19. helmikuuta 2014

Shoes, shoes, shoes...

Myönnetään, täällä kirjoittaa pahimman luokan kenkäfriikki. Rakastan kaikenlaisia kenkiä; korkkareita, nilkkureita, saappaita, lenkkareita, tennareita, balleriinoja, avokkaita, sandaaleja... Mutta ehkä kaikista eniten niitä korkkareita. Viime aikoina olen saanut tuota kenkäshoppailua hillittyä vähän inhimillisempiin mittoihin mutta voitte varmaan arvata mikä oli ekoja asioita joita rupesin hääpukeutumiseen liittyen suunnittelemaan. :D

 photo blueshoes.jpg

Tästä Pinterestistä bongatusta kuvasta on tullut mulle pakkomielle; haluan ehdottomasti häihin siniset kengät! En tosin ihan noin syvän sinisiä, vaan enemmänkin sellaiset vaaleat harmaansiniset (englanniksi pale blue, onko tuolle joku hyvä suomenkielinen sana olemassa? :D). Valmiina juuri oikean värisiä kenkiä voi olla hankala löytää, joten olenkin nyt mietiskellyt vaihtoehdoksi sellaisia värjättäviä hääkenkiä. Joita en muuten voinut alun perin sietää lainkaan. :D Niin se mieli muuttui, kun näin ystäväni Rainbow Club -merkkiset hääkengät ja menin heidän nettisivujaan tutkailemaan.


 photo gala.jpg 
 photo montrose.jpg 
 photo orvietto_t.jpg 
 photo christy_t_1.jpg 
 photo mimosa.jpg 
 photo elerine_1.jpg

Siinäpä muutama omaan silmääni kaunis pari kyseiseltä merkiltä. Tykkään noista kaikista ihan hirveästi! Tämänhetkiset suosikit ovat ehkä nuo sileät, kimaltavalla korolla ja platform-pohjalla varustetut yksilöt. Myös pitsiset kengät ovat ihania, mutta jos pukuni on pitsinen (kuten olen tähän asti suunnitellut) saattavat pitsikengät olla vähän too much. Jos oikein ymmärsin, niin mitkä tahansa noista kengistä ovat värjättävissä. Vaasalainen Boutique Beauty -morsiuskauppa myy Rainbow Clubia joten ehkäpä siellä onnistuisi myös kenkien värjääminen?

 photo rc-orion-clip.jpg

Rainbow Clubilta löytyy valikoimistaan myös tuollaisia ihania kenkäklipsejä, jotka voisivat yhdessä yksinkertaisen, sileän kengän kanssa olla tosi kauniit. Tuo rusetti on kertakaikkiaan ihana! :)

 photo minna_parikka_starlet_turquoise_silver.jpg

Yksi villi kortti hääkengiksi olisivat Minna Parikan Starletit turkoosinsinisinä. En varsinaisesti ole tyyliltäni mikään Parikka-tyttö, mutta jotenkin nämä ovat mielestäni tosi suloiset ja näyttävät kaiken lisäksi mukavilta.

Onko teillä kokemusta Rainbow Clubin tai Minna Parikan kengistä, jaksaako niillä pyyhältää hääpäivää läpi vai kannattaako suosiolla tyytyä matalampiin korkoihin?

Anna

5 kommenttia:

 1. Ihan ensiksi Onnea tooosi paljon teille! Teidän tarinanne oli kaunis ja olette upea pari. :)

  Sitten tähän kenkäaiheeseen... Minäkin päätin joskus pari vuotta sitten, että haluan itselleni siniset hääkengät, ne olisivat se "jotain sinistä", jota morsiammella vanhojen uskomusten mukaan pitää olla. En ole ennen kuullutkaan tuommoisesta kenkien värjäämisestä, onko siinä siis rajattomat värimahdollisuudet? O.o Minun silmääni nuo siniset parikat ovat jotenkin överit ja noista vaaleista kengistä minun suosikkini ovat nuo alimmat pitsiset, mutta ymmärrän kyllä sun pointin siitä överyydestä pitsisien mekon kanssa.

  Toivottavasti löydät vielä itsellesi täydelliset hääkengät! :)

  -Maistu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! :) Tuosta "jotain sinistä" -uskomuksesta tämä sinisten kenkien himo alun perin lähtikin, tosin sittemmin se on levinnyt sinisten kukkien kautta siihen pisteeseen että ajattelin häiden "teemaväriksi" juurikin sitä haaleanvaaleansinistä. :D

   Ilmeisesti värimahdollisuuksia on ainakin tosi paljon, ellei sitten rajattomasti! En osaa sanoa ovatko nuo ihan kaikki mallit värjättäviä, mutta luulisin ainakin näin. :) Parikoissa mulla mietityttää vähän tuo väri, meneekö ehkä liian turkoosiksi. Tykkäisin enemmän sellaisesta harmaaseen taittavasta sinisestä.

   Poista
 2. Parikoissa kestää jalat kyllä, ne on hyvää tekoa ja nahka muotoutuu, kun niitä pitää jaloissa muutaman päivän ennen itse häitä. Ovat varmaan sieltä mukavimmasta päästä kenkävaihtoehdoista. Harmi, että eivät yhtään tyyliseni, joten omat Parikka-hankinnat on jääneet jo vuosia tekemättä, mutta silti, kotimaista!

  t: Entinen kenkäfriikki, joka yrittää keskittää rahavirtansa johonkin ehkä oleellisempaan, kuin sata-jotain-paria-kaapissa -kokoelman kartuttamiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kotimaisuus itselläkin on suurena tekijänä, ja nykyään olen yrittänyt siirtyä nahkaan niin kengissä kuin laukuissa. Kyllä ne vaan on niin paljon mukavampia ja kestävämpiä. :) Tuo parikoiden tyyli vaan itselläkin mietityttää, kun muuten olen aika lailla sellaisen "klassisen" tyylin edustaja, parikat tuntuvat ehkä vähän turhan tyttömäisiltä. Mutta toisaalta nuo sopisivat niiin hyvin hääpäivään! :D Vaikeaa!

   Poista
 3. Mun ehdottomat suokkarit näistä on nuo sun suokkarit! Todella upeat! Juuri sopivasti blingiä! :)

  VastaaPoista