17. maaliskuuta 2014

Kukkaa tukkaan?

Vaikka muuten tällainen melko perinteinen häähaaveilija olenkin, niin hunnuille en jostain syystä ole koskaan erityisemmin syttynyt! Haluaisin hääkampaukseni olevan ilmeeltään rennon boheemi ja mielikuvissani sellaiseen tyyliin kuuluvat olennaisesti hunnun sijaan kukat tukassa. Aidot kukat olisivat tietysti ihania, mutta en tiedä kuinka ne käytännössä toimivat tukkalaitteeseen "asennettuina" - onko vaarana että illan päätteeksi morsmaikku on kirjaimellisesti nuupahtaneen näköinen? :D Näyttäisivätkö tekokukat puolestaan jotenkin tönköiltä? Oi näitä morsiamen suuuuria ongelmia, huhhuh, kuinkahan tästäkin selvitään...

 photo ef64bcccf6c575c58f8b0b1cb77f3d83.jpg

 photo 22e47a0107d1c5045845442cd36b7ead.jpg

 photo f6f3d68a286fbf7253ca29a25d37fb54.jpg

 photo cb0aa33d6d01a7846a8af8e7f9460412.jpg

 photo ac0ac00a5f383aae1b272dd32a5ca86a.jpg

 photo 200390e5ab0f3bd40ce4248629082847.jpg

 photo 17489fa4b303a9f1563c3389677ac388.jpg

Siinäpä muutama ihana inspiskuva kukkatukkaisista morsiamista, nämä menee kyllä taas aika hyvin siihen sarjaan my perfect Pinterest-wedding... :D Vaan aina sopii haaveilla! Ja kunhan joskus rupean hääkampaajaa varailemaan niin aion ainakin ehdottaa tämän tyyppistä settiä, katotaan sitten kuinka realistisia meikäläisen haaveet ovat. (: Viimeisessä kuvassa on muuten yhdistetty niin nätisti rento kampaus, kukat ja huntu että rupesin nyt melkein haaveilemaan siitä hunnustakin... Tyypillistä. :D Takinkääntö sallittakoon mulle tässä asiassa jos siltä rupeaa tuntumaan!

Mites muut morsmaikut, tuleeko teille huntua vai ei? :)

Anna

11 kommenttia:

 1. Mäkin oon allerginen hunnuille, mutta jotkut huntu kuvat on niin ihania että :)
  Ihania kuvia oot löytäny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, just ne semmoset missä morsiuspari on kietoutunut rakastuneen näköisenä hunnun sisälle! :'D Onneks kukkakuviakin löytyy kivoja. ;)

   Poista
 2. Oon ollut alusta asti sillä kannalla, ettei huntua tule. Sellaisia olen suostunut sovittelemaankin liikkeessä, mutta ei ne vaan ole sitten yhtään minun juttuni! Ainoastaan valokuvauksen vuoksi taas huntua lienee vähän hölmö hankkia, mutta onhan ne kuvat kivoja, joissa huntu liehuaa hääparin edessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :D Hyvä että oot kuitenkin sovitellut, sillähän se parhaiten selviää mikä juttu passaa itselle ja mikä ei. :)

   Poista
 3. Joo, ei tule mullekaan.. Sovitin sitä liikkeessä, ja muutamaa eri kokoastakin, niin tunsin oloni vain jotenkin kovin "nunnamaiseksi"... Haluan myös joko kukkia tai timanttikoristeen! Todennäköisesti kukat toimivat teemaamme paremmin;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota nunnamaisuutta minäkin pelkään! :D Joku on joskus istuttanut mulle päähän ajatuksen siitä, että huntuja käyttää vaan neitsytmorsiamet (mikä ei tietysti nykyään päde laisinkaan :D) ja ehkä siksikin sitä kammoan. Timanttikoristeet on myös ihania, ja jotain sulkajuttujakin oon viime aikoina kattellut! :)

   Poista
 4. Morsian en vielä oo, mutta tiiän jo nyt, ettei mulle tuu huntua. Aiempi kommentti nunnamaisuudesta pitää kyllä paikkansa mun mielestä, ja mulle tulee siitä mieleen vielä uskonnollisuus.... Eiii. Se ajatus, että "näkee morsiamen ensi kertaa kun se huntu peittää morsiamen naaman" jne (vai miten se meneekään), ei inspaa ollenkaan. Se sulhanen on jo nähny morsiamen! Ja hunnuttomuus on jotenkin modernimpi... Todennäköisesti mulle tulee siis joku timanttihärpäke hiuksiin, kattoo ny sitte :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat fiilikset! :D Timanttihärpäke ois niiiin paljon kivempi!

   Poista
  2. Ja kiva kun oot löytänyt tännekin, jee! :)

   Poista
 5. Täällä taas on yksi hunnun kannattaja :D Haaveilen oikein pitkästä hunnusta, jonka jätän pois asukokonaisuudesta kuvausten ja vihkimisen jälkeen. Olkaimettomassa puvussa tuntisin oloni jotenkin alastomaksi kirkossa, ja mielestä näyttävä huntu voi olla aika elegantti lisä : )

  Olin kerran häissä, joissa kaasoilla oli rannekkeet aitojen kukkien kera. Ne nuupahtivat hääpäivän ja -illan juhlamenossa erittäin nopeasti, joten paria ensihetkeä lukuun ottamatta rannekkeet eivät enää olleet kovin kauniita - muutaman tunnin päästä kaasot kantoivatkin ranteissaan vaan niitä jäljelle jääneitä metallihärpäkkeitä. Olen itsekin miettinyt kaasoilleni jotain tunnistussignaalia (:D), mutta jos kukkasiin päädyn, niin hankin keinotekoiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, odottelinkin että koska joku tunnustautuu "toisen leirin" kannattajaksi! ;) Tuota itsekin mietin että onko ilman huntua olo kirkossa hieman alaston, mutta itse olen haaveillut olkaimellisesta puvusta joten ehkä se ei niin kovasti haittaa.

   Voi ei, pelkät metallihärpäkkeet eivät kyllä kuulosta kovin näteiltä! :'D Tekokukkia on onneksi nykyään niin aidon ja kivan näköisiä että niistäkin saisi varmasti kauniit rannevieheet aikaiseksi. :) Ja hiuksissakin toimisivat varmasti eivätkä ainakaan nuupahtaisi!

   Poista