ihan ilman hääsuunnittelujakin kertynyt nurkkiin yks jos toinenkin... ;) Kiitos, vähän jo jännittää!!

      Poista
  4. Rakastan vanhoja pulloja! Nämäkin oli ihan hurjan kauniita. :)

    VastaaPoista
  5. Hauskoja pulloja! Joskus tuollaisissa pulloissa myydään kylpyvaahtoa, että sellaisia lahjatavaraa myyviä pikkuputiikkejakin voi käydä läpi, tosin kirppis halvempi vaihtoehto. Huuto.netissä oli joku hieman vastaavan näköinen pullo myynnissä ja siihen oli liitetty seuraavat hakusanat: "iittala, arabia, finn crystal, nuutajärvi, nuutajärven lasi, karhula, riihimäen lasi, riihimäki, kumela, humppila, design, kotimainen, astiasto, lasi, lasitaide, taidelasi, ryyppylasi, karahvi, pullo, lasipullo, koristepullo"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, pitääpä tsekata sellaisetkin! Vaikka meillä ei kyllä edes ole kylpyammetta... :'D Hehe, tuossa onkin jo aika kasa hakusanoja, pitääpä kattella jos jollain noista löytyis! :) Kiitos!

      Poista
  6. Voi vitsi, tosi suloisia! Vanhoissa jutuissa on jotenkin niin paljon tunnelmaa :) Toivottavasti niitä löytyy kirppareilta riittämiin :)

    VastaaPoista
  7. Hei ja jos paniikki iskee, niin henkkamaukalta löytyy juuri nyt huokeaan hintaan saman tyylisiä pikkupulloja jos kaipaat täydennystä pullokokoelmaasi! http://www.hm.com/fi/subdepartment/HOME?Nr=4294949538 :) Ja mä oon kanssa ihan pullofani! :D Oisin voinu ostaa aarrekokoelmasi jos meijän häät ois ollu vasta teidän jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, ihania!! :D Tilaan noita ehkä ihan vaan kokeeksi, jos on liian pieniä niin saa jäädä kylppärinkoristeiksi... ;) Haha, en tiiä raaskinko myydä mun aarrekokoelmaa! :D Tosin voi olla että tulee potkut kotoa jos jatkan hullun pullonaisen roolia vielä häiden jälkeenkin...

      Poista
    2. :D Kyllähän niille sisustuskäyttöä kotoa keksii ;D Ja rupeet laittaa niihin oliiviöljyä/ saippuaa/ mitälie ja väität miehellesi, että ne on tosi käytännöllisiä :D

      Poista